icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

pravdoluba
25. nov 2017

@jania023
@hbabb
@jarika22 dievčence, dúfam, že dnes je všetkým trošku lepšie. Ja neustále niečo robím, aby som na to nemusela myslieť.

hbabb
25. nov 2017

@pravdoluba @jania023 @jarika22 ahojte ano ja tak isto..uz som bola nachystana ze rano bude ms tu, ale pre istotu dnes nic ani krce ani spinenie tak mam nervy zase..ale fakt sa snažím zamestnať všetkým možným..

jania023
25. nov 2017

@jarika22 keby si vedela ako ti rozumiem
U mna 10x ET a 1xKET
Uz som vyskusala vsetko mozne aj nemozne a stale nic
Tiez uvazujeme ze uz asi koncime
Brucho ma dnes boly jak na ms cize uz ju ocakavam milostivu

jania023
25. nov 2017

@hbabb
@pravdoluba ja som sa rozhodla uz netestovat a cakat na ms, ved uvidime co sa s toho vykluje

pravdoluba
25. nov 2017

@hbabb no vidíš, ešte nič nie je stratené. 😘

pravdoluba
25. nov 2017

@jania023 no to je super ak nájdeš v sebe tú silu netestovať. Ak aj testovať budeš, treba rátať s tým, že to môže ukázať neskôr. 😘

jania023
25. nov 2017

@pravdoluba uz som zmierena s vysledkom cize ho poznam a nema vyznam prehlbovat rany este viac.
Ms ma prist v utorok ci stredu
To je coby dub😊

pravdoluba
25. nov 2017

@jania023 podľa mňa ten šiesty deň bol veľmi skoro na testovanie. Ak si zmierená, tak sa môžeš už len milo prekvapiť.

hbabb
25. nov 2017

@jania023 @pravdoluba @jarika22 baby mozno všetky nakoniec budeme, to by bolo parádne..by sme sa smiali na týchto našich pesimistickych rečiach..ale nie máme to ťažké, hlavne vas baby obdivujem co mate uz toľko IVF cyklov za sebou aké ste silné..toto je môj prvý IVF, a uz sa tu skladam psychicky😕 este možno fakt nic nieje stratené tak cakajme pekne ďalej 😘

jania023
25. nov 2017

@hbabb
@pravdoluba baby a vy ste dnes testovali?

jania023
25. nov 2017

@pravdoluba aj ja hovorim ze uz to horsie byt nemoze cuze maximalne budem milo prekvapena

hbabb
25. nov 2017

@jania023 @pravdoluba ja som netestovala..pockam do pondelka kedy mi vychadza ms a uvidím..

pravdoluba
25. nov 2017

@jania023 ja veru nie, ale len silou vôle som to vydržala.

pravdoluba
25. nov 2017

@hbabb no veď to by len bola sranda, najhoršie je vysvetliť to svojej psychike. Je to veľmi náročné. Naozaj.

guccigirls
25. nov 2017

Aké lieky ste brali pred ET?Má niekto skúsenosť s reakciou na hormonálnu liečbu?

hbabb
26. nov 2017

@guccigirls ja som brala menopour a diphereline a nic mi z toto nebolo..trochu modrinky na bruchu ale to je všetko..

hbabb
26. nov 2017

@pravdoluba @jania023 @jarika22 ahojte dievčatá tak ja uz mam ms, cize ja som uz von z ,,kola,,..budeme sa pokúšať prirodzenou cestou nejaký pol rok a ak nic dame dalsie IVF.. vam vsetkym drzim palce 🙏😘

pravdoluba
26. nov 2017

@hbabb ach jaj 😒 tak to mi je ľúto. Ale držím palčeky nech to vyjde
čím skôr a najlepšie prirodzene
😉

jania023
26. nov 2017

@hbabb mrzi ma to. Ja budem coskoro tiez von cute je to iba na

jania023
26. nov 2017

@pravdoluba je to iba na tebe😘
Drzim palce.
Ps: pokracovanie sprvy co som dala vyssie😂
Zle mi ju poslali

pravdoluba
26. nov 2017

@jania023 popravde asi ani ja nebudem na tom inak ☹ test biely ako sneh

jania023
26. nov 2017

@pravdoluba to fakt? Aj moj povazujem za negativny i ked som dalsi uz nerobila.
Radsej uz ziaden nerobim.
Takze november nam neprial. Zo 4 bab ani jedna nemala // 😢

jarika22
26. nov 2017

@jania023 To je smutné, chcela som sa aspoň s vami tešiť, ale máte ešte len 8. deň. Čakajte a dúfajte. Ja idem zajtra na tú krv. Zázrak už nečakám. :(
@pravdoluba
@hbabb

pravdoluba
26. nov 2017

@jarika22 Máme len ôsmy deň, to je pravda. Ale tiež nečakám zázraky. Keď sa minule uchytilo po IVF, tak to v takomto čase už bolo jasné. Ale no tak uvidíme. =) Snáď sa raz dočkáme.

jarika22
26. nov 2017

@pravdoluba
Ja ti poviem, že počas mojich čakaní som zažila všelijaké možné aj nemožné príznaky, ktoré ani raz neboli rovnaké, čomu teda vôbec nerozumiem.

hbabb
26. nov 2017

@pravdoluba @jania023 @jarika22 baby a vy mate všetko v poriadku? Lebo ja aj manžel mame ze výsledky úplne super ja presne viem kedy mam ovulku no proste dr hovoria ze je to všetko ako na byť..tak reku ked sa nam nedarí prirodzene tak sme boli v tom ze IVF vyjde..no bohužiaľ asi ani to nie..cize tomu nechapeme celkom ..😕

jarika22
26. nov 2017

@hbabb U nás ja som vraj v poriadku, ale už ani tomu neverím, keď sa cca zo 14 vložených embryi neuchytilo ani jedno. Manžel má dg oligoastenoteratozoospermia gravis.

jania023
26. nov 2017

@jarika22
@hbabb u nas je tiez vsetko OK
Ms mam na sekundu presne, ovu tiez. Netusim kde je problem
Baby mne je tak zle, myslim ze si vyzvraciam aj mozog😢
Tehu to nebude skor stres lebo aj ked somsla na SR tak na letisku mi prislo zle asi zo stresu z letu.

pravdoluba
26. nov 2017

@jarika22
@jania023
@hbabb baby moja, my sme obaja absolútne ok. Od genetiky, hemato....proste všetko. Ale u mňa je to trošku iné, ja som raz bola prirodzene tehu, raz po IVF, ale vždy sme o bábätko prišli. =(

pravdoluba
26. nov 2017

@jania023 je mi ľúto, že sa tak zle cítiš. Ale dúfam, že čoskoro ti bude lepšie. Môže to byť aj zo stresu, ale aj z liekov. Tak uvidíš. Drž sa !