Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@pravdoluba @jania023 @jarika22 ahojte ano ja tak isto..uz som bola nachystana ze rano bude ms tu, ale pre istotu dnes nic ani krce ani spinenie tak mam nervy zase..ale fakt sa snažím zamestnať všetkým možným..
@hbabb
@pravdoluba ja som sa rozhodla uz netestovat a cakat na ms, ved uvidime co sa s toho vykluje
@hbabb no vidíš, ešte nič nie je stratené. 😘
@jania023 no to je super ak nájdeš v sebe tú silu netestovať. Ak aj testovať budeš, treba rátať s tým, že to môže ukázať neskôr. 😘
@pravdoluba uz som zmierena s vysledkom cize ho poznam a nema vyznam prehlbovat rany este viac.
Ms ma prist v utorok ci stredu
To je coby dub😊
@jania023 podľa mňa ten šiesty deň bol veľmi skoro na testovanie. Ak si zmierená, tak sa môžeš už len milo prekvapiť.
@jania023 @pravdoluba @jarika22 baby mozno všetky nakoniec budeme, to by bolo parádne..by sme sa smiali na týchto našich pesimistickych rečiach..ale nie máme to ťažké, hlavne vas baby obdivujem co mate uz toľko IVF cyklov za sebou aké ste silné..toto je môj prvý IVF, a uz sa tu skladam psychicky😕 este možno fakt nic nieje stratené tak cakajme pekne ďalej 😘
@hbabb
@pravdoluba baby a vy ste dnes testovali?
@pravdoluba aj ja hovorim ze uz to horsie byt nemoze cuze maximalne budem milo prekvapena
@jania023 @pravdoluba ja som netestovala..pockam do pondelka kedy mi vychadza ms a uvidím..
@jania023 ja veru nie, ale len silou vôle som to vydržala.
@hbabb no veď to by len bola sranda, najhoršie je vysvetliť to svojej psychike. Je to veľmi náročné. Naozaj.
Aké lieky ste brali pred ET?Má niekto skúsenosť s reakciou na hormonálnu liečbu?
@guccigirls ja som brala menopour a diphereline a nic mi z toto nebolo..trochu modrinky na bruchu ale to je všetko..
@pravdoluba @jania023 @jarika22 ahojte dievčatá tak ja uz mam ms, cize ja som uz von z ,,kola,,..budeme sa pokúšať prirodzenou cestou nejaký pol rok a ak nic dame dalsie IVF.. vam vsetkym drzim palce 🙏😘
@hbabb ach jaj 😒 tak to mi je ľúto. Ale držím palčeky nech to vyjde
čím skôr a najlepšie prirodzene
😉
@pravdoluba je to iba na tebe😘
Drzim palce.
Ps: pokracovanie sprvy co som dala vyssie😂
Zle mi ju poslali
@jania023 popravde asi ani ja nebudem na tom inak ☹ test biely ako sneh
@pravdoluba to fakt? Aj moj povazujem za negativny i ked som dalsi uz nerobila.
Radsej uz ziaden nerobim.
Takze november nam neprial. Zo 4 bab ani jedna nemala // 😢
@jania023 To je smutné, chcela som sa aspoň s vami tešiť, ale máte ešte len 8. deň. Čakajte a dúfajte. Ja idem zajtra na tú krv. Zázrak už nečakám. :(
@pravdoluba
@hbabb
@jarika22 Máme len ôsmy deň, to je pravda. Ale tiež nečakám zázraky. Keď sa minule uchytilo po IVF, tak to v takomto čase už bolo jasné. Ale no tak uvidíme. =) Snáď sa raz dočkáme.
@pravdoluba
Ja ti poviem, že počas mojich čakaní som zažila všelijaké možné aj nemožné príznaky, ktoré ani raz neboli rovnaké, čomu teda vôbec nerozumiem.
@pravdoluba @jania023 @jarika22 baby a vy mate všetko v poriadku? Lebo ja aj manžel mame ze výsledky úplne super ja presne viem kedy mam ovulku no proste dr hovoria ze je to všetko ako na byť..tak reku ked sa nam nedarí prirodzene tak sme boli v tom ze IVF vyjde..no bohužiaľ asi ani to nie..cize tomu nechapeme celkom ..😕
@jania023 je mi ľúto, že sa tak zle cítiš. Ale dúfam, že čoskoro ti bude lepšie. Môže to byť aj zo stresu, ale aj z liekov. Tak uvidíš. Drž sa !

@jania023
@hbabb
@jarika22 dievčence, dúfam, že dnes je všetkým trošku lepšie. Ja neustále niečo robím, aby som na to nemusela myslieť.