Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@pravdoluba ja som raz po ivf tiez prisla o babo ale to bolo asi pred 15 rokmi
Mam jedu dceru, ma 10 rokov. Tam sa podarilo prirodzene
Kedze u nas problem nieje tak nechapem ze moje skore je 1 dieta kazdy 10 rok 😂
Uz sa blyzim ku koncu 10 roka tak uz by sa hadam aj patrilo dalsie😊
Držim palce aby v dalšiom kole ste boli uspešne.A niektore to ešte nemate stratene aj,ked test bol negativny.Verim,že aj mne sa konečne podari.Ja som bola v stredu na ET
@janulka232 drzim palce😊
@janulka232 Držíme palčeky =)
@jania023 Možno sa ozýva drobček =)
@jania023 dakujem aj ja držim palce aby to vyšlo napriek negativnemu testu
@jania023 Viem, že si bola na tom teste, ale tak ten ti akurát určil vhodný deň na vklad, či sa mýlim? To že si dáš progesterón, práveže pomôže uhniezdeniu a výžive embryjka..Ja teraz práveže nasadila oveľa vyššie dávky ako zvyčajne, k tomu som si pichala Pregnyl pri vklade a potom ešte 2x na zvýšenie hladíny progesterónu. Ale tak v každom prípade stád lekári vedia čo robia. A to, že na 6 DPT bol test negatívny ešte nič neznamená. Nehádž prosim flintu do žita. Držím veľmi palce
@tlucka vraj progesteron zmeni strukturu endometria tak preto som ho nemohla brat az do 5dpt vtedy somuz mohla vziat lebo to implantacne okno je uz zavrete.
Aj na teste pisu ze ci som LH+7 alebo progesteron +5
Nemala som ani pregnyl nic.
Som realista ale v kutiku srdca dufam ze to este nejak zvratim.
Cakam na ms a uvidime. Nemam odvahu testovat tak na test uz kaslem a za par dni sa uvidi. Dnes 8dpt a 13dpo a v utorok ci stredu ma prist mrcha cize uz skoro
@jarika22 Ja nemám vajcovody, takže u mňa sa prirodzene otehotnieť nedá.. Chodila som do Reprofitu v Brne, ale potom môj doktor začal pracovať iba v ich pobočke v Olomouci (potom klinika zmenila majiteľa a názov na IVF Clinic). Celkovo som mala 7IVF a 10 vkladov. Ale až pri poslednom vklade som mala komplet podchytenu imunológiu (Dexamed), hematologicka, endokrinologiu, vydupala som si nasadenie Pregnylu, Agolutinu, Progesterónu a teda hlavne mali sme urobenú genetiku embryi, takže asi aj to pomohlo. Práveže ja som nikdy nebola optimista, do posledného vkladu som išla s tým, že idem minút embryjka ešte predtým, ako budeme mať adopciatko.. U mňa hlavne bol asi problém v psychike a keď som sa upokojila, tak to vyšlo 😉
@jarika22 https://www.dzurilla.com/reprodukcna-imunologia/
Tu nájdeš všetky informácie. Mne zistili protilátky proti trofoblastu a spermiam partnera a po liečbe mi lekárka povolila vklad. Určite pred ďalším IVF by som najskôr riešila všetky vyšetrenia, predídete tak prípadným ďalším sklamaniam.
@hbabb
@pravdoluba baby ako dnes?
@jania023 @pravdoluba ahojte no takze ziadny ms sa nekona je to iba spinenie s bolesťami brucha ako na ms..volala som dnes do centra ze zajtra pridem na krv..od štvrtka ma boli brucho každý den akoze celkom dost a to co som si myslela ze bude ms bolo iba spinenie..myslim, ze uzcsa mi chcu spustiť len ten progesteron to nejako blokuje (opravte ma ak sa mýlim) no takze zajtra sa uvidí..a vy ako?

@pravdoluba ja nemam lieky 😂😂 ani len progesteron proste nic.
Uz som doma od vcera tak nechapem co mi tak strajkuje zaludok.