Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@hbabb
@jania023 baby ono čo vám poviem. Ráno test biely ako sneh. Žiadne zvláštne pocity. Ja na krv v piatok. 😣 Dovtedy musím vydržať. A to spojenie môže byť aj ak sa bábo drží. VIem o čom hovorím a tie bolesti som veru mala aj ja. Na druhej strane aj progesterón to môže držať. Po IUI keď som ho brala, mi ms prišla až po vysadení liečby. Treba počkať, možno zajtra na teba čaká malý zázrak. 😊😘😍
@pravdoluba mna dnes boly hlava jak des
Test som uz nerobila. Ms mam dostat coskoro tak uz ten den dva vydrzim.
@jania023 no tak, baby moje hlavy hore. Po KET to.trva trošku dlhšie ako po Et. A len sa prosím neporovnávajte s tým ako to majú druhé. Kazdee ste ina a jedinečná.
@pravdoluba
@hbabb tak baby nakoniec som ten test urobila a je biely, takze uz len cakat kedy sa milostivej uraci prist.
My po rozhovore z manzelom sme skonstatovali ze tych pokusov uz bolo dost a dalej uz nejdeme aj ked je to tazke ale staci
Tak už mám aj výsledok krvi. Negativna. :(
@jania023 ach jaj, do kelu....čo je toto za spravodlivosť 😣
@jarika22 tak to mi neskutočne ľúto 😢 čo teraz plánujete ? Budete ešte skúšať?
@pravdoluba Neviem. V každom prípade skúsim absolvovať reproimuno a ďalšie vyšetrenia. Prekonzultujeme v centre. Uvidíme. Nemám už veĺa času na experimentovanie a pravdu povediac mi dochádza aj energia. Čím ďalej tým je ťažšie sa do toho púšťať odznova. Myslela som si, že snáď do 40. -ky sa niečo podarí, ale už tomu prestávam veriť.
@jarika22 a aké vyšetrenia už máš urobené?
@pravdoluba Mňa veľmi neriešili. Na laparoskopii som bola, tam bolo všetko ok, genetika tiež, na nejakom imuno ale nbolo to reproimuno a inak nič.
@ereska Máme to ťažké.
@jania023 ach jaj...to na isto?
@hbabb no čo moja, ako sa cítiš? Čo ti povedali? Si ok?
@pravdoluba este nrvidim krv ale uz taky spinenie mam. Uz pride isto lebo ju proste uz vidim😢
A co ty?
@jania023 ja ms nič,ale test biely ako sneh. 😢
@pravdoluba kedy mas krv?
@jania023 mám ísť v piatok.
@pravdoluba jania023 @jarika22 ahojte tak ja krv negatívna..skoda..pojdeme na genetiku, a uvidíme..a ano aj ja ten menzes presne ako hodinky este sa dr. cudovala ze mi tak prisiel aj napriek progesteronu..no co uz..no a ze patrime k tým ťažším pripadom kedze mame všetky výsledky v poriadku a aj tak to nejde tak tam uz je tazko povedať ze co ďalej.no len skúšať.. skúsime ďalšie IVF budúci rok..
@hbabb poviem ti ze im sa povie ze treba skusat ale do kedy?kolko cyklov treba?mam za sebou nie ze 11 transferov ale 11ivf cize 11x2000eur a este stale som sa nepriblizila k cielu.Ja asi vyskusam nci neskusat haha. Skusim navstivit nejakeho dobreho bylinkara a mozno sa podari aj prirodzene a ked nie tak mam proste smolu.
Minimalne 22 embryi sa neuchytilo tak ja nato uz prdim🙂
@nedockavasom ahoj, podla mna je to ciarka 😊 gratulujem, nech len pekne silnie
@dzanka72 no len teraz o 45min. neskor je uz takmer neviditelna.. ale dakujem za mile slova
@nedockavasom ja som mala este svetlejsiu na 6dpt a tmavla kazdym dnom ☺
@nedockavasom ciarka😉

@jania023 @pravdoluba no nie test uz nemám ani som nekupovala..len ten pocit ze no uz sa spustia lebo to brucho fakt boli, aj migrénu mam co obcas mavam pri ms a stale nič..dnes by som mala dostať no..zajtra vam napíšem ze čo..no nic prevratné necakam 😒