ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@13nika13 do mt iscare
@13nika13 moja všade nie 😉 ale 1 kratv v BLAVE 1 KRAT V MARTINE aj 1 krat v PIEšťANOCH 2 KRAT V BRNE VžDY KOMPLET CELE IVF LEBO NEMALA SOM ANI RAZ mrazačikov ☹ a len raz mi čiastočne hradily poisťovňa v Martine avšetko sami lebo to sa moc čaka a to som nemala nervy aj tak hradili len injekcie 6000 korun aostatne mi tak nech idu do r.........i sory v blave to bolo ešte na KRAMáROCH pred 19 rokmi atam mi bez narkozy ti blázni odoberali 20 vajičok to by som neželala nikomu ☹ 😠 aj im to zrušili boli sme pokusné kraliky 😠 v Martine som mala dlhy protokol to bolo brucho jak balon bolelo prsa jak Pamela ANDERSON no blbe to bolo v PIEšťANOCH to bolo hrozne jednou injekciou Dekapeptilom depodom ma uviedli do umeleho prechodu to bola hrúza návaly sucho tam..... sex nič ani chuť nebola bolesti a nacvičení prechod ako neni sa načo tešiť 😠 to mi zastavili umelo menzes avysledok najhoršie vajka alen 3 😠 v BRNE REPROFITE KRATKY PROTOKOL 2 KRAT SUPER PRIEBEH SUPER žIADNE BOLESTI ANI BRUCHA ANI PRS supper vajka aj viac aaj menej peňazí a injekcií a ušetria ti peniaze 😉 astalo to po 2 krat niečo cez 1600 eur
Takže TT negatívny ☹ ☹ ☹ 9. deň po ET s PK ☹ ☹ ☹
@pici ale aj treba skušať mne vadilo v MARTINE ta pásova vyroba jak na salám ked čakaš v Brne to je na inej urovni aj prístup citiš sa tam že si ti zakaznik anie s ambulancie ma pomali s holu riťu poslal už vTA.....tam chodia uplne s celeho sveta Cernoši .Taliani Nemci , Rakušáci atd.......bola som toho svedkom aj prostredie aj pristup robí divy 😉
ja ked som mala potvrdene hcg na dve embrijka v Martine som najprv mala pe tak kašli na testy kref je krefkiked slabšiu ale mi to isto odumrelo atest bol ako sneh aaj tak mi to hcg potvrdily nechapala som 😔
@ybyta ahoj v brne je viac tych carou.ako helios reprofit...tak ktore je najlepssie??
@petuska123 to sa volá Reprofit Brno 😉 ked som volala do Tesalonik do GRECKA ešte aj tam onich vedia 🙂
@petuska123 to som volala do caru v Grecku
krv pozitííívna 🙂 🙂 🙂 hodnota HCG 96,32 JUCHUUUU
@slniecko137 Gratulujem!!! Drž sa! ktorý deň po ET si bola na teste? ak sa neráta deň ET? A aké "veľké" emb. Ti vkladali?
@slniecko137 blahozelam!!! 😵
@slniecko137 Tak to je fakt super!! A máš aj nejaké iné príznaky?
@slniecko137 som stebu šťastná 🙂 🙂 🙂 opatruj sa 😉
Ďakujem všetkým 🙂
@holly74 príznaky zatiaľ asi žiadne, akurát mám nafuknuté brucho aj ma sem tam pobolieva ale to je asi z toho estrofemu alebo utrogestanu. Od dnes si picham aj injekcie na riedenie krvi. Dúfam že sa nejaké príznaky objavia 🙂 , bola by som kludnejšia, lebo minulý rok to bolo tiež bez príznakov a skončilo to MA
ahojte vetkym vam drzim palceky aby a vam to podarilo om po ET v 9tt a budeme mat dvojicky tesim sa sj vam vsetkym to prajem!
@susi0303ahojcek tak ako sa mate?ja uz viem ze to budu dvojicky tak ti prajem aby nam to pekne vetko vyslo,drzim palceky.
čaute, žienky, takže mne už začína mrcha. Myslíte že si mám stále dávať utroš? Vraveli, že až kým nebudú výsledky z krvi, na odber idem v pondelok no dovtedy už budem zvesela krvácať, tak neviem načo si ten utroš ešte dávať... čo poradíte?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petuska123 my sme nemali nič...... Kam chodíš ty?