icon

Cestovanie hneď po KET

silvia765
24. aug 2022

Ahojte kocky, vyšiel niektorej z vás ket aj napriek tomu, ze ste cestovali/leteli po vklade? Z mojich skusenosti mi vyšiel práve vtedy keď som fungovala normálne, vtedy keď som ležala a príliš sa kontrolovala tak to skôr neprospelo celej situácii … cize je tu nejaká kocka, ktorá išla hneď na dovolenku a vklad jej vyšiel?

thereisabear
24. aug 2022

@silvia765 určite by som išla. My sme sa roky snažili a oba razy som otehotnela až keď som išla za hranice 😆 Síce nie lietadlom, ale v tom problém nevidím. Držím palce!

silvia765
autor
24. aug 2022

@thereisabear ďakujem 🙂 my lietadlom hneď večer ale tak hovorím radšej mysľou inde ako sa pozorovať doma

matulqa102
24. aug 2022

@silvia765 ahoj mne vklad odlozili prave koli tomu ze ideme na dovolenku v piatok takze to presunuli na september ...ja som im hned povedala ze ten termin ideme na dovcu a oni ze tak tento mesiac to riesit nebudeme

silvia765
autor
25. aug 2022

@matulqa102 aj mne chceli ale bola som tvrdohlavá už som tak sklamaná za x mesiacov ze sa mi nechce cakat

rokina13
25. aug 2022

@silvia765 ja som letela asi 9.den po vklade a 7.den sa mi uz objavila slaba ciarka takze o to horsi pocit som mala ale to vobec neovplyvnilo nic, sanozrejme. Dcera uz ma 4 roky.

niikoletka
25. aug 2022

Nebuď naivná odlož ket a uži si normálne dovolenku. Tieto opúšťaky sme si zažili každá po viacerých neúspechoch ale ak si myslíš ze sa na dovolenke nebude sledovať tak sa veľmi mýliš. Po prvé dovolenku si neuzijes bez ohľadu na výsledok a po druhé keď ket nevyjde budeš si hlavu trieskat aká si bola hlúpa. Let po vklade sa neodporúča to ti asi aj povedali, môžeš začať spinit, potrebovať navýšiť liečbu, môžeš začať krvácať, pre mňa prvé týždne boli vždy najhoršie vždy sa niečo dialo a určite by som to nechcela riešiť niekde kde ti lekári v tomto nepomôžu. Okrem toho klasika môžeš dostať hnačky na dovolenke, chytiť covid, spadnúť... Prosímta máj rozum ušetri si nervy a embryo a na vklad chod až potom

silvia765
autor
25. aug 2022

@rokina13 tiež si myslím, osobne som názoru čo má byt to bude. Keď som sa pýtala nášho známeho garanta pre jedno car tak mi povedal prosím chod keby bol let dôvodom pre potraty tak posielam klientky letiet. Prvá dcéra nám vyšla v čase dovolenky - dlhe lety ale vtedy sommti vôbec netušila. V súčasnom care mi odporučili ísť na druhý deň. A či si budem hlavu búchať? Tu som si už buchala týmto IVF nakoľko nedopadlo podľa predstav

silvia765
autor
12. sep 2022

@silvia765 dievcataaaaa tak vyšlo tooooo 😍😍😍 čiže žiadne strachy z cestovania a to sme išli 6 hodín autom 4 lietadlom

rokina13
12. sep 2022

@silvia765 Gratulujem z celeho srdca!
A samozrejme ze to nemá vplyv, potom by letusky nemali deti nikdy😂

renata131
30. aug 2023

@silvia765 ahoj, ja 5 dni po vklade som cestovala s lietadlom 14 hodin na ostrov do indickeho oceanu. Cela pobyt bola v pohode a uz 7 den po Ket som mala digt. test positiv. Cesta naspat tiez v poriadku. Ob tyzden som zas musela letiet. Skoro cele tehotenstvo som cestovala. A za chvilku rodim. Kamaratka ktora prelezala prvych 14 dni po KET bohuzial v 6 tyzdni missed abort...
Takze za mna ano treba si dat pozor viacej oddychovat, ale normalne zit dalej. a hlavne byt pozitivna.

silvia765
autor
22. sep 2023

@renata131 presne tak… ja som po kete cestovala defacto 15 hodín ( presuny a lietadlo ) potom som užívala dovolenku , myslím že práve tým že sme boli prec na inom mieste v inom prostredí s iným programom mi zamestnalo mysel natoľko že som vôbec nebola v strese a neustálom kolobehu vyšlo to/ nevyslo to? Prajem zo srdca všetkým veľa úspechov ❤️