Čo ste papali pred kryoembryotransferom?
co ste take papali pred ket.pocula som o ananase,o vinku 2dl,poradte je to moje posledne ket.
Urcite je pozitivny postoj najdolezitejsi 🙂 no ja som pocuvala rady a pred KET som pila alchemilkovy caj 3x denne(po uz nie) jedla som 3 chilli papricky denne, cervene vinko mi poradil lekar a ananas az po KET a hlavne tu strednu tvrdu cast no nahrada je 100% dzus, tam pomelu vsetko.
Nepochybovala som, rozhodla som sa dam to a basta, vyslo to 😉
Drzim palce
@dukokatka ahojky, ja mám 5 vkladov za sebou, skúšala som všeličo a nič nepomáhalo,m vyšiel až tento posledný - jedla pila som normálne, nič výnimočné, aj kávu som si dala každý deň, ktorú som si pri iných vkladoch nedávala. Je to v hlave, fakt mi môžeš veriť. Jedla som jedine kyselinu listovú, magne B6 a vitamín E 🙂

Ja som sa pred KET drzala roznych rad,jedla som od ananasu,grepu,chili a co ja viem coho a nic..negativne...dalsi KET som nejedla okrem vitaminov nic a? Pozri kde uz sme....podla mna to vobec nezalezi na tom co papas ale hlavne je to aj o kvalite embryjka,celkovej psychickej pohody a tak...treba verit ze sa to podari a urcite to tak bude...