Čo vám pomohlo k úspešnému embryotransferu?
Na kolky vklad sa vam podaril KET a co bolo tentokrat inak?
Kazdy transfer je jedinecny. K uspechu je potrebne zdrave, euploidne embryo a receptivne endometrium. Ak ti niekto povie, ze mal napriklad treti transfer uspesny, lebo uzival nejaky vyzivovy doplnok, vobec to tak byt nemusi. Proste to tretie embryo bolo napriklad zdrave a tie predchadzajuce nie...
@mareen1 Aka je tvoja osobna skusenost? Kolko KET si mala ty?
Pred par dnami mi mudr. Povedala ze to závisí hlavne od embrya. Ak je zdravé uchytí sa. ...ja som si dala pohár vina večer pred aj večer po a (asi) zabralo,okrem toho vela tekutin a relax...ale čo z toho keď nevydrží...
@gejb To nie je pravda. Ani geneticky otestovane zdrave embrya sa neuchtia vzdy.
@gejb Zaujimavy napad s vinom, no asi by som to neskusala.
No ešte ako už aj písali tak stielka musí byť v správnej výške, a treba vela pit
@gejb Kolko litrov?
Hned prvy vklad vysiel. Isla som doslova zamilovana a stastna. 🥰 Pozerala som vela smiesnych videi a jedla moje oblubene jedla. Snazila som sa moje telo nadopovat hormonmi stastia. 🙂 Isla som v native cykle bez liekov, jedine som mala fraxi a progestanelle, endometrium 7,2. A Dr. ma povzbudila tak, ze nabuduce to radsej skusime uz s liekmi. 😆🤦🏻♀️
Páčia sa mi tieto témy, ten kto žije tento život IVF, IUI, KET, ET časom príde na to, že nič nepomáha a všetko je len príroda. Mať tak odpoveď vyvažujeme zlatom 🙂 no možno raz na to prídu, ale súhlasím, čo 10 žien to 10 prípadov 🙂 Držme si palce 🙂

Ako myslíš inak?