icon

Ďalší cyklus IVF v Gyn-Fiv

22. mar 2025

Ahojte, tie čo chodíte do gyn Fiv, ak sme mali prvý IVF cyklus neúspešný bez embrya, potom v druhom zase treba všetko absolvovať odznova? Myslím pohovor s koordinatorkou, vyšetrenia, spermiogram, súhlas na matrike overený a pod…Alebo len predpíšu nové lieky na stimuláciu? To by asi vychádzalo za tie tri mesiace po prvom…

kiwi3
22. mar 2025

Nie, už pôjdeš len na ďalšiu stimuláciu, možno ani predoperacne nebudú chcieť.

autor
22. mar 2025

@kiwi3 a pri ďalšej ti nejako inak nastavili dávky liekov alebo tie isté ti dali?

kiwi3
23. mar 2025

Ja som mala iný problém, zmenili mi dávkovanie, ale úprimne, už by som isla do iného car, tiež nad tým porozmýšľaj, ci to nebude lepšia cesta.

autor
23. mar 2025

@kiwi3 a ten vstupný poplatok 190€ za manažment páru tiež platí aj na ďalšie cykly? Alebo treba ho platiť zas? Ty si bola v BA? My chodíme do Žiliny, inak sa mi tam páči, nemám nejaké zásadné výhrady, zatiaľ nerozmýšľam nad zmenou car. Ale určite sa budem pýtať, prečo sme sa nedopracovali ani k jedinému embryu. Ja by som chlapa už asi nikam inam nedostala, nič bližšie nemáme, aj do ZA odchádzame z TN a keď si predstavím zase odznova všetky konzultácie inde a dochádzanie na kontroly niekde do Brna alebo do Martina, uf, je to strašne od ruky

kiwi3
23. mar 2025

My sme manažment páru neplatili, aspoň si to nepamätám. Platili sa tie moje všetky odbery atď a to bolo tusim okolo 300. Hej, my sme chodili do ba. A na konzultácii si nebola? Možno ti navrhnú duostim a tým pádom tam su nejaké zlavy

bendik3
23. mar 2025

Ahoj ja tiez, chodim do Gyn-fiv ZA. Mam dva tyzdne po odbere a tak isto ani jedno embryko. Neplanujem v tomto CAR ostat. Ked mi volala embryologicka zakazdym povedala inak. Prvy krat ze sa vajicka oplodnili ale nedelia sa ako maju. Na druhy den mi volala ze sa ani neoplodnili. Ostala som zmatena na otazky ze preco sa tak stalo mi pristala odpoved ze nikto nevie. Nasledne mi volal hlavny lekar a povedal ze to mi nikto neda odpoved. On potvrdil ze oplodnene boli ale vyvoj sa zastavil skoro hned na zaciatku. Pytala som sa ci nie ne vhodne teda urobit nejake testy na genetiku, imunogologiu a povedal ze asi zatial nie. Objednala som sa uz do Brna kde som citala ze labaky su na uplne inej urovni.

autor
23. mar 2025

@bendik3 a vy mate nejaké diagnózy? Koľko si mala vajíčok a aké lieky?

autor
23. mar 2025

@kiwi3 čo je duostim? To je ten dlhý protokol? Ja som na stimuláciu reagovala celkom dobre, mala som 17 folikulov, 11 oocytov z toho 7 zrelých, podarilo sa oplodniť 3 a po PK ani jedno embryo. A to ešte na 4.deň PK mi embryologička hovorila, že je vsetko v poriadku, pekne sa delia

kiwi3
23. mar 2025

To oni tak nazvali druhu stimuláciu po nevydarenej, my sme boli obmesiac a mala som nieco veľmi podobné ako ty.

bendik3
23. mar 2025

Ahoj ano ja mam endometriozu. V novembri som bola na laparke kde mi znicili moju ovarialnu zasobu a mam len 0.22 aktualne :( stimulovala som bemfolou (velmi nestandardne nenasla som na nu ziadne skusenosti). Mala som 3 vajicka 2 sa oplodnili/neoplodnili a vraj neni ziadne embryko.Pritom kvalita vajicok a spermi v poriadku.

evinajj
11. aug 2025
@bendik3

Ahoj ja tiez, chodim do Gyn-fiv ZA. Mam dva tyzdne po odbere a tak isto ani jedno embryko. Neplanujem v tomto CAR ostat. Ked mi volala embryologicka zakazdym povedala inak. Prvy krat ze sa vajicka oplodnili ale nedelia sa ako maju. Na druhy den mi volala ze sa ani neoplodnili. Ostala som zmatena na otazky ze preco sa tak stalo mi pristala odpoved ze nikto nevie. Nasledne mi volal hlavny lekar a povedal ze to mi nikto neda odpoved. On potvrdil ze oplodnene boli ale vyvoj sa zastavil skoro hned na zaciatku. Pytala som sa ci nie ne vhodne teda urobit nejake testy na genetiku, imunogologiu a povedal ze asi zatial nie. Objednala som sa uz do Brna kde som citala ze labaky su na uplne inej urovni.

@bendik3 nam sa toto stalo v Heliose...s tym rozdielom, ze nas poslali na genetiku a imunologiu a mnoho ineho....vsade vsetko ok. Napriek tomu som ani potom(uz je to 3 roky) neotehotnela.