Do ktorého CAR máme ísť?
Baby, prosím poraďte - do ktorého centra ísť? Aké máte skúsenosti? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Je to veľmi subjektívne. Ja som bola v Gynfiv. Podarilo sa to na 1x, takze som bola spokojná. Ľahké to ale nebolo. Baby odporúčajú Brno, tam som aj ale ist nechcela. Žiadna klinika ti nezaručí 100% výsledok.
Držím palce!
@nique ozaj je to rôzne nevravím že tu sa to nepodarí u nás ale čo som čítala a bolo toho ozaj veľa tak jednoznačne to Brno vedie a aj sa mi to potvrdilo. My sme začínali práve v GF kde nás dotlačili na 3x iui aj keď vedeli že to je úplne zbytočne v našom prípade, čiže za mňa sú oni totálni amatéri aspoň v NR ale čo som čítala za mňa je toto najhoršie car,. Autorka ešte celkom chvália Helios Martin .. ale ozaj záruku nemáš nikde a tomu kde sa podarí to chváli
My chodíme do Heliosu KE. Zatiaľ spokojnosť, aj keď sme ešte len na začiatku.
Doporučujem Reprogenesis Brno. Skvelý prístup doktorov aj celého personálu, milý ľudia a idú rovno na vec 😉
My sme boli v Iscare a teda, keby opat sa mame rozhodovat, tak by som sa rozhodla rovnako. Aj pristup na klinike fajn, vidiet, ze maju zaujem pomoct a teda vsetkych koho som tam stretla, tak super komunikacia, vsetci prijemni a mne to velmi pomohlo pri tom celom procese 🙂 A tesim sa, ze vdaka tomu mame syna 🙂
Bola som v iscare a šla by som znova..super prístup všetko sa rýchlo hýbalo ochota, milí personál
@bucko555 rovnako aj u nas a mna potesilo aj to, ze nas oboznamili so vsetkym, co nas bude cakat, ze sme vedeli vlastne co sa bude robit a nemusela som sa stresovat z neznameho 🙂
@chelsey987 my ideme 4.4 prvý krát ako to prebieha aky je prístup lekarov ?

@vladka276 určite ČR ,Reprofit Brno 😉 skúsenosti? Na prvý pokus 2r syncek 🤍