icon

Do ktorého CAR máme ísť?

vladka276
17. feb 2022

Baby, prosím poraďte - do ktorého centra ísť? Aké máte skúsenosti? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

simik411
17. feb 2022

@vladka276 určite ČR ,Reprofit Brno 😉 skúsenosti? Na prvý pokus 2r syncek 🤍

nique
17. feb 2022

Je to veľmi subjektívne. Ja som bola v Gynfiv. Podarilo sa to na 1x, takze som bola spokojná. Ľahké to ale nebolo. Baby odporúčajú Brno, tam som aj ale ist nechcela. Žiadna klinika ti nezaručí 100% výsledok.
Držím palce!

simik411
17. feb 2022

@nique ozaj je to rôzne nevravím že tu sa to nepodarí u nás ale čo som čítala a bolo toho ozaj veľa tak jednoznačne to Brno vedie a aj sa mi to potvrdilo. My sme začínali práve v GF kde nás dotlačili na 3x iui aj keď vedeli že to je úplne zbytočne v našom prípade, čiže za mňa sú oni totálni amatéri aspoň v NR ale čo som čítala za mňa je toto najhoršie car,. Autorka ešte celkom chvália Helios Martin .. ale ozaj záruku nemáš nikde a tomu kde sa podarí to chváli

chelsey987
17. feb 2022

My chodíme do Heliosu KE. Zatiaľ spokojnosť, aj keď sme ešte len na začiatku.

lienka_9
17. feb 2022

@vladka276 jednoznačne Reprofit Brno, vyšlo na 1x...nestracaj čas na SR..1.11 som bola na prvej konzultácii a už som v 6tt 😊

gabis22
18. feb 2022

Doporučujem Reprogenesis Brno. Skvelý prístup doktorov aj celého personálu, milý ľudia a idú rovno na vec 😉

petranelkova
21. feb 2022

My sme boli v Iscare a teda, keby opat sa mame rozhodovat, tak by som sa rozhodla rovnako. Aj pristup na klinike fajn, vidiet, ze maju zaujem pomoct a teda vsetkych koho som tam stretla, tak super komunikacia, vsetci prijemni a mne to velmi pomohlo pri tom celom procese 🙂 A tesim sa, ze vdaka tomu mame syna 🙂

bucko555
21. feb 2022

Bola som v iscare a šla by som znova..super prístup všetko sa rýchlo hýbalo ochota, milí personál

petranelkova
21. feb 2022

@bucko555 rovnako aj u nas a mna potesilo aj to, ze nas oboznamili so vsetkym, co nas bude cakat, ze sme vedeli vlastne co sa bude robit a nemusela som sa stresovat z neznameho 🙂

daffynko
22. feb 2022

@chelsey987 my ideme 4.4 prvý krát ako to prebieha aky je prístup lekarov ?

bodorka
3. mar 2022

@nique dobrý deň a riešili ste vlastný vklad,či DV ?Cena cca?Aj my tam máme ísť,ale na DV.Dakujem

nique
3. mar 2022

@bodorka vlastny. Ja som bola pre 6r a vyslo nas to okolo 800€.