Druhá šanca po neúspešnom IVF v Gyncare?
Ahojte zienky, krasne sviatky prajem.
som po neuspesnom ET, len biochemicke tehu. Samozrejme sa nevzdavame a ideme este skusat, vzhladom na vek, nie je moc vela casu cerstvych 39. Kedze to bolo nase jedine emryjko, musime opat prejst celym procesom. Trochu som sklamana, ze aj po odberoch vlastne neviem ziadne vysledky, predpokladam, ze boli v norme... ?
Cize zvazujem aj nad Heliosom, len vlastne rozmyslam, ze ani neviem co a ako zdravotne, kedze v GYN to bolo ako z rychlika...
Po akej dobe ste sa dali na dalsi stimul, menili ste aj CAR alebo zostali v Gyn?
Dakujem
Pridaj sa do skupiny IVF…ja mám tiež veľmi zlu skúsenosť s gyncare kosice, neposlali ma na žiadne vyšetrenia, nechceli mi dať vymenny lístok na hematologiu ani repro imuno(podľa nich je to “pseudoveda”), len rýchlo tlačili do IVF, ktoré samozrjeme nevyšlo. Potom sme šli do Reprofit Brno a to sa nedalo absolútne porovnať, čo sa týka prístupu, ochoty, ľudskosti, iný svet. Vďaka nim mame syna. 🙏🏻 ja som po skúsenosti D gyncare zanevrela na všetky slovenské centra a na Brno sme z každej strany počuli len samé chvály, a môžem povedať že oprávnene …
@qi Nitra ma lepšie hodnotenia čo sledujem 🙂 takze nie som prekvapená. Ja som sa veľa pýtala, preto som si aj zohnala výmenné lístky od mojho obvodného gyn, keďže v gyncare ochota nebola. Ale ano súhlasím treba sa veľa pýtať. Lenže problém je, že veľmi veľa žien nevie, čo sa majú pýtať a niekedy “slepo” dôverujú lekárom. A žiaľ sú lekari, ktorí nepošlú zenu na speci vyšetrenia (lebo načo, lebo netreba, lebo stačí až po dvoch potratoch a podobne argumenty), pritom by sa príčina dala nájsť/podchytit veľmi jednoducho…🤷♀️
@ivusik92 ahoj Ivusik. To ma mrzi. Lekar bol Dr Michna, nechcem tu hejtovat, len rozmyslam co dalej, ci skusit inde alebo to brat ako vyhodu, ze poznaju moj stav. cele to bolo ako z rychlika, vecne cakanie na termin, malo co sme preberali vysledky po odberoch, tak si to trochu vycitam ze som sa malo pytala. Po odbere vajicok tiez vysledky reportovali pred dalsimi pacientkami, co mi prislo uz moc.
@katmajbel ahoj mám toho istého lekára tiež rozmýšľam čo ďalej či vyskúšať ešte raz pri nom ale dá dat preradiť ku Toporcerovej alebo rozmýšľame nad Brnom.Tiez mi to prišlo strašne na rýchlo všetko za mesiac celé ivf prešlo s dvoma konzultáciami dokopy.Tiez sa mi nepáčilo že výsledky povedal pred pacientkou a možno bola chýba aj to že sa všetko riešilo medzi sviatkami a všetko bolo na rýchlo odbite no kto vie ...
Ja mam napriklad s Gyncare KE super skusenost, konkretne doc. Toporcerova. Prostup max profesionalny a do vkladu sla vzdy az ked si bola ista ze hodnoty mam idealne. Vysetrenia sme mali nejake urobene, u nas bol problem moje nepriechodne vajcovody. Ked som spomenula ze mame v rodine grneticke krvne ochorenie, tak ma sice neposielali na hematologiu ale odber mi spravili oni aby preverili ci ho mam aj ja co ich robi standardne hematologia. Mali sme celkovo 4 embrya. U nas boli uspesne 2 vklady z 3-jedno MMT, druhy krasne dievcatko. Asi je to o tom ktory lekar riesi. Napriklad embryologicky som pri vkladoch mala 2 rozne a kazda mi nieco ine povedala a odporucila. Ako pises ze problem s terminom-nikdy nebol. Ked som po MMT zavolala docentke ze chem ist do dalsieho vkladu, opytala sa aky som den cyklu a dala termin hned o 2 dni ze ma chce vidiet, a nikdy sa mi nestalo zeby sa riesilo nieco prd niekym cudzim, vzdy v ambulancii za zatvorenymi dverami a za pritomnosti manzela.
@butterflyeffect ahoj a dá sa k Toporcerovej nejak objednať ?ja som ju veľmi chcela na začiatku no ale dali nám Michnu .My sme boli dneska na genetiku tak som veľmi zvedavá načo prídu 🫤
@ivusik92 ja ked som prvykrat volala do centra na konzultaciu tak sa ma pytali ku komu chcem ist- na nu som mala odporucanie aj od mojej gynekolohicky, tak som si vybrala ju a uz potom automaticky k nej ma objednavali,
@butterflyeffect no to si mala šťastie mna sa nikto nepýtal ku komu chcem ísť
@ivusik92 ja som si v NR vypytala zmenu lekara, nakolko jedna skvela lekarka odisla na matersku a druha tam viac nebola ako bola a aj tak ma vacsinou vysetroval dr. Kralovic, tak som pri objednavani povedala, aby ma preradili k nemu a nebol problem 😊 nechcela som, aby kazde vysetrenie bolo u niekoho ineho.

@katmajbel od gynekologa alebo v Car si vyziadaj výmenné lístky na hematologiu, reprodukcnu imunológia a endokrinológia.
Bez toho do druhého IVF nechoď.