icon

Druhý pokus IUI v Gynfive

sontamuycruel
19. okt 2021

Ahojte,
len 2 otázky, nakoľko som už skeptická...je tu vôbec niektorá z vás, ktorej sa podarilo po IUI otehotnieť, donosit a porodiť?
A ak áno, kde ste boli na IUI? Ďakujem🍀

hederamonstera
19. okt 2021

@sontamuycruel ahoj, nam vyslo druhe IUI 😊 zatial som sice len v 25.tt ale neratam s tym, ze nedonosim ;) boli sme v Iscare v BA

lucmirka124
19. okt 2021

Mne 3 IUI🍀 dnes ma 4,5r❤️ V porodnici som spoznala pani co na 1 xIUI a hned to im to vyslo. Drzim palce, len ver🍀🍀

miirka123
19. okt 2021

@sontamuycruel kamarátke sa podarilo prvé iui a to mali aj spermiogram zlý aj ona mala problémy prečo sa im 5 rokov nedarilo. My sme mali oveľa menšie problémy a až KET nám vyšlo 3x Iui vôbec 😄

sontamuycruel
autor
19. okt 2021

@hederamonstera waaaw, tak to som rada🍀

sontamuycruel
autor
19. okt 2021

@miirka123 nám 7 rokov...a nic
Mame v sobotu druhe IUI ale ja akosi tomu neverím.
Moja viera je taká, že skôr vyhrám jackpot🤪

sontamuycruel
autor
19. okt 2021

@lucmirka124 keď si šla na tretie IUI..zvýšili Ti dávkovanie liekov?...alebo si to mala ako pri druhom IUI?

miirka123
21. okt 2021

@sontamuycruel no ona sa liečila aj na štítnu, aj mala nadváhu, cisty, jeden priechodný vaječník a neviem čo všetko a teda iui išli len kvôli poisťovni vôbec nerátali s tým že to vide a zrazu bum prvé a vyšlo 🍀 tak držím aj Vám palce ✊🏻

sontamuycruel
autor
21. okt 2021

@miirka123 ďakujem pekne🍀

lucmirka124
23. okt 2021

@sontamuycruel drzim vam palce aby to vyslo🍀 , ano pri tom tretom iui mi dali lieky ine ako pri tych pred tym, len bolo to uz davno a viem ze liek sa premenoval.ukludnit sa a verit, ja som do toho 3 isla z tym, ze budem bojovat dalej nech uz bude ako bude, vobec nerozmyslala,venovala som sa tomu co som si zaumienila ze po iui spravim, a vyslo to🍀, predtym som 2 tyzdne len myslela ako to dopadne🤷‍♀️ A strach, nervy, a pod. Musis verit🙏🍀 mne tiez daktore povedali ze iui to nic z toho,,, a vidis. A potom som spoznala kolkym babam iui vyslo aj hned. Drzim ti palce✊✊✊✊

sontamuycruel
autor
23. okt 2021

@lucmirka124 ahoj, ďakujem krásne za povzbudenie.🍀...no, len sme dopadli tak, ze som dnes ráno volala do gyn fivu..nakoľko mi v noci vyskočila teplota na 38,8..že to musíme posunúť na ďalší cyklus.
Mam v sebe hormóny tak možno sa to podarí aj prirodzene🙏🍀...keď nie tak november je nas🍀🙏

mirkasan
24. okt 2021

@sontamuycruel 1 iui - syn má 3 roky
Teraz 1 iui - spravili podľa mňa veľmi skoro, kvôli víkendu a sviatku ,takže nič
2 iui úspešne ale žiaľ biochemické, pravdepodobne zlá zrážanlivosť krvi

janulka2805
25. okt 2021

@sontamuycruel Ahoj 🙂 mne vyšlo hneď prvé IUI a donosila som zdravé dvojičky, teraz majú 7 mesiacov 🥰

lens
20. nov 2021

@sontamuycruel ahoj uz ste boli na 2iui? Ja za 4dni idem na krv ci sa nam to podarilo alebo nie? Mame za sebou uz 2iui

sontamuycruel
autor
11. máj 2023

@lens ahoj..odpisujem dosť skoro😜

Ako si dopadla? Podarilo sa ??🍀
My sme na to druhe IUI nakoniec boli teraz 29.4 v ISCARE..nakoľko po prvom v gynfive som už ďalšie neabsolvovala..1x deň pred IUI horúčky pomaly 39..2x som dostala covid s priatelom...3x keď sme už šli rano na inseminaciu..tak nám volali, ze nič z toho..lebo priateľ po kovide( dva mesiace) nemal skoro žiadne spermie....a čerešnička na koniec..Dr.Stenova nás presvedčila svojou arogantnostou a celkovo hnusným prístupom, že treba zmeniť centrum.
Takže sme boli v ISCARE a teraz čakáme do zajtra na výsledky.. test mi ráno vyšiel tak - ze neviem...ci tam niečo vidím.. alebo vlastne nevidim