Endometrioza a bolesti po KET
Ahojte viem ze tato tema tu uz je viackrat ale kedze som zazila viac ET a KET z toho posledny bol uspesny. Isli sme po cca 2 r do dalsieho. Zacina mi endometrioza( zatial to nie je velke) Ale prvy krat po KET mam extremne nafucane brucho ani nohavice neviem zapnut mam take krce ale pichlave uz od 2dna a stale ma boli brucho. Nic som necitila iba v den vkladu. Viem ze by som sa mala setrit ale maleho musim dvihat a starat sa o neho aj ked muz sa snazi ale mame schody 2 psy to sa proste neda bez dvihania cely den. Plus je velky maznak. Som momentalne len 4 DPO a je to extrem k nevydrzaniu…Vkladali embryo 1AA takze viem ze tam je mensia nadej …ine priznaky nemam …Uzivam lenzetto utrogestan a clexane si picham. Mal to niekto podobne a zrazu to utalo alebo len az po vysadeni liekov? Alebo sa vam zhorsila endometrioza tymi hormonami?
Dakujem
@alexaka ja mám tiež endometriozu, prvý vklad nevyšiel. Vtedy som cca od 2-3 dňa po KET citila pichanie, a slabé krce ako pri ms, ale teda nevyšlo to, o 5 dní ma čaká druhý KET.
@sabina57 ahoj ani mne nevysiel nakoniec…pichanie som mala nafuknuta extremne …
a nezhorsil ti vklad stav endometriozy? ja sa toho trosku obavam kedze mi davaju hormony kde je napisane ako neziaduci ucinok zhorsenie endometriozy
@sabina57 ahoj ani mne nevysiel nakoniec…pichanie som mala nafuknuta extremne …
a nezhorsil ti vklad stav endometriozy? ja sa toho trosku obavam kedze mi davaju hormony kde je napisane ako neziaduci ucinok zhorsenie endometriozy
@alexaka ja mám KET v natívnom (prirodzenom) cykle. Teraz v pondelok mám druhý KET v prirodzenom, ak by tento nevyšiel, az treti KET by som mala umelý, teda s hormónmi. Takze ti neviem povedat ako to bude s endometriozou potom
@alexaka ja mám KET v natívnom (prirodzenom) cykle. Teraz v pondelok mám druhý KET v prirodzenom, ak by tento nevyšiel, az treti KET by som mala umelý, teda s hormónmi. Takze ti neviem povedat ako to bude s endometriozou potom
@sabina57 to je aky? ze nedavaju hormony? kam chodis mne automaticky pleskol hormony aj ked videl a povedal ze ju mam …

@alexaka ja mám tiež endometriozu, prvý vklad nevyšiel. Vtedy som cca od 2-3 dňa po KET citila pichanie, a slabé krce ako pri ms, ale teda nevyšlo to, o 5 dní ma čaká druhý KET.