icon

Funguje metóda Sanakin pri asistovanej reprodukcii?

pozitivna1234
Dnes o 09:54

Ahojte 🙂
bola by som vďačná za vaše skúsenosti s touto metódou keďže som si o nej prečítala aj dr. mi povysvetľoval a zdá sa mi lepšia verzia ako embryoglue. Mam za sebou 2 vklady vôbec neúspešne ani jeden krát 2 čiarky ... Vám pomohla tato metóde sanakin ? Ďakuje za odpovede. Vyšetrenia mam genetika , hematológia a základne vstupne vyšetrenia v centre. Čakám za vyšetrením reprimunologie tak zatiaľ si zisťujem o tejto metóde sanakin či vôbec niektorej z vás pomohla 🙂

babushkaem
Dnes o 10:35

vies co to je hop alebo trop. niekomu pomoze, niekomu nie, to je jak s embryoglue, tiez niekomu moze pomoct niekomu nie. isto sa tu najdu oba pripady.. nic nie je 100%, bohuzial

anonym_8201e1
Dnes o 10:56

Ja by som sa nezameriavala na to ci niekomu inemu pomohla, pretoze toto je tak individualne ze az. Vsetko niekomu pomoze, inemu nie. Zamerala by som sa na to, co vsetko chces ty osobne vyskusat aby si si potom nepovedala, ze si mohla este to a hento a ze si neurobila dost. Ak to povazujes za blbost, nechod do toho, ak to povazujes za nieco zmysluplne, chod.

terinka24
Dnes o 13:13

Ja som mala 3 vklady, prve dve vysli ale skoncili potratom v skorom tyzdni a na treti bol pouzity sanakin po odporucani p. doktorky ale ten nevysiel vobec. Ale teraz po konzultacii s p. doltorkou v car mi hovorila ze sa im zvysuju sance po aplikovani sanakinu, vraj uz okolo 50% uspesnost.