Gyn Fiv - skúsenosti a postupy
Ahojte moja gynekologická mi dala papier kde si mám zavolať na kliniku do gyn fiv chcem sa spýtať bok už niekto na Tom chcela by som mať informácie čo sa tam tak deje alebo ako sa to rieši iba také informatívne veci .. ak vás môžem poprosiť ďakujem. Samozrejme že tam volať budem len som sa chcela popredu informovať.
@jani854 Ja som bola v Ba..kvoli 2 potratom nas gyn poslala..boli sme velmi spokojni s pristupom..zalezi teda co idete riesit lebo toho je tam vela..my sme boli kvoli reprodukcnej imunologii, robili mi tam biopsiu maternice ze ci tam nie je problem..tak isto aj zakladne vysetrenia, odbery..manzel bol na spermiogram..nepodstupovali sme umele oplodnenie …
Ja som tam bola kvoli reproimuno a na ivf by som tam nešla.
tam sa ziaden program prirodzeneho otehotenenia neriesi. hned ta zaradia bud na icsi alebo rovno ivf po vstupnych testoch (zena zadarmo, spermiogram 50-60 eur, uz si presne napamatam).
@kiwi3 icsi je ivf- pichnu spermiu priamo do vajíčka
@kiwi3 icsi je ivf- pichnu spermiu priamo do vajíčka
@babushkaem viem, iui som myslela
Ahoj my sme boli poslaný minuly rok do Gyn-Fiv Žilina keďže sa nám nedarilo a partner mal zly spermiogram …objednas sa a na úvodnej konzultácii Vám všetko povedia záleží aký máte problém vy,nás poslali najskôr na genetiku na ktorú sme dlhšie čakali všetko v poriadku odporučili nám IVF…teraz v máji som bola na vklade momentálne som 24tt naše prvé vytúžené 😊🙏prajem veľa šťastia 🥰
Ja mám tiež veľmi dobrú skúsenosť s Gynfiv Žilina. Vyšiel nám prvý vklad z druhého IVF, momentálne som v 14tt.
Gynfiv si robí tzv "osvetu" rozumej marketing na AMH a láka nové klientky, na ktore potom nemajú čas. Neodporúčam Gynfiv v BA. Robia čerstvé vklady, ktoré sa napr v Brne považujú za zastaralu metodu. Ušetrite si čas aj peniaze a ak môžte chodte do Brna. My máme v Gynfive este jedno zmrazené embryo (z dvoch), ktoré im tam určite nenechame ale potom už nikdy viac. Hrozný prístup, číslovanie ako v nejakom koncentraku a potom dole pri odbere vajíčok viete, že žena vedla vas mala xy vajíčok, vy xy a ďalšia o 10 rokov staršia tolko a tolko. Otras. ...katastrofalny pristup.
Gynfiv si robí tzv "osvetu" rozumej marketing na AMH a láka nové klientky, na ktore potom nemajú čas. Neodporúčam Gynfiv v BA. Robia čerstvé vklady, ktoré sa napr v Brne považujú za zastaralu metodu. Ušetrite si čas aj peniaze a ak môžte chodte do Brna. My máme v Gynfive este jedno zmrazené embryo (z dvoch), ktoré im tam určite nenechame ale potom už nikdy viac. Hrozný prístup, číslovanie ako v nejakom koncentraku a potom dole pri odbere vajíčok viete, že žena vedla vas mala xy vajíčok, vy xy a ďalšia o 10 rokov staršia tolko a tolko. Otras. ...katastrofalny pristup.
@anonym_3f8717 v ZA som bola vždy sama na izbe po opu, takže som nevedela, kto má koľko vajíčok a tie čísla dávajú len ráno pri odberoch kvôli gdpr, aby nevolali podľa mena. Sú to len čísla od 1-12 a nikdy mi to nevadilo. Vnútri už sa so mnou bavili podľa môjho mena. A čo sa týka čerstvého ET, ja sama som ho chcela, oni mi odporučili KET kvôli genetike, ale nakoniec som trvala na ET a ten aj vyšiel
@anonym_3f8717 v ZA som bola vždy sama na izbe po opu, takže som nevedela, kto má koľko vajíčok a tie čísla dávajú len ráno pri odberoch kvôli gdpr, aby nevolali podľa mena. Sú to len čísla od 1-12 a nikdy mi to nevadilo. Vnútri už sa so mnou bavili podľa môjho mena. A čo sa týka čerstvého ET, ja sama som ho chcela, oni mi odporučili KET kvôli genetike, ale nakoniec som trvala na ET a ten aj vyšiel
@baskustek nas bolo na izbe 6 a o všetkych som vedela kolko mali odobranych oocytov. ZA je asi menšie mesto a mozno sa stane, že je žena sama. V Brne som bola sama, tam to bolo automaticke. Čo sa tyka gdpr tak ak vie na kontrolach fungovat to ich čislovanie, čo mne osobne vadi, tak pri odbere a tak chulostivej info by gdpr malo platit tiež. Ale ano, sto ludi sto chuti. Ak mi tam vyjde to jedno embryjko tak budem samozrejme šťastná a vďačná, ale ten pristup minimalne v Ba je velmi slaby a vidno ako doslova nestihaju.

tam sa ziaden program prirodzeneho otehotenenia neriesi. hned ta zaradia bud na icsi alebo rovno ivf po vstupnych testoch (zena zadarmo, spermiogram 50-60 eur, uz si presne napamatam).