GYN-FIV Žilina

heltova9
20. mar 2024

Ahojte prosím Vás aké máte skúsenosti s gyn-fiv Žilina? Ísť tam alebo radšej niekam inam? Viem, že tu o Tom nájdem fóra, ale chcem najnovsie skúsenosti,Dakujem

monikazavodska
20. mar 2024

@heltova9 nebola som tam, ale podľa toho, čo som tu na MK čítala, ani by som tam nešla, aj keby to bolo zadarmo. Choď radšej Reprofit Martin. Veď je to len pol hodiny od Gynfiv Žilina a určite sú na lepšej úrovni.

mahoda
20. mar 2024

@heltova9 ja tam chodím 6 rokov a nemenila by som.

lakebabe
20. mar 2024

@heltova9 chodili sme kedysi keď som tam bývalá a za mňa nie zbytočne vyhodené peniaze, mam veľmi veľa výhrad nejdem to tu rozoberať ale za mňa už nikdy určite radšej smer Martin reprofit v okoli najlepšia klinika

heltova9
autor
20. mar 2024

@mahoda 6 rokov, to asi kvôli viacerým detom či?

emmitko
21. mar 2024

@heltova9 ja chodím aktuálne do GynFiv Žilina a som veľmi spokojná. Dochádzam tam až z Trenčína a nemenila by som. Je to už naše druhé IVF, práve mám stimuláciu. Prvé IVF sa podaril hneď prvý vklad, ale žiaľ skončilo to ako biochemické v 5+3tt. Druhý vklad sa nepodaril. Vždy som sa stretla s príjemným prístupom a podporou. Doktor Galo je priamy a neprifarbuje svoje vyjadrovanie, čož niekomu môže prekážať, ale mne to len vyhovuje. V podstate sme začali do ZA chodiť v roku 2022 a vždy ma informovali vopred o tom, čo budem platiť, koľko to cca trvá a vždy som sa aj ja a aj partner cítila nad mieru spokojne a pohodlne. Ak ťa zaujíma aj niečo konkrétne, kľudne mi napíš správu a môžeme to prebrať 🙂

akiknabruh
21. mar 2024

@heltova9 My sme v gin fiv BA a super . Príjemný personál nemožem povedať nic zlé . Ale je to individualne niekomu sadne niekomu nie . Ked sme hladali CAR kde pojdeme tak sme ani nehladali recenzie pretoze som nechcela byt ovplyvnena inymi skusenostami . Moj nazor.

jarrys
22. mar 2024

@heltova9 my sme chodili do Gynfiv ZA. Bolo to nase druhe centrum a za mna super, nemenila by som a lutujem ze som ta nesla rovno. Teraz tam momentalne nechodime lebo v 10/23 sa mi narodil moj vytuzeny poklad 🙂 Dr. Galo je priamy, veci neprikrasluje co mne uplne vyhovuje pretoze ja som potrebovala poznat pravdu a ako sa veci maju a nie plane reci. Embryologovia, sestricky uplne super. Vzdy sme sa tam citili velmi prijemne a nikdy z nas netahali peniaze.

s_o_n_i_k_e
27. mar 2024

@heltova9 mat rozum co mam po troch rokov v CAR odporucam ak vahate dohodnite si konzultaciu ta je zadarmo v GF ZA a Reprofit MT a uvidite ten rozdiel a pristup a potom sa viete rozhodnut. My sme po roku v GF presli do Reprofit MT sme max spokojny.

adka998
2. apr 2024

Ja navštevujem GYN-fiv v Žiline momentálne a som veľmi spokojná. P.Galo je veľký odborník, na všetko mi odpovie, všetko vysvetlí. Ja by som osobne nemenila. Chodila som tam pred 3 rokmi a teraz. Nikdy som nemala žiadny problém s nikým a všetci sú tam neskutočne príjemní, milí a vedia čo robia.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre