icon

Gyncare Nitra - skúsenosti a spokojnosť s ich službami

janulka155
10. feb 2026

Ahojte ako ste boli spokojný? Pomohli vám ?

22exa09
10. feb 2026

@janulka155 za mna ano . Mili ustretovi a prisli na plno veci o ktirych mi moji lekari nepovedali. Ivf sme nerobili podarilo sa nakoniec prirodzene

anonym_865eaf
10. feb 2026

ano na milion percent 😊 a opakovane

nila31
11. feb 2026

Áno, ja môžem len odporúčať. Hneď ako prvé prístup: milí..od pána vrátnika cez recepciu,sestričky aj doktorov. To sa len tak nevidí, okrem toho napriek okolnostiam som tam nechodila so stresom, ale rada, že náš problém sa rieši. Doktori sú profesionálni, môj doktor bol veľmi zlatý a mal citlivý prístup. Odbornosť celkom neviem posúdiť , každý tam príde s iným problémom.. takže úspešnosť liečby je individuálna...ale nás netlačil do iui ani do ivf, najskôr plánovaný styk a potom iui keď to nešlo.

janulka155
autor
11. feb 2026

A ku komu ste tam chodili? Ja mám kratke cykly, skorú ovulaciu a krátku poovulacnu fázu a na progestanalle/utrogestan nereagujem. A som po MA začiatkom septembra.

22exa09
11. feb 2026

My sme najprv chodili k Hlodavcovej ale ta isla na Materaku a tak sme boli pri Križanovi. U nas to bolo velmi nizka morfologia PCO inzulinova rezistencia dlhe cykli 60 dni ziadna ovu + genetika (v skratke)