Helios Martin - osobné skúsenosti
Zdravím žienky, mám negatívnu krv po KET. Mám ísť najprv na konzultáciu kde sa stala chyba, prečo sa to neuchytilo. Bola som už aj u dr Staroveckej aj u Cuľbovej. Mám sa rozhodnúť s ktorou budem konzultovať môj stav. Poradte prosím, tie čo majú osobnú skúsenosť, nie že ,,počula,, som..atď. Dik
@edien pani doktorka Starovecká určite 👍 topka
@edien konzultaciu? Wau mne povedali ze vysledok je neg a ked budem chciet dalsi vklad tak mam volat a k tomu preco to nevyslo tak ze to po opakovanych neuspesnych vkladoch zistuju nejakymi testami ale to v BB
Ahoj záleží od toho, koľko km as embrii. Ja som chodila, pokým som ich,, neminula,,. Podaril sa 2. Ket v druhom cykle.
To sme už použili metódu picsi- selektovania spermií... Už si to do detailov nepamätám, len viuem, že spermie nejako čistili, aby ostali tie najlepšie.
@edien a problém je u muža? Moj ma len 1% zdravých spermií - teratozoospermia a našťastie mame dieta
@edien aha, no my tiež vlastne deformované, len 1 % bolo v poriadku. To ta teratozooispermia. Dôveru doktorom, vedia, čo robia. Nech ta, neodradia. My sme mali to picsi, čo mi vysvetli ako proces, kjedy, sa, spermie čistia kyselinou hgyluronovou 😁😁😁 dúfam, že si dobre pamätám. Popýtaj sa ba to, myslím,
že ti to navrhnú aj tak.
A ešte som pichala, fraxiparine na riedenie krvi
@edien áno, pri deformovanych spermiach síce je možnosť, že sa, vajíčko oplodnia, no nevznikne kvalitné, životaschopné embryo, ja som tak 3 krát potratila, aj keď som už bola na ivf. Zadarilo sa až pri picsi
Ja som chodila do heliosu ku doktorovi Krajkovičovi. Podľa mňa super prístup, pán doktor je veľký profesionál. Vyšiel nám druhý KET. Helios a aj pána doktora môžeme len odporučiť, vďaka nemu máme dve krásne dcérky (dvojičky) ♥️
Dr. Staroveckú absolùtne neodporúčam. Veľmi drzá, necitlivá žena. Neochota komunikovať, strohé chovanie bez vysvetlenia postupov, s nadradeným arogantným chovaním. Doktorka Cuľbová veľmi milá. Vybrala by som inú kliniku, Helios už nie.
@edien mala som PCO, anovulačné cykly a menštruáciu som bez liekov nedostala aj rok. Za 10rokov sa mi nepodadrilo otehotnieť prirodzene. Nakoniec sme išli na umelé a druhý vklad vyšiel, vkladali len jedno embryo ale to sa rozdelilo a nakoniec sú jednovaječné dvojičky 😃
@jakubrianka nám sa práveže embryjko ujalo až u nej. Zvýšila dávku liekov, hneď navrhla picsi metódu. Čudovala sa, že prečo nám to jnenavrhli pri takom zlom spermiograme už predtým. Jposobi chladnejšie a nepristupnejsie ako ostatní lekári z Heliosu, nie vždy je usmiata a nie vždy v dobrej nálade. No zas na druhej strane, jazdy sme nejakí...
A ďalej, nám hneď odporučili genetickú a hematologiu, predpísali fraxiparine. Lebo vraj tie vysoké hormóny zahustuju krv a aj to býva príčinou potratov.
Zeny, nebudte negatívne, každý vám odporučí len toho lekára alebo kliniku, kjde sa za darí otehotnieť.
Drziiiiim pale všetkým.
@jakubrianka joooj, ja som to myslela tak, že aby ste sa snažili nemyslieť negatívne( aj keď pri um je to ťažké niekedy) , zle som sa vyjadrila v rýchlosti pri varení 🙂

Bola som u Staroveckej a lepsieho gynekologa som nemala.