icon

Helios Martin - osobné skúsenosti

edien
3. dec 2021

Zdravím žienky, mám negatívnu krv po KET. Mám ísť najprv na konzultáciu kde sa stala chyba, prečo sa to neuchytilo. Bola som už aj u dr Staroveckej aj u Cuľbovej. Mám sa rozhodnúť s ktorou budem konzultovať môj stav. Poradte prosím, tie čo majú osobnú skúsenosť, nie že ,,počula,, som..atď. Dik

Strana
z2
vitriolka
3. dec 2021

Bola som u Staroveckej a lepsieho gynekologa som nemala.

edien
autor
Autor odpoveď zmazal
marinecka95
3. dec 2021

@edien pani doktorka Starovecká určite 👍 topka

fleur1111
3. dec 2021

@edien ja mám zase veľmi dobrú skúsenosť s dr Culbovou 🙂

dominika1505l
3. dec 2021

@edien konzultaciu? Wau mne povedali ze vysledok je neg a ked budem chciet dalsi vklad tak mam volat a k tomu preco to nevyslo tak ze to po opakovanych neuspesnych vkladoch zistuju nejakymi testami ale to v BB

edien
autor
Autor odpoveď zmazal
edien
autor
Autor odpoveď zmazal
fleur1111
3. dec 2021

@edien IVF. A to som mala prvý pokus IVF v inom centre, kde to nevyšlo. Na druhy cyklus som šla do Heliosu Martin a chodila k pani dr Culbovej a podarilo sa na 1x.

snezienkaaa82
3. dec 2021

Ahoj záleží od toho, koľko km as embrii. Ja som chodila, pokým som ich,, neminula,,. Podaril sa 2. Ket v druhom cykle.
To sme už použili metódu picsi- selektovania spermií... Už si to do detailov nepamätám, len viuem, že spermie nejako čistili, aby ostali tie najlepšie.

fleur1111
3. dec 2021

@edien a čo sa týka metód, my sme mali ICSI + Macs + predĺžená kultivácia + inkubátor Geri.

snezienkaaa82
3. dec 2021

@edien a problém je u muža? Moj ma len 1% zdravých spermií - teratozoospermia a našťastie mame dieta

edien
autor
Autor odpoveď zmazal
snezienkaaa82
3. dec 2021

@edien aha, no my tiež vlastne deformované, len 1 % bolo v poriadku. To ta teratozooispermia. Dôveru doktorom, vedia, čo robia. Nech ta, neodradia. My sme mali to picsi, čo mi vysvetli ako proces, kjedy, sa, spermie čistia kyselinou hgyluronovou 😁😁😁 dúfam, že si dobre pamätám. Popýtaj sa ba to, myslím,
že ti to navrhnú aj tak.
A ešte som pichala, fraxiparine na riedenie krvi

snezienkaaa82
3. dec 2021

@edien áno, pri deformovanych spermiach síce je možnosť, že sa, vajíčko oplodnia, no nevznikne kvalitné, životaschopné embryo, ja som tak 3 krát potratila, aj keď som už bola na ivf. Zadarilo sa až pri picsi

edien
autor
Autor odpoveď zmazal
edien
autor
Autor odpoveď zmazal
66simonka66
4. dec 2021

Ja som chodila do heliosu ku doktorovi Krajkovičovi. Podľa mňa super prístup, pán doktor je veľký profesionál. Vyšiel nám druhý KET. Helios a aj pána doktora môžeme len odporučiť, vďaka nemu máme dve krásne dcérky (dvojičky) ♥️

edien
autor
Autor odpoveď zmazal
jakubrianka
4. dec 2021

Dr. Staroveckú absolùtne neodporúčam. Veľmi drzá, necitlivá žena. Neochota komunikovať, strohé chovanie bez vysvetlenia postupov, s nadradeným arogantným chovaním. Doktorka Cuľbová veľmi milá. Vybrala by som inú kliniku, Helios už nie.

edien
autor
Autor odpoveď zmazal
jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
fleur1111
4. dec 2021

@edien nech sa už rozhodneš pre akékoľvek centrum, drzim ti palce 🍀

66simonka66
4. dec 2021

@edien mala som PCO, anovulačné cykly a menštruáciu som bez liekov nedostala aj rok. Za 10rokov sa mi nepodadrilo otehotnieť prirodzene. Nakoniec sme išli na umelé a druhý vklad vyšiel, vkladali len jedno embryo ale to sa rozdelilo a nakoniec sú jednovaječné dvojičky 😃

edien
autor
Autor odpoveď zmazal
edien
autor
Autor odpoveď zmazal
edien
autor
Autor odpoveď zmazal
jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
snezienkaaa82
5. dec 2021

@jakubrianka nám sa práveže embryjko ujalo až u nej. Zvýšila dávku liekov, hneď navrhla picsi metódu. Čudovala sa, že prečo nám to jnenavrhli pri takom zlom spermiograme už predtým. Jposobi chladnejšie a nepristupnejsie ako ostatní lekári z Heliosu, nie vždy je usmiata a nie vždy v dobrej nálade. No zas na druhej strane, jazdy sme nejakí...
A ďalej, nám hneď odporučili genetickú a hematologiu, predpísali fraxiparine. Lebo vraj tie vysoké hormóny zahustuju krv a aj to býva príčinou potratov.
Zeny, nebudte negatívne, každý vám odporučí len toho lekára alebo kliniku, kjde sa za darí otehotnieť.
Drziiiiim pale všetkým.

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
snezienkaaa82
5. dec 2021

@jakubrianka joooj, ja som to myslela tak, že aby ste sa snažili nemyslieť negatívne( aj keď pri um je to ťažké niekedy) , zle som sa vyjadrila v rýchlosti pri varení 🙂

Strana
z2