icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cmelica
9. jan 2012

@nelika dakujem!!!neboj pojde to rychlo a ani sa nenazdas a je to tu 🙂 🙂 mne sa to tiez vlieklo zozaciatku,ale ani sm sa nenazdala zajtra uz koncim s pichanim 🙂

cmelica
9. jan 2012

@cmelica ozaj nevies preco mi na zajtra dali Merional???teda dnes mi skoncil menopur,ten uz nemam ,ale som si musela do lekarne este skocit pre ten merional na zajtra...

izzie27
9. jan 2012

@cmelica zatial nic nove. Ked budem vediet vysledky, objednam nas na konzultaciu. Chcela by som skusit 3.IVF na jar ako odporucila pani Anka. Dufam, a verim, ze bude posledne a uspesne. Potom si prosim trosku tehulkovských vírusíkov a uspesnu stafetu. 🙂

cmelica
9. jan 2012

@izzie27 juuu to jasne ,ze rada odovzdam...len aby som mala ake moja...uz zacinam depkovat a mm je z toho na nervy ze furt nieco riesim...som trdlo...
aj tebe pichali pri kazdej navsteve v heliku tu stiplavku do zadku??ja som taka opichana ,ze az...ta stiplavka je niaky koncentrat s pregnylom na lepsie dozrievanie vajok...

izzie27
9. jan 2012

@cmelica aj mne ju pichali, nie vzdy ale par krat. Bolela ma z nej noha ale iba chvilku.
Manzel nevie co prezivas, ze ty si musis pichat...Oni to tak niekedy beru, ze co je na tom....
Ale urob mu po voli a uvolni sa a nestresuj sa. Vsetko dopadne dobre. Musis byt v klude. A nezabudni aj po OPU pit vela.
Napisala si si sama sebe spravu, ale neviem preco ti dali ine lieky.

cmelica
9. jan 2012

@izzie27 🙂 popleta som...no nevie to pochopit,aj by strasne chcel,ale to nepochopi ani odbornik co prezivame my zeny 🙂 ja som ju mala 3x...a teraz ten merional...si myslim,ze preto aby som nemusela kupovat menopur cele balenie....a kedy budes volat??

nelika
9. jan 2012

@cmelica dufam že to pôjde rýchlo, a hlavne že si to nebudem musieť celé absolvovať opakovane, to by ma asi dosť zložilo ☹

izzie27
9. jan 2012

@cmelica mozno zajtra alebo v stredu.

izzie27
9. jan 2012

@cmelica pekne sa maj, idem pozriet TV.

cmelica
9. jan 2012

@izzie27 ahooj!!!a drzim palce!!!!!!!!

cmelica
9. jan 2012

@nelika musime verit ,ze toto je to prave pre nas 🙂

dasaa
9. jan 2012

@izzie27 Ahoj ako sa mas?A co mas nove ? 🙂

izzie27
10. jan 2012

@dasaa ahoj, zatial nic nove, prave som volala na genetiku a mam si zavolat pred pol štvrtou. Tak uvidime, vsetko sa bude od toho odvijať.
Tebe ako krásne naskakuju týždne. Uz viete co to bude?Alebo sa nechate prekvapit?

dasaa
10. jan 2012

@izzie27 este nevieme zatial co budeme mat je to este skoro ale zatial ani ma to nejak nelaka.Mozno to pride neskor ta zvedavost 😀.Daj potom vediet ako dopadla genetika

izzie27
10. jan 2012

@dasaa uz som volala, ale este to nemaju, spracovavaju to, tak az na buduci tyzden.

dasaa
10. jan 2012

@izzie27 coooo? to vazne dobre to natahuju 😠

izzie27
10. jan 2012

@dasaa to veru hej, niekedy uz mam zly pocit, ze ako to dopadne. Ale dufam ze dobre.

dasaa
10. jan 2012

@izzie27 urcite vsetko dobre dopadne 🙂 ved kto by taky pocit nemal

izzie27
11. jan 2012

@cmelica ahoj, zajtra budem na teba mysliet. tfuj, tfuj, tfuj-nech su vsetky na jednotku. 🙂 🙂 🙂

cmelica
11. jan 2012

@izzie27 Dakujeeeeeeeem mooooc!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

cmelica
12. jan 2012

@izzie27 ahoj moja!!!tak mame 10 vajok 🙂 joj dufam,ze sa nam pekne oplodnuju a delia 🙂 narkoza bola uplne v pohode...teraz ma pobolieva spodok,ale da sa to vydrzat 🙂 Dakujem za podporu 🙂

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
12. jan 2012

@nelika ahoj!!no veru uz sa sebou 🙂 teda to je este len zaciatok,ale toto som zvladla 🙂
Dakujeeeeeem mooooc!!!!

izzie27
12. jan 2012

@cmelica ahojky, tak klobuk dolu. Krasna urodicka, uz sa len pekne prihováraj. Držím palce. A na kedy vychádza ET?

cmelica
12. jan 2012

@izzie27 🙂 🙂 🙂 a to mi este jeden folik ostal vo vajku,bo sa k nemu nemohli dostat...v pravo som mala vajecnik dost vysoko nad sliznicou a boli v nom len3 foliky...ze boli radi aspon tym dvom,ze dociahli aj to mi tlacili na brucho...
ET by mal byt okolo utorka...zajtra,v sobotu a v pondelok volam co a ako...no a v pondelok uz by mi mali povedat kedy 🙂
a ty moja ako??volala si??

izzie27
12. jan 2012

@cmelica tak preto ta to asi tak moc boli, ked ti tam tlacii. Ale pokial nie je bolest, ze by sa nedala vydrzat tak je to fajn. Ja som si nedavala nic od bolesti.Tak potom daj vediet. Uz sa tesim na pozitivne spravicky...
Volala, ale este to nemali a dnes a zajtra tam doktorka nie je, tak si mam zavolat az v pondelok alebo v utorok.

cmelica
12. jan 2012

@izzie27 ale vam to natahuju 😒
ani ja som si zatial nic nedavala,al teraz len sedim,bo ked sa postavim tak bolest je vacsia 😖 som si myslela,ze pichat je nieco hrozne,ale az teraz to vsetko zacina tie stresy 😕 😕

lussynka
14. jan 2012

Ahojte kočky, môžem sa k Vám pridať (potrebujem sa porozprávať s niekým kto mi rozumie a prežíva to čo ja 😉 ? Mám tiež pred prvým IVF v Heliose. Dnes dávam poslednú tabletu Provery a tretiu inj. Dipherelinu... IVF by mohlo výjsť na cca začiatok februára...Som plná očakávaní a hlavne v strese 😀

nelika
Autor odpoveď zmazal
izzie27
14. jan 2012

@lussynka @nelika dievčatá držím vam pravdu a ako píše nelika stres je nás nepriatel. Takze ziaden stres ale pohodu a klud. 🙂