Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@izzie27 juuu to jasne ,ze rada odovzdam...len aby som mala ake moja...uz zacinam depkovat a mm je z toho na nervy ze furt nieco riesim...som trdlo...
aj tebe pichali pri kazdej navsteve v heliku tu stiplavku do zadku??ja som taka opichana ,ze az...ta stiplavka je niaky koncentrat s pregnylom na lepsie dozrievanie vajok...
@cmelica aj mne ju pichali, nie vzdy ale par krat. Bolela ma z nej noha ale iba chvilku.
Manzel nevie co prezivas, ze ty si musis pichat...Oni to tak niekedy beru, ze co je na tom....
Ale urob mu po voli a uvolni sa a nestresuj sa. Vsetko dopadne dobre. Musis byt v klude. A nezabudni aj po OPU pit vela.
Napisala si si sama sebe spravu, ale neviem preco ti dali ine lieky.
@izzie27 🙂 🙂 🙂 a to mi este jeden folik ostal vo vajku,bo sa k nemu nemohli dostat...v pravo som mala vajecnik dost vysoko nad sliznicou a boli v nom len3 foliky...ze boli radi aspon tym dvom,ze dociahli aj to mi tlacili na brucho...
ET by mal byt okolo utorka...zajtra,v sobotu a v pondelok volam co a ako...no a v pondelok uz by mi mali povedat kedy 🙂
a ty moja ako??volala si??
@cmelica tak preto ta to asi tak moc boli, ked ti tam tlacii. Ale pokial nie je bolest, ze by sa nedala vydrzat tak je to fajn. Ja som si nedavala nic od bolesti.Tak potom daj vediet. Uz sa tesim na pozitivne spravicky...
Volala, ale este to nemali a dnes a zajtra tam doktorka nie je, tak si mam zavolat az v pondelok alebo v utorok.
Ahojte kočky, môžem sa k Vám pridať (potrebujem sa porozprávať s niekým kto mi rozumie a prežíva to čo ja 😉 ? Mám tiež pred prvým IVF v Heliose. Dnes dávam poslednú tabletu Provery a tretiu inj. Dipherelinu... IVF by mohlo výjsť na cca začiatok februára...Som plná očakávaní a hlavne v strese 😀

@nelika dakujem!!!neboj pojde to rychlo a ani sa nenazdas a je to tu 🙂 🙂 mne sa to tiez vlieklo zozaciatku,ale ani sm sa nenazdala zajtra uz koncim s pichanim 🙂