icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

lussynka
21. jan 2012

@nelika a kedy si bola na kontrolu?Dnes?

nelika
Autor odpoveď zmazal
lussynka
22. jan 2012

baby, aj Vás po Menopure tak brutalne bolela hlava??? Ja som sa dnes v noci zobudila na ukrutnu bolest hlavy ako nikdy a nespala som do rana 🙄

cmelica
22. jan 2012

@lussynka ahoj!mna vobec nebolela ani pri diphereline,ani pri menopure...kludne si mozes dat tabletku od bolesti a studeny obklad....

lussynka
22. jan 2012

@cmelica dala som si pred hodinou paralen, tak konecne mozem fungovat. Poslala som muza k mame vypytat, lebo som mala doma len ibalgin a bala som sa, ci to nie je silne...

cmelica
22. jan 2012

@lussynka ak by ti pomohla aj polovicka ibalginu tak si kludne daj...mne povedali,ze od bolesti mozem ak sa to nebude dat vydrzat...kolko uz pichas menopur??

nelika
Autor odpoveď zmazal
lussynka
22. jan 2012

@cmelica vcera vecer som pichla prvy, dufam, ze ta bolest bola len z toho prvotneho "soku" mojho tela 😝 a zvysne takmer 2 tyzdne budu OK...Tuto noc som totiz spala asi 3 hodiny...Menej ma bolela ked som sedela alebo stala (vacsinou to byva naopak, ked ma boli hlava, tak si lahnem....no dnes v noci som veru lezat nemohla...)
Ty si na tom ako? Myslim, ze uz mas vsetko za sebou, ci? Uz len cakat na pozitivne spravicky 🙂

lussynka
22. jan 2012

@nelika ja dnes budem ovela viac doplnat tekutiny, snad pomoze...

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
22. jan 2012

@lussynka dolezite je je vypit aj 4 litre vody...ja som pila dodu pri kazdej prilezitosti...aj liter behom hodiny 😝 😝
hej ja uz mam vsetko za sebou a uz len cakam na // na testiku 🙂 a veru to pichanie nie je nic oproti tomu co som prezivala potom...cakanie ci sa vajka oplodnia,teda kolko,ci sa vyvijaju pekne no a teraz ci sa nam tam fazulka pekne uhniezdila 😵

cmelica
22. jan 2012

@nelika a ty moja uz dnes len kľudovy rezim 🙂 🙂 ako sa citis??

nelika
Autor odpoveď zmazal
nelika
Autor odpoveď zmazal
nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
22. jan 2012

@nelika nebojkaj ani sa nenazdas a budes mat svojho drobceka pekne v brusku 🙂 🙂 hej uz -teda este len 6 den...snazim sa niecim zamestnat no je to tazke nemysliet na to co bude ak bude test negativny 😖 😖

cmelica
22. jan 2012

@nelika prsia su normalne ...ked som to Krajkovi povedala tak len sa usmial,ze to je len dobre 🙂 🙂 po OPU to trosku ustupi a je dolezite aby si pila este viac ako do teraz...

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
22. jan 2012

@nelika presne musime verit 🙂 🙂 mm uz sa nevie dockat kedy budem testovat,,,ten uz chcel aby som test robila na 2 den 😀
ty mas dobre vymysleny dnesny den obedik u svokry a vecera u maminky 🙂 🙂 aj vedia rodicia,co podstupujete??

nelika
Autor odpoveď zmazal
nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
22. jan 2012

@nelika my sme to tiez nepovedali,ze uz to je...len sme spomynali,ze by sme chceli 🙂 urcite im poviete krasnu spravicku 🙂 🙂

lussynka
22. jan 2012

@cmelica
@nelika
no ked vas tak citam...ja som vcera vypila za cely den asi 3 pohare vody 😕 ☹ Mne nejako nejde dolu krkom...ale dam si dnes pozor... Zacina ma pobolievat hrdlo, tak sa bojim pit perlive mineralky a cista voda (este aj zohriata) je fakt hnusna....och...

Som sa Vas este chcela spytat na predlzenu kultivaciu, ano, ci nie? Co vy na to?

nelika
Autor odpoveď zmazal
nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
22. jan 2012

@lussynka juuuj moja to je naozaj malo 3 pohare 😕 ak ti nechutia mineralky a ani cista voda rob si caje,ale pozor nie bylinkove...skor zeleny,biely,cierny,ovocny....
a PK urcite ano!!!my sme mali na 3 den po OPU 1 embrijko dvojkovej znamky a 4 jednotkovej ...na 5 den uz to bolo tak,ze 2 jednotkovej ,1 dvojkovej a 2 trojkovej....1 jednotkovej znamocky nam vkladali to druhe mrazili,a do poobedia kym zmrazovali to jedno aj to 2jkove sa vyvinulo do takeho stadia,ze aj to mohli zamrazit...z tych 3jkovich uz nebolo nic...teda si predstav ze by mi vlozili na 3 den po OPU to jedno a prestane sa vyvijat...takze PK urcite ano 🙂 🙂

lussynka
22. jan 2012

@cmelica
@nelika
Som si to práve rozpočítala - 3 dcl na hodinu fakt nie je veľa, musím to dodržať a hotovo!
Tiez sa mi PK pozdáva, len dúfam, že bude dosť vajíčok...keď som bola na IUI 3x a vždy len jedno dozrelo (viem, ze tieto inj. sú silnejšie ako Clostil...) ale snáď...musím byť optimista som sa dnes rozhodla 😀

cmelica
22. jan 2012

@lussynka 😀 😀 😀 😀 super postoj 🙂 my sme mali 10 vajok a prirodzene oplodnenie z ktoreho sa oplodnilo 5...nakoniec nam ostali 3....
neboj vajok bude dost 🙂 🙂 ...budete mat ICSI???

lussynka
22. jan 2012

@cmelica no zatiaľ sme sa v Heliose nedohodli akú metódu použijeme, ja by som sa asi priklonila k ICSI (ak mám tvrdohlavé vajka a nechcú pustiť do seba spermiu, nech im ju tam dajú nasilu 😀 )

cmelica
22. jan 2012

@lussynka Presne aj mne povedali,ze mam vajka asi tvrdohlave a mm im dohovovaral ,aby uz konecne odomkli pas cudnosti 😀 😀 😀 5 si ich dalo povedat 🙂 😀 😀 ked pojdete za embriologickou tak ta vam povie co je najvhodnejsie 😀