Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
baby, aj Vás po Menopure tak brutalne bolela hlava??? Ja som sa dnes v noci zobudila na ukrutnu bolest hlavy ako nikdy a nespala som do rana 🙄
@cmelica vcera vecer som pichla prvy, dufam, ze ta bolest bola len z toho prvotneho "soku" mojho tela 😝 a zvysne takmer 2 tyzdne budu OK...Tuto noc som totiz spala asi 3 hodiny...Menej ma bolela ked som sedela alebo stala (vacsinou to byva naopak, ked ma boli hlava, tak si lahnem....no dnes v noci som veru lezat nemohla...)
Ty si na tom ako? Myslim, ze uz mas vsetko za sebou, ci? Uz len cakat na pozitivne spravicky 🙂
@lussynka dolezite je je vypit aj 4 litre vody...ja som pila dodu pri kazdej prilezitosti...aj liter behom hodiny 😝 😝
hej ja uz mam vsetko za sebou a uz len cakam na // na testiku 🙂 a veru to pichanie nie je nic oproti tomu co som prezivala potom...cakanie ci sa vajka oplodnia,teda kolko,ci sa vyvijaju pekne no a teraz ci sa nam tam fazulka pekne uhniezdila 😵
@cmelica
@nelika
no ked vas tak citam...ja som vcera vypila za cely den asi 3 pohare vody 😕 ☹ Mne nejako nejde dolu krkom...ale dam si dnes pozor... Zacina ma pobolievat hrdlo, tak sa bojim pit perlive mineralky a cista voda (este aj zohriata) je fakt hnusna....och...
Som sa Vas este chcela spytat na predlzenu kultivaciu, ano, ci nie? Co vy na to?
@lussynka juuuj moja to je naozaj malo 3 pohare 😕 ak ti nechutia mineralky a ani cista voda rob si caje,ale pozor nie bylinkove...skor zeleny,biely,cierny,ovocny....
a PK urcite ano!!!my sme mali na 3 den po OPU 1 embrijko dvojkovej znamky a 4 jednotkovej ...na 5 den uz to bolo tak,ze 2 jednotkovej ,1 dvojkovej a 2 trojkovej....1 jednotkovej znamocky nam vkladali to druhe mrazili,a do poobedia kym zmrazovali to jedno aj to 2jkove sa vyvinulo do takeho stadia,ze aj to mohli zamrazit...z tych 3jkovich uz nebolo nic...teda si predstav ze by mi vlozili na 3 den po OPU to jedno a prestane sa vyvijat...takze PK urcite ano 🙂 🙂
@cmelica
@nelika
Som si to práve rozpočítala - 3 dcl na hodinu fakt nie je veľa, musím to dodržať a hotovo!
Tiez sa mi PK pozdáva, len dúfam, že bude dosť vajíčok...keď som bola na IUI 3x a vždy len jedno dozrelo (viem, ze tieto inj. sú silnejšie ako Clostil...) ale snáď...musím byť optimista som sa dnes rozhodla 😀

@nelika a kedy si bola na kontrolu?Dnes?