Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte, dnes oznamili manzelovi ze ma zvysenu hepatitidu typu C, vysledok z krvi potrebny pre IVF. Myslite, ze to budeme musiet odvolat IVF. Isiel po to k doktorovi tak som zvedava co mu povie a budem asi musiet volat do CAR ako dalej. Dakujem.
Ahojte, som tu nova a prvy krat ideme na IVF. Nemam uz vajickovody... stratila som ich pri mimomaternicovom tehu. Teraz mame zasebou v MT konzultacie, vysledy ok a aj spermiogram. Cakame na schvalenie. Stale mi beha myslienkou ci 1 alebo 2 vajicka si nechame vlozit. Poradte mi babky ... aky nazor mate na to. Preskakala som si svoje a chcem dat tomu vacsiu sancu... ale zas aby som nieco nepokazila.
my sme na odbere boli v piatok,kazali o tyzden zavolat,no ja sa uz neviem dockat

@tessy2121 veľmi dlho to už riešime, cca 6 -7 rokov....., ale medzi prvým a druhým ivf sme mali asi 4 prestávku..nechali sme to nejak voľne, aj tak sa to nepodarilo...