Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@tessy2121 no ked som zacala brat tie prvé -mala som decapeptyl- tak to som chodila ale ked zacala pichat aj tie druhe uz som mala dovolenku- pichas si dvoje injekcie, pijes 4litre vody denne a mas byt bez stresu. A este tak kazdy treti den ides na kontrolu.Aj v centre ti to tak odporucia. Ale viem ,ze niektore kocky, ktore nemali stresovu pracu, tak chodili do prace.
@tessy2121 nie kazda z nas pich dvoje. Jedny su ako "brzda" a druhe ti dopomozu aby si mala viac folikulov /v nich by mali byt vajicka/ akoby si mala za normalnych okolnosti. Takto sa ti vytvaraju folikuly na obidvoch stranach ale teraz ked ich neberiem tak sa mi vytvori jeden iba na jednej strane. Aspon si to tak myslim.
@tessy2121 my sme mali výsledky spermiogramu za 10 dní 🙂
podstúpila som prvé IVF, prvý vklad sa nepodaril a hneď na ďalší cyklus som absolvovala KET a ten bol úspešný celkové trvanie neviem ako myslíš, na to že manžel ma zlý spermiogram sme prišli v marci minulého roku od vtedy sme to riešili, boli sme na IUI, potom sme čakali 2 mesiace na schválenie žiadosti o IVF stimuláciu som začala brať asi okolo 20.8.2011 a až po pozitívny výsledok, ktorý som sa dozvedela 9.12.2011, ale musím ťa upozorniť, že to sme tí šťastnejší je tu veľa takých ktorým sa to nepodarí na prvé IVF, treba veriť ísť do boja s úsmevom a hlavne neriešiť výsledok skôr ako sa ich dozviete 🙂
@tessy2121 nie každý druhý, pretože keď ideš pre výsledok a je negatívny musíš vysadiť lieky a dostaneš menzespotom musíš čakať zas na ďalší cyklus lebo pri KET berieš lieky od 1.dňa menzesu a to by si nestihla hneď po vklade, ja som mala IVF +ET v septembri a KET som absolvovala v novembri
@ursula5 moja verila som 2 roky,vsetci mi hovorili nesmies na to mysliet,ale da sa to ked tuzis po babatku a furt nic? Doktori mi tvrdili ze som v poho,ze to chce len cas,az ked som naliehala tak ma moj gyn.poslal na diagnosticku laparku a tam sa zistilo ze deti mat prirodzene nemozem a bolo.Preto mam zo vsetkeho nervy a som netrpezliva.

@cmelica no uz je tam nejaky naznak tej bakulky ci nie? pevne verim ze jeeeee. 😉