Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@cmelica No ja dnes siedmy deň stimulujem, takže cca za týždeň by mohol byť odber...Som zvedava koľko bude vajíčok. Zatiaľ neviem ani koľko mám folikov, lebo som mala mrchu keď som bola na sono, no zajtra idem, tak už hádam bude čosi vidieť... Nech konečne viem, ako stimulácia "zaberá"....
Kedy máš ísť na krv a utz?
@cmelica injekcie v pohode, zatiaľ nebolí...Som hovorila Krajkovi, že nie vždy sa mi podarí vypiť 4 litre a on že "také veľké ciele si nedávajte 😀. Stačí tak o pohár, dva vypiť viac ako bežne pijete" Mne sa to zdá málo, dám aspoň 3 litre...
Inak dnes môj chlap nie je doma a nemám nikoho iného kto by mi to pichol. Budem musieť sama ☹ Mám panicky strach z ihiel, neviem ako sa budem môcť na to pozerať....Asi zažmurím oči a "vrazim" 😀
Ahojte baby, s manzelom sa chystame prvy raz do Heliosu, chcem sa vas spytat ako tato prva konzultacia vyzera? Manzelovi ze spravia spg a mne budu brat krv (hormonalny profil alebo kvoli comu??) a ze ma aj pozru. Aky je potom dalsi postup. dik vam za odpovede 🙂
@tommy83 ahoj,my sme tam minuly piatok boli tiez prvy krat. Vzal sa spg,mne krv /hormonalny odber a chlamydie/,urobil sa utz,kde sa skontrolovali vajicka.Dr.nam vysvetlil co a ako,vsetky doplatky a v skratke postupy,vypisali sme ziadost do poistovne,dostala som &d&uphaston a sli sme domov.
@tessy2121 dakujem ti pekne, no uvidim ako my dopadneme. Mne sa zda, ze by som mala byt ok, MS chodi normalne, aj ovulaciu myslim, ze mavam pravidelne, no ale ktohovie, skor sa bojim toho spg manzela :-/. Vzdy som si myslela, ze otehotniem na prvy sup a uz skoro rok nic :-/. Vy sa kolko snazite?
@tommy83 ja zas nie som ok,mam obe vajcovody upchate a vajecniky,v ktorych sice mam vajicok aj na predaj ale nikdy mi bez liekov nedozru.Menzes tak isto bez liekov nedostanem,lebo mi dobre nepracuju nadoblicky.Takze jedna lepsia sprava ako druha. Snazime sa cca 2 roky, v lete som bola na diagnostickej laparke a tam sa stanovila diagnoza. Takze uz presne vieme kde je problem. No dufam ze aspon moj priatel bude mat spg ok,lebo ma uz asi drbne. No vsetko sa da riesit.
@tessy2121 fuuuu, no mas toho teda pozehnane, tak drzim moc palce, nech vsetko dobre dopadne a coskoro sa budete tesit z babetka 🙂. Dufam, ze u nas to az take hrozne nebude, ale zase clovek nikdy nevie ..... :-/. Ale mas pravdu, ze v dnesnej dobe sa uz da riesit takmer vsetko, takze drzme si palce 🙂
My sme este nepodnikali nic, co sa tyka liecenia, dr. ma len odporucila na toto sanatorium, ze ona sa takymi vecami nezapodieva .... Takze uzas ☹
@tessy2121 no to mas pravdu, len som myslela, ze aspon take tie zakladne veci ako na spermiogram poslat partnera a nejaky hormonalny profil moze urobit aj ona. Ale zase takto to mozno aspon pojde rychlejsie 🙂. No ved uvidime ako dopadneme 🙂, takze este raz drzim palce a dakujem moc za info 🙂
Ahojte baby, už som sa dlhšie neozvala a vlastne som nemala ani prečo sem prispievať. Trošku sa pripomeniem 😉 , mám za sebou už 2 IVFa a obidve neúspešne ☹ ale rozmýšľame že by sme tento rok a to čo najskôr išli do tretieho kola....len teraz mám dilemu, že či mám znova ísť do toho istého centra-teda helios alebo skúsiť iscare. Nemohli by ste mi poradiť? Ďakujem pekne
@tommy83 co mam info,tak moj gyn.normalne pise odporucenie k androlog..Aspon u nas v PB. Ale zda sa mi,ze robia len nejaky jednoduchy test,lebo susedin muz bol,odovzdal dr.spermie a ten to dal pod mikroskop a hned mu povedal ze ich ma v poho.Platil za to 5e. V centrach AR sa to asi robi podrobnejsie,ked sa na vysledky caka tak dlho. Ja za nase zavolam v pondelok,dufam ze uz budu.Aj ja ti drzim palce.Ked budes mat nieco nove,ozvi sa.
@ivanka7799 je to úplne jedno pretože Dr.Tomáš/v Iscare/ tam už nie je a on bol špička,radšej zostaň v Heliose 🙂 🙂 🙂 ale ja by som Ti z vlastnej skúsenosti a s týmto rozumom čo mám radila Brno Reprofit.Tiež mi to baby radili ale nedala som sa nahovoriť a teraz to ľutujem.........na IVF v Heliose som bola 4.krát a vždy to dopadlo rovnako zle...nie je to ale o centre 😉,je to o prírode a o šťastí....ja ho teraz skúšam už v Čechách 🙂 🙂 🙂
ahojte baby, pridám sa k vám, vidím že sa viaceré chystáte na IVF, ja mám prvé za sebou, krvný test bol pozitívny, ale hneď na to som potratila, takže zase nič. Predtým som mala 5krát IUI - neúspešne. máme jedného mrazáčika, tak si ho asi v marci pôjdem dať vložiť a dúfam, že to už dobre dopadne, veď už by bolo na čase.
@lussynka- to je v pohode, prave preto chodis na krv aby si bola sledovana a podla toho bud zvysia alebo znizia hladinu .... 🙂 je to o tom ono vedia co robia a rozumeju tomu . naopak keby si mala vysoku hladinu hormonu tak ti ju znizia 🙂 neboj vsetko ide tak ako ma 🙂 Kazda z nas ma ine telo a inac reagujeme na hormony tak sa nemozme porovnavat, 🙂 Si sama za seba za svoje telo tak helik ti chce dopriat viac 😉 😉 😉 vsetko bude dobre , tfuj, tfuj , //
@cmelica- zelam skore // 🙂 🙂 🙂

@cmelica juj ako sa teším 🙂 🙂 🙂
Myslim si, ze to uz bude vidiet na UTZ. Ked som bola predvcerom na sono, tak predomnou bola nejaka pani po IUI a Krajko bol nejaky hlasny a bolo pocut do kabinky ako jej hovori, ze nech ide este na krv a poobede jej budu gratulovat, lebo tam vidi malicku bodečku 😀