icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

brmbolcek
27. jan 2012

@cmelica- uzasna spravicka,🙂 urcite sa tesis moc, 🙂 drzim palce aby si to dotiahla do krasnej 40 tt a hlavne bezproblemovo 🙂 bolo to tvoje 1IVF ? kto ti robil vklad ?

brmbolcek
27. jan 2012

@katika125- v com mas problem ? v udrzani tehuhu ?

cmelica
27. jan 2012

@brmbolcek dakujem moooc!!!snad pojde vsetko ako ma a tesikujeme sa ,ale tak po tichucky 🙂
ET mi robila Gatova a hej 1 IVF 🙂

cmelica
27. jan 2012

@brmbolcek a ty si ako na tom???co riesite??

brmbolcek
27. jan 2012

@cmelica- treba verit a vsetko sa bude od toho odvyjat 🙂 🙂 🙂 ja sa tesakujem s tebou, ze to vyslo 🙂 lebo cloveka napada vselico pocas stimulky ale to nakoniec je najlepsie 🙂 som radaze ti to vyslo 🙂 a len tak pokracuj hladkaj brusko a este raz potichucky aj ja sepkam ze juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😉 😉 😉 a Gatova je fajn lekarka i ja som k nej chodila 🙂 a mame krasnu dcerku 🙂

brmbolcek
27. jan 2012

@cmelica- ja sem tam nakuknem ako sa vam dari v snazilkovani 🙂 teda skor v stimulke v heliku 🙂 i ja som tam patrila a uspesne to vyslo 😉 😉 tak vas chcem podporit aby sa tu zienky nevzdavali a vydrzali tento boj a na konci tunela objavia svetlo sveta 🙂 // // // 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵

cmelica
27. jan 2012

@brmbolcek jeeeeeeee dakujem moooc!!!!a k dcerke gratulujem 😀 hladkame a aj sa rozpravame...na testiky sa nevieme vynadivat a mame aj fotecku ked nam robili ET 🙂

brmbolcek
27. jan 2012

@cmelica- vsetko si odkladaj a fot , znac a pis skratka archivuj 🙂 je to uzasne krok za krokom ako nadherne chrustik rastie 🙂 uzivaj si to lebo to velmi rychlo uteka 🙂 🙂 🙂

cmelica
27. jan 2012

@brmbolcek dakujem moooc za podporu je to uzastne 🙂 🙂 mame vsetko odlozene tak ako sa patri...v pondelok mame sono a krv tak sme zvedavi ake bude HCG 🙂

brmbolcek
27. jan 2012

@cmelica- HCG bude krasne stupat 🙂 cca do 8tt by si mala byt este evidovana v heliku a potom si ta uz prevezme tvoj obvodny gynekolog 🙂 Pondelok je tu coskoro, tebe sa to bude zdat vecnost ale zvladla si celu stiulku tak tto uz je ta ceresnicka na torte 🙂

boska74
27. jan 2012

@cmelica pridavam sa aj ja potichuuucky ku gratulacii a hlavne vela stastia a optimizmu do dalsich tyzdnov prajem🙂)))) musi to byt velmi krasny pocit tak nech Ti ostane co najdlhsie

katika125
27. jan 2012

@cmelica aj mne to je lúto, začala som krvácať ešte v priebehu tých dvoch týždňov, čo sa čaká na krv a sono, to sme boli všetci presvedčení, že to automaticky nevyšlo, ale Krojkovič povedal, že normálne na krv a krv vyšla pozitívna, ale koľko som mala HCG neviem, ale podľa jeho slov som bola jednoznačne tehotná, potom o dva dni, už bol hormón klesnutý a podľa sliznice mi potvrdil potrat, ale HCG o týždeň opäť stúplo, čo sme fakt všetci nechápali, ale prišla mrcha a to našťastie, lebo sme sa obávali mimomaternicového tehotenstva, ale potrat je istý

katika125
27. jan 2012

@brmbolcek ani neviem, hlavne ostať tehotná, zatial to bolo prvé tehotenstvo a skončilo sa skôr ako sme si stihli vôbec uvedomiť, trochu som si poplakala, ale musím nabrať silu na ket a byť v pohode, asi bola chyba že som neležala, lebo po upratovaní som dostala neuveritelné kŕče

cmelica
27. jan 2012

@boska74 dakujeeem 🙂 🙂 🙂

kemonka
27. jan 2012

@cmelica Ahoj ako si spokojná s Gatovou? Ja som bola prvýkrát u nej minulý týždeň...

susi0303
28. jan 2012

@kemonka ahoj....ak sa mozem pridat,tak mozem na dr,Gatovu povedat len pozitivne...je uzasna....mali sme ju od zaciatku a je to skvely clovek....mozem ju vrelo odporucat....velmi nam pomohla a aj psychicky....je to velka podpora od nej....a lala a mesiac budeme mat malu princeznu

kemonka
28. jan 2012

@susi0303 super, gratulujem 😉 a ako vám pomohla, boli ste aj na nejakom zákroku, či tabletky?

susi0303
28. jan 2012

@kemonka no podarilo sa nam ivf na prvy krat....a za to vdacime jej...je mila a na vsetko odpovie....

kemonka
28. jan 2012

@susi0303 Ďakujem za info. Ja som tam bola ešte len prvýkrát, urobila mi prehliadku, mám nepravidelný cyklus velmi, zase dlho nechodí MS, tak mi predpísala Duphaston, s tým, že ak by nabudúce štrajkoval, tak mám prísť predpísať zas. A ak neotehotniem dovtedy, tak prídem naštartovať vaječníky....

je naozaj milá, zlatá, vyšetruje velmi dobre, lebo predošlú gynekologyčku čo som mala, som mala bolesti pri vyšetrení a pri nej som necítila nič 😀 ....len jedna vec tak trochu vrta v hlave, povedala mi, že nevie s istotou, ale máme sa práve v tento deň pokúšať, lebo vyzerá že "možno" by niečo z toho mohlo byť, alebo ste tehotná už - ale ja som si robila aj ovulačné testy, a po týždni návštevy u nej aj tehotenský test, ale všetko je stále negatívne. ☹
Tak tomu nerozumiem, možno mi vadí trochu, že mi nemusela povedať, a dávať nádej zbytočne, že možno som tehotná už. Lebo vyzerá, že nie. ☹
No ale každopádne, tam ešte pôjdem konzultovať koncom februára 🙂

cmelica
28. jan 2012

@kemonka ahooj!!!ja chodim ku Krajkovicovi,ale co som mala doteraz cest s Gatovou tak je to uzastna zena plna ludskeho pristupu 🙂 🙂 🙂 ja som spokojna aj s Krajkovicom,teda obaja su milí 😀 zalezi ci ti viac vyhovuje chlap ,alebo zena 🙂

kemonka
29. jan 2012

juj ďakujem, ste zlaté, tak ma to presvedčilo, že sa jej zverím teda do rúk 😀

izzie27
29. jan 2012

@kemonka ahoj, ja som mala prvu konzultaciu u Krajkovica a potom som na krv a sono chodila, kto ordinoval alebo kde bola mensia rada 😀 Vsetci su tam mili, takze je to jedno. Prajem vela stastia.

susi0303
29. jan 2012

@kemonka ja tiez som mala nepravidelny cyklus....a tiez som brala duphaston...gatova je ludska ku vsetkym...aj krajcovic je v pohode....ten mi robieval sem tam sono....ale najradsej som mala gatovu....drzim ti palceky aby ti vsetko vychadzalo.....a bola coskoro tehu....

susi0303
29. jan 2012

@cmelica velmi drzim palceky aby sa ti to podarilo a coskoro si uzivala tehu.....a chodis aj do prace ci si na pn....

susi0303
29. jan 2012

@izzie27 ja tiez som isla väcsinou tam kde je mensia rada....ale ked sme mali cas,tak som si radsej postala v tej rada,kde bola gatova....

cmelica
29. jan 2012

@susi0303 Jeee dakujem moooc 🙂 🙂 🙂 som PN a asi to tak aj ostane 🙂 🙂 🙂
tiez si mala IVF???ci??
a drzkam palce aby ste porod zvladli co naj naj 🙂 🙂 🙂

susi0303
29. jan 2012

@cmelica aj ja som bola od zaciatku az do konca na PN....a nic nelutujem...ked clovek nieco chce tak robi vsetko preto....peniaze za ten dar co nosim pod srdieckom za nic nestojja....hej isli sme na prve ivf a a na prvy krat sa nam podarilo a lala o chvilu bude nas zazrak na svete.... 🙂

cmelica
29. jan 2012

@susi0303 presne tak 🙂 🙂 🙂
ju je to uzastne 🙂 my ideme v utorok na sono+krv a snad nam HCG potvrdi to co ukazuju testiky 🙂
mooc Gratulujem 🙂

susi0303
29. jan 2012

@cmelica jupiiii.budem velmi drzat palceky....tak si si robila aj testy?...ja nie....aj ked ma to velmi lakalo,ale povedala som si ze to necham na osud....pozeram ze si z okresu TN....tak tiez to do Martina nemas najblizsie....ale vykaslat na to...hlavne nech je vysledok pozitivny.....

cmelica
29. jan 2012

@susi0303 Dakujem 🙂 🙂 🙂 hej robila a moj mm je ako posadnuty 🙂 rano vstava s tym,ze dnes testujeme 😀
no nieje to blizko,ale da sa to zvladnuta a koli vytuzenemu uzlicku aj na kraj sveta 🙂
mas krasne brusko 🙂 🙂 🙂 a cakate princeznu???kolko ste sa snazili??