icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

susi0303
29. jan 2012

@cmelica jaaaaj,tak manzel je nedockavy....aj moj bol ale ja ze nie,nebudeme robit test....lebo ked sa na nieco velmi tesim,malokedy to vyjde..ja som sa spoliehala na lekarov verdikt....hej kvoli takemu malemu uzlicku co by sme neurobili....hej brusko rastie este z vesela dalej....cakame princeznu...nam to bolo v podstate jedno,len nech je zdrave....snazili sme sa 5rokov....a vy?

cmelica
29. jan 2012

@susi0303 aj ja som tuzila najs na testiku // a vyslo to,no este neni nic vyhrate a naozaj je dolezity verdikt lekarov 🙂 jasne dolezite je aby bolo babenko zdravucke 🙂
my sa snazime 7 rokov 😒

susi0303
29. jan 2012

@cmelica velmi ti drzim palceky....fuuuha 7rokov je vela.....ale som rada ze ste sa odhodlali na to....stoji to fakt zato....ja mam len teraz taky maly problem ktory mi vrta hlavou...porod s epiduralkou ci bez nej.....neviem sa rozhodnut

cmelica
30. jan 2012

@susi0303 veru tak dlho sme cakali,ze teraz tomu ani verit nemozme 🙂 zajtra to uz bude zas o niecom inom,ked na to potvrdi aj krvicka 🙂
ja by som isla asi do epiduralky...ale zas je to take ak ti ju pichnu neskoro nemusi ti zabrat cez tie navacsie bolesti...a lekar co odporuca???

susi0303
30. jan 2012

@cmelica ajoj....hej je to neuveritelne tak vela rokov a teraz tem krasny okamih....akoby to bolo len vcera ked nam lekar potvrdil ze cakame mimi.....bol to nas najkrajsi den v zivote.....tak ti verim ze ste obaja stastny....ja uz som sa rozhodla..porod bez epiduralky....ked to zvladli ine zvladnem aj ja....a ked uvidim malinku,tak na bolest zabudnem....

cmelica
30. jan 2012

@susi0303 ahooj!!!jasne bude to ten najkrajsi okami a bolest je hned prec 🙂 🙂
a rodit pojdes kam???

susi0303
30. jan 2012

@cmelica chcem ist do ilavy....uz som tam lezala na gynde a sestricky su super....a aj lekari....

elapp
30. jan 2012

ahojte baby, poctivo som si nastudovala vsetko, co ste tu pisali a nastal cas pridat sa do vasho klubu. Buduci tyzden mam totiz pohovor u koordinatorky pred prvym IVF. Pytat sa budem casom, zatial som vas chcela len pozdravit. Alebo predsa... dam otazocku ... nejaka popradcanka sa tu najde?

@monca303 Moni, mala si dlho dilemu dat si vlozit dve embrijka? ja som tiez velmi silno nalomena na dve ...

cmelica
30. jan 2012

@susi0303 ja zas by som chcela ist do banoviec 🙂 to sa neda s ivavou ani porovnat 😝

cmelica
30. jan 2012

@elapp ahoooj!!!nam v Heliku odporucali na vlozenie len jedno,aj ked sme boli rozhodnuty ,ze 2 🙂
a nechal sme sa ukecat 😀 😀 😀

susi0303
30. jan 2012

@cmelica tak je to mozne....ale ja to mam blizsie do ilavy....ja ti budem na zajtra drzat palceky...o ktorej tam idete?

cmelica
30. jan 2012

@susi0303 Dakujem 🙂 🙂 zajtra ideme na 7.00...skoda ze vysledky su az o 14tej 😝

susi0303
30. jan 2012

@elapp ak sa mozem pridat,tak my sme tiez chceli dve,ale tiez odporucali jedno....suhlasim s cmelica.....

susi0303
30. jan 2012

@cmelica hej ,potvrdia ti to az o 14tej....ale na sone ti to povedia popredu....tak sa budes vytesovat a ja s tebou

cmelica
30. jan 2012

@susi0303 sme s mm strasne zvedavi ci tam nieco uz bude vidiet 🙂 mm jednoznacne ide somnou do ordinacie 🙂 🙂 sak aspon sliznica by mala byt vysoka 🙂
Dakujem 🙂

susi0303
30. jan 2012

@cmelica uvidis tam malu gulocku....vies co som ja urobila,ked mi to potvrdili?....od radosti som objala lekara.... 🙂

cmelica
30. jan 2012

@susi0303 no to muselo byt naozaj silne 🙂 🙂 🙂 si bola u Krajka???a do kedy si chodlila do heliku??

susi0303
30. jan 2012

@cmelica hej nevedela som ani co robim....ano na posledne sono som bola u krajka....tam uz mi v ten den vypisal prepustaciu spravu auz sme tam viac nesli...uz len ku svojej gynekologicke tu

ikuska
30. jan 2012

@cmelica Ahojky, aj ja sa pripjam s drzanim palcekov, ja cakam na mrchu ale nechce a nechce prist, mozno ak pride poobede, zajtra pojdeme rano tiez na krv, ale ked nie tak 1.2. uz isto ideme, ale hadam sa umudri 🙂 mala by som si dat pohar cerveneho nech sa spusti ☹

cmelica
30. jan 2012

@susi0303 a srdiecko ste mali kedy???

cmelica
30. jan 2012

@ikuska Dakujem 🙂 🙂 🙂 tak by sme sa tam aj videli 🙂 🙂 🙂 mne pomahali drepy ,alebo nieco tazsie zdihat 🙂
a uz budes pichat o sto tristo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ikuska
30. jan 2012

@susi0303 ahoj, aj ja som sa narodila vo februari, tak drzkam palceky nech ti to dobre dopadne, ja mam kamartku co mala epiduralku pri oboch detoch, ale pri druhom jej uz vyprsala a porodila aj bez nej lebo uz by nestihli dat dalsiu, ona nastojila ze ano ale sestricka povedala ze uz rodi, tak nech uz tlaci a maly bol zachvilku na svete 🙂 ale ja by som sa epiduralky bala, tak chcem rodit normalne, ak to bude aktualne ???

ikuska
30. jan 2012

@cmelica Mozno aj ano, uvidim idem si dat tie drepy, bola som cez vikend trosku chora, tak som len lezkala a liecila sa, ale uz je to lepsie 🙂
Uz sa tesim na to pichanie, lebo decapeptyl mam uz nacviceny a puregon uz caka v chladnicke 😉

cmelica
30. jan 2012

@ikuska @susi0303 kocky idem ja zohriat obed a pekne sa dat do pucu na zajtra 🙂 pekny den vam prajem 🙂 🙂 🙂 🙂

ikuska
30. jan 2012

@cmelica Ahojky, priprav sa nech zajtra zaziaris, tak ako na profilovej fotke ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

susi0303
30. jan 2012

@cmelica srdiecko tusim v 5tt,ale niesom si ista

susi0303
30. jan 2012

@ikuska dakujem ti....hej ze s epiduralkou to trva dlhsie.....no ved uvidime....

susi0303
30. jan 2012

@ikuska drzim palceky

susi0303
30. jan 2012

@cmelica aj tebe moja pekny den a budem na teba mysliet...papa

elapp
30. jan 2012

@susi0303 @cmelica dik baby. ale cim vas presvedcili ? ja som bola totiz nastavena na dvojicky aj ked som este nevedela, ze prirodzenou cestou to nedam. mame v kazdej generacii dvojicky a tak mi vychadzalo, ze to aj mna moze postretnut a v takom pripade sa to neriesi ... rizika su, ale je nejake ZASADNE po IVF?