Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@cmelica ajoj....hej je to neuveritelne tak vela rokov a teraz tem krasny okamih....akoby to bolo len vcera ked nam lekar potvrdil ze cakame mimi.....bol to nas najkrajsi den v zivote.....tak ti verim ze ste obaja stastny....ja uz som sa rozhodla..porod bez epiduralky....ked to zvladli ine zvladnem aj ja....a ked uvidim malinku,tak na bolest zabudnem....
ahojte baby, poctivo som si nastudovala vsetko, co ste tu pisali a nastal cas pridat sa do vasho klubu. Buduci tyzden mam totiz pohovor u koordinatorky pred prvym IVF. Pytat sa budem casom, zatial som vas chcela len pozdravit. Alebo predsa... dam otazocku ... nejaka popradcanka sa tu najde?
@monca303 Moni, mala si dlho dilemu dat si vlozit dve embrijka? ja som tiez velmi silno nalomena na dve ...
@susi0303 ahoj, aj ja som sa narodila vo februari, tak drzkam palceky nech ti to dobre dopadne, ja mam kamartku co mala epiduralku pri oboch detoch, ale pri druhom jej uz vyprsala a porodila aj bez nej lebo uz by nestihli dat dalsiu, ona nastojila ze ano ale sestricka povedala ze uz rodi, tak nech uz tlaci a maly bol zachvilku na svete 🙂 ale ja by som sa epiduralky bala, tak chcem rodit normalne, ak to bude aktualne ???
@susi0303 @cmelica dik baby. ale cim vas presvedcili ? ja som bola totiz nastavena na dvojicky aj ked som este nevedela, ze prirodzenou cestou to nedam. mame v kazdej generacii dvojicky a tak mi vychadzalo, ze to aj mna moze postretnut a v takom pripade sa to neriesi ... rizika su, ale je nejake ZASADNE po IVF?

@cmelica jaaaaj,tak manzel je nedockavy....aj moj bol ale ja ze nie,nebudeme robit test....lebo ked sa na nieco velmi tesim,malokedy to vyjde..ja som sa spoliehala na lekarov verdikt....hej kvoli takemu malemu uzlicku co by sme neurobili....hej brusko rastie este z vesela dalej....cakame princeznu...nam to bolo v podstate jedno,len nech je zdrave....snazili sme sa 5rokov....a vy?