icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cikyta
30. jan 2012

@cmelica Gratulujem. Moc sa teším spolu s tebou....vždy je to nádherné a neopísatelné, ked sa to znovu nejakej dlhoročnej snažilke podarí. 🙂
(My sme mali v srdiečko v 8tt)

@elapp Po IVF je vraj štatisticky vyššie percento potratu v 1.trimestry.

cmelica
30. jan 2012

@cikyta juuuu dakujem mooooc!!!!

susi0303
30. jan 2012

@elapp nas presvedcili len v tom,ze ked vlozime dve nemusi sa prijat ani jedno alebo odumru obe dve...ked sa vlozi len jedno je tam viac sance....my sme teda dali jedno a jedno mame v mrazaciku

ivanka7799
30. jan 2012

@v555 Ahojky, díky za info ale Dr.Tomáša z Iscare vyhodili a nepočula som na neho chvály tak neviem...NO ale akosi mi nikto neodpisuje...tak stále neviem, ved baby, poradte 😉

cikyta
30. jan 2012

@ivanka7799 v555 ti to napísala tak, ako by som ti odpovedala aj ja. 😉

v555
30. jan 2012

@cmelica po tíšku ti gratulujeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂

cmelica
30. jan 2012

@v555 Dakujem moooc 🙂

katka121
30. jan 2012

@cmelica JA som sem zablúdila len omylom, ale moc gratulujem a to najmä preto, že som tiež z Novej Dubnice. Zasa o 1 baby viac v našo prestarlom meste. Prajem Ti všetko dobré, aby všetko dobre dopadlo a Ty si sa stala štastnou maminou. 🙂
Možno sa stretneme s kočíkom, ale skôr nie, lebo ja už o dva mesaice idem do práce a manžel ostáva na rodičovskej 😉

vemido
30. jan 2012

ahojte baby, som tu nova a chcem sa s vami podelit o nase skusenosti z Heliosu. Uz mame dve skusenosti za sebou, boli sme v Blave, ale to jednanie sa vobec neda porovnat. Teraz mame za sebou treti posledny pokus.
Prvy krat sme tam boli v septembri, potom sme cakali na schvalenie liekov a pred Vianocami sme zacali s injekciami. Teraz som uz tyzden po ET a pevne verim, ze to bude v poriadku 😉

cmelica
30. jan 2012

@katka121 jeee Dakujem moooc 🙂 🙂 🙂 no mozno si dame niekey stretko s deturencami 🙂 🙂 budem len rada 🙂

cmelica
30. jan 2012

@vemido Drziiiiiiiiiim ti mooooc palce 🙂 🙂 🙂 🙂

katka121
30. jan 2012

O.K. beriem ŤA za slovo, si mi moc povedomá, tak ak Ťa zmerčím tak ťa oslovím...

vemido
30. jan 2012

dakujem 😀

vemido
30. jan 2012

Baby a poradi mi niektora? Mala niektora z vas po ET spinenie? Povedali mi, ze to moze byt a ze to nic neznamena, ale aj tak mam strach ☹

v555
30. jan 2012

@vemido aj špinenie môže byť po ET je to v pohode neboj sa.Predsa tam bol zásah do maternice a maternica na to zareagovala,len kľud a kľud....to prejde za dva dni 🙂 🙂 🙂 potom možno príde ďalšie špinenie ale to už bude uhniezďovanie embryjka,tak sa nezľakni 😉 ,držím palce nech sa zahryzne poriadne 😀 😀 😀

vemido
30. jan 2012

@v555 dakujem uz som kludnejsia, 8.2 idem na krv a sono, juuuuuuuuuu sa tesiiiiiim, ale uz 2x som sa sklamala, tak som opatrna 😔

v555
30. jan 2012

@vemido opatrnosti nikdy nie je dosť 🙂

elapp
30. jan 2012

@susi0303 rizikam rozumiem, ale logika mi hovori, ze vacsia sanca je, ked vlozis dve

cikyta
30. jan 2012

@elapp Musíš si zvážiť, kolko máš rokov, kolko máte kvalitných embrijok atd... Je toho viac,na čo treba brať pri rozhodovaní po OPU ohlady......

Moja matematika, pre mna konkretna bola, že som si zvážila:
- Niesom príliš stará, ani dávno mlada.
- Mám už 2 IVF za sebou
- Embrijok vela, no skoro všetky sa mi prestali na 4 den vyvíjať.....

Takže ak by mi zostali 2-3 slabe...ET bude naraz z dvoch . Ak mi zostane viac silných, vložím iba jedno........

Moje rozhodovanie si vyriešili embrijka same. 6 dna PK prežilo len jedno, ktore bolo vložené.

elapp
30. jan 2012

@cikyta jasnacka, chapem. Stale mam tych pre /2/ viac nez proti, ale je pravda, ze este tak daleko nie som 🙂 buduci tyzden si idem este len pre lieky pred prvym IVF...

cikyta
30. jan 2012

@elapp Tak tak.... 🙂 Teraz sa sustred na ine veci a to stimulku, potom na OPU, a až potom sa budeš rozhodovať, ako bude vizerať ET 😉

elapp
30. jan 2012

@cikyta jojo, potom posuniem nejake rozumy aj ja vam 🙂

cikyta
30. jan 2012

@elapp 🙂 držím mooooooc silno palce 😉

lussynka
31. jan 2012

@cmelica Ahoj, ako UTZ? Držím palce 😉

lussynka
31. jan 2012

Baby, kolko ste platili cca za ivf v Heliose, myslim bez liekov... (viem, ze nie vsetky platime rovnako...) Chcem vediet, kolko si mam zobrat cca peniazkov na odber a vklad....Dakujem...

vemido
31. jan 2012

@lussynka ahoj, my sme platili si 680eur, po odbere.

vemido
31. jan 2012

@elapp aj ja som sa nevedela rozhodnut a nakoniec to vyriesil osud, odobrali mi 4 vajicka, oplodnili sa iba 2 a tie sme si dali vlozit, vzhladom na vek a aj to, ze uz to bol treti pokus. Drzim palce 😉

vemido
31. jan 2012

@v555 dnes som predsa volala doktorovi,lebo to spinenie sa mi nezdalo a nakazal mi inac uzivat lieky a kludovy rezim, tak dufam, ze to prejde. 😒

vemido
31. jan 2012

@cmelica ako ti bolo na 6ty den po ET? ja ho mam dnes a je mi neja k divno, mam vytok a pobolieva ma brucho

tessy2121
31. jan 2012

ahoj dievcata,prosim vas,co znamena morfologia c.1 ?