icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cmelica
31. jan 2012

@vemido ahoj!!ja tak niak normalne..niako som nepocitovala niake zmeny...cici bolia len vecer a vytok som nemala ziadny...aj budes testovat??drziiim moooc palce 🙂 🙂

vemido
31. jan 2012

@cmelica neviem ci to mam riskovat to testovanie 😒 sa bojim ☹ a ty si ako dopadla?

cikyta
31. jan 2012

@lussynka Pred 4 rokmi 15-30 000 sk.

@vemido Mna začalo 6 den po ET pobolievať bruško ako na ms. A 9 den som už nemohla vydržať,lebo som mala pocit,že sa aj ms spustí a tak som testovala. Boli tam // a bola som tehotná 🙂

@tessy2121 že to nieje 100% dobre, ale .... aj s 0 sa dá otehotnieť ... (aj ked skôr už len s pomocou IVF)

cmelica
31. jan 2012

@lussynka @vemido kocky mam strach bo sliznica je 14mm...nemala by byt uz aspon 16???aj ked Krajko sa usmieval,a ze je spokojny no ja mam strach ako hovado 😝 😝 😝 vysledky krvi az okolo 14tej 😕

cmelica
31. jan 2012

@vemido ja som testovala na 8 den..tak este vydrz 2 dni 🙂

cikyta
31. jan 2012

@cmelica Klídek........ 🙂 Ja som ju mala 10 mm a bolo to ok 😉

cmelica
31. jan 2012

@cikyta jeeeeeee dakujem 🙂 🙂 🙂 mam hrozny strach...kocky pisali,ze mali okolo 16-18 mm a ja len 14...
pri IUI som mala 15mm a tehu som nebola ☹
to su stresy 😕

cikyta
31. jan 2012

@cmelica Ale jaj 🙂 Ono, vždy bude dôvod na to, aby sa človek pre niečo bál, ale teraz mi ver....toto bude OK. 🙂

cmelica
31. jan 2012

@cikyta naozaj si mi dodala silu Dakujem 🙂
si mala na 14 den po vklade taku sliznicu??

cikyta
31. jan 2012

@cmelica Ano. Bola 10-11 mm

cmelica
31. jan 2012

@cikyta juuuj moja si zlaticko 🙂 si ma upokojila,ze nemam panikarit 🙂

cikyta
31. jan 2012

@cmelica tak ešte 1,5 hod. čakáme ... 🙂

cmelica
31. jan 2012

@cikyta hned vam pisem 🙂

tessy2121
31. jan 2012

@cikyta dakujem,ja som dnes volala za vysledky spg a v tej rychlosti a strese som to cele akosi nepochopila. No co viem od lekarky,mame dobre spermie,len ta morfologium je slabe,ale vraj to nevadi ideme na IVF.

vemido
31. jan 2012

@cmelica
@cikyta no baby asi pockam az do martina 😖 lebo ma picne ☹ stale slabo krvacam ☹ ☹ ☹

vemido
31. jan 2012

@cmelica drzim vsetky palceeee 😀 😀 😀

cikyta
31. jan 2012

@tessy2121 Tak to je fajn. Aspon že ich je dosť a tak budu mať pri IVf väčší výber. Všetko bude v uplnom poriadku a IVF všetko vyrieši. Tam na morfologii nezáleží. Držím palce 🙂
@vemido Joj moja, ty máš ine stresy a nervičky.....ale verím tomu, že všetko bude dobre ! tfuj tfuj 😉

vemido
31. jan 2012

@cikyta dakujem 😉 😉 😉 ale neda sa nestresovat 😎

cikyta
31. jan 2012

@vemido viem, že nedá.....

ikuska
31. jan 2012

@cmelica Drzkam palceky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

cikyta
31. jan 2012

@ikuska Nepoznáme sa ? 😅 Myslím tak cez skype ešte kedysi dávno....Len to si ešte nemala na modrom koniku v profilovke fotku, tak neviem.....na ludí bez fotky, akosik zabudnem 😅

brmbolcek
31. jan 2012

@katika125- po zakroku IVF ci IUI by mala zena viac menej prve dni lezat a nie upratovat 😠 😠 😠

brmbolcek
31. jan 2012

@cmelica to mas krasnu rastucu 14 sliznicu .... su kocky co maju 11 a krasne im narastie dnom co dnom , tak sa nestrachuj a nestresuj 🙂 vsetko ide ako ma 🙂 a poobede bude HCG krasne vysoke 🙂 ja som mala taktiez ak si dobre spominam cca 14mm vysoku 🙂

ikuska
31. jan 2012

@cikyta Ahoj, ano pozname sa, ked si cakala Silvinku tak som bola aj ja na umelom, ak si dobre pamatam. 🙂

cikyta
31. jan 2012

@ikuska hm............ 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 fakt 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

vemido
31. jan 2012

@ikuska a vy sa kolko snazite?

vemido
31. jan 2012

baby a rozmyslali ste uz nad adopciou?

ikuska
31. jan 2012

@cikyta Myslim ze si mi aj fotku posiela na mobil a volas sa Adka ????

ikuska
31. jan 2012

@vemido Ahoj, my sa snazime asi 6 rokov, teda mala som mimomaternicove, 2 tyzdne som bola tehu a babetko mi ostalo vo vajcovode, a odvtedy mam diagnozu nepriechodne vajcovody, ale nikto mi ich nechcel zobrat, teda odstranit, az teraz som nasla doktora ktory mi laparoskopicky jeden odstranil a druhy nechal ale len polovicny, tam bolo to mimomaternicove tehu, a idem na tretie IVF, tak dufam ze do tretice ....

cikyta
31. jan 2012

@vemido Rozmýšlali, ale my by sme do nej nešli...Dokial sme mali akú-taku možnosť mať biologicky svoje dieťa, tak sme sa rozhodli tie možnosti využiť .