Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@lussynka Pred 4 rokmi 15-30 000 sk.
@vemido Mna začalo 6 den po ET pobolievať bruško ako na ms. A 9 den som už nemohla vydržať,lebo som mala pocit,že sa aj ms spustí a tak som testovala. Boli tam // a bola som tehotná 🙂
@tessy2121 že to nieje 100% dobre, ale .... aj s 0 sa dá otehotnieť ... (aj ked skôr už len s pomocou IVF)
@vemido Ahoj, my sa snazime asi 6 rokov, teda mala som mimomaternicove, 2 tyzdne som bola tehu a babetko mi ostalo vo vajcovode, a odvtedy mam diagnozu nepriechodne vajcovody, ale nikto mi ich nechcel zobrat, teda odstranit, az teraz som nasla doktora ktory mi laparoskopicky jeden odstranil a druhy nechal ale len polovicny, tam bolo to mimomaternicove tehu, a idem na tretie IVF, tak dufam ze do tretice ....

@vemido ahoj!!ja tak niak normalne..niako som nepocitovala niake zmeny...cici bolia len vecer a vytok som nemala ziadny...aj budes testovat??drziiim moooc palce 🙂 🙂