icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ikuska
31. jan 2012

@vemido A nad adopciou sme rozmyslali, ale tiez je to zdlavy proces tak uvidime, ale len malinke babetko.

vemido
31. jan 2012

@ikuska ja ta tiez poznam z videnia, ja som tiez z teplic 😀 a kam chodis k doktorovi? My sa snazime 7 rokov, hned po svadbe som potratila v 7tt a odvtedy nic, 2x umele v blave, kde mi dovtedy vsetci tvrdili, ze je vsetko ok az som zmenila gynekologa a ten mi zistiiiiiil tooooooolko diagnoz, ze az 😠

vemido
31. jan 2012

@ikuska
@cikyta My tiez vyskusame tuto tretiu moznost a potom ideme do adopcie, aspon sa zapisat do poradovnika a cakat 😉

ikuska
31. jan 2012

@vemido jej tak to je super, ze je tu niekto tak blizko mna, chodila som ku Kotlebovej a teraz k Baskovi do Banoviec. My sme tiez boli v BA jeden krat, ale to som povedala ze nikdy viacej, pristup a velke sklamanie a potom sme boli v Martine, ale vies teraz mi to dochadza ze som mala posluchat doktorov a mozno by som uz mala deticky, ale nevadi, zivot ide dalej a mozes mi napis do IP ako sa volas ???

ikuska
31. jan 2012

@vemido A kedy zacinate s 3 IVF.

boska74
31. jan 2012

Ahojte kocky, mozem sa opytat odber vajicok ako prebieha? mam pred nim strach🙂 dakujem

vemido
31. jan 2012

@ikuska uz som 6 den po ET

vemido
31. jan 2012

@boska74 neboj nic to neni, je to v narkoze a uplne v pohode 😉 nenusis sa nicoho bat 🙂 🙂 🙂

vemido
31. jan 2012

@ikuska aj ja som chodila ku Kotlebovej, potom ku Kasscakovi a teraz chodim Baskovi a som spokojna 🙂 ty kedy zacinas s IVF?

vemido
31. jan 2012

@ikuska a aj by som ti poslala IP ale neviem ako 😀 😀 😀 a som Veronika 😀

cmelica
31. jan 2012

@cikyta @katka121 @susi0303 @lussynka @izzie27 @nelika @ikuska @brmbolcek
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 HCG 452 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cikyta
31. jan 2012

@cmelica blahoželám 😵 z celeho srdca !

cikyta
31. jan 2012

@boska74 10 v narkoze 10 minut. Pred nou dostaneš tabletku, ktora z teba zhodí všetok strach. Bude to uplná pohodička,uvidíš 🙂

cmelica
31. jan 2012

@cikyta Dakujem moooooc 🙂 🙂

vemido
31. jan 2012

@cmelica gratulujeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀

lussynka
31. jan 2012

@cmelica Blahoželám 😀 !!! Som taká rada 😉

cmelica
31. jan 2012

@vemido @lussynka Dakujeeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀

boska74
31. jan 2012

@cikyta dakujem , este ze existuju take dobre veci na odburanie strachu🙂)) ten asi bude driemat zase neskor, vyjde to nevyjde to🙂)) zrejme plati zakon prirody ktora to za nas vybavi.

boska74
31. jan 2012

@vemido aj Tebe dakujem za posmelenie, a celkovo ste tu vsetky zlatucke, dodavate vsetkym silu a psychicky sa podporujete. Paci sa mi, ze este stale existuju ludia, ktori sa radi podelia so svojimi radostami a aj smutkom

boska74
31. jan 2012

@cmelica fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, no vidis🙂))) tfuj, ftuj , nech to rastie🙂)

cmelica
31. jan 2012

@boska74 dakujem 🙂 🙂

ikuska
31. jan 2012

@vemido aha, tak drzkam palceky, ja som dnes dostala menstruaciu a zajtra idem na krv a zacinam pichat puregon

ikuska
31. jan 2012

@cmelica Gratulujem , moc sa s tebou tesim, ako som pisala, ja idem zajtra na krv, tak uz aby som sa ja ja medzi Vas tehu pripojila. Opatruj sa .... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ikuska
31. jan 2012

@vemido Tak ja ti napisem, najdes to hore v liste, taku obalku a potom das len odpovedat. Vyskusame to 🙂

cmelica
31. jan 2012

@ikuska Dakujem!!!uz len par dni pichania a si tehulka 🙂 🙂 🙂 tfuj tfuj tfuj 😀

izzie27
31. jan 2012

@cmelica gratulujeeeem z celeho srdiečka 😵

cmelica
31. jan 2012

@izzie27 Dakujem moja moooc!!! a v Heliku co??teda uz ste boli nie??

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
31. jan 2012

@nelika Dakujem 😀 😀 😀 a ty moja ako????kedy testujes??

izzie27
31. jan 2012

@cmelica no uz sme boli a stale mi je nanic. Tak v ten moj chromozom 9 asi aj podla embryologicky robi sarapatu. 😠 Mozno preto to nejde. Asi skusia nejaku metodu PICSI. Ale mame sa rozhodnut ci pojdeme touto metodou alebo ak bude dostatok vajicok ci dame polovicu mm alebo darcovských. I ked embryologicka bola zlatá, ale mala poznamku, ze v spermiach to asi nebude. Tak neviem ci sa to aj tentokrát podarí. 😒