Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ikuska ja ta tiez poznam z videnia, ja som tiez z teplic 😀 a kam chodis k doktorovi? My sa snazime 7 rokov, hned po svadbe som potratila v 7tt a odvtedy nic, 2x umele v blave, kde mi dovtedy vsetci tvrdili, ze je vsetko ok az som zmenila gynekologa a ten mi zistiiiiiil tooooooolko diagnoz, ze az 😠
@vemido jej tak to je super, ze je tu niekto tak blizko mna, chodila som ku Kotlebovej a teraz k Baskovi do Banoviec. My sme tiez boli v BA jeden krat, ale to som povedala ze nikdy viacej, pristup a velke sklamanie a potom sme boli v Martine, ale vies teraz mi to dochadza ze som mala posluchat doktorov a mozno by som uz mala deticky, ale nevadi, zivot ide dalej a mozes mi napis do IP ako sa volas ???
Ahojte kocky, mozem sa opytat odber vajicok ako prebieha? mam pred nim strach🙂 dakujem
@cmelica no uz sme boli a stale mi je nanic. Tak v ten moj chromozom 9 asi aj podla embryologicky robi sarapatu. 😠 Mozno preto to nejde. Asi skusia nejaku metodu PICSI. Ale mame sa rozhodnut ci pojdeme touto metodou alebo ak bude dostatok vajicok ci dame polovicu mm alebo darcovských. I ked embryologicka bola zlatá, ale mala poznamku, ze v spermiach to asi nebude. Tak neviem ci sa to aj tentokrát podarí. 😒

@vemido A nad adopciou sme rozmyslali, ale tiez je to zdlavy proces tak uvidime, ale len malinke babetko.