Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
BABY, chcem sa opytat ... viete niektora, kolko tak trva rozmrazenie embrya? Pytam sa preto, ze sa moze vraj stat, ze rozmrazene embrijko nebude vhodne na vklad. Stihnu mi pripadne rozmrazit dalsie, ak este nejake mam, alebo budem musiet caka dalsi cyklus? Zase raz predbieham, ale zvedava som 😝
@cmelica ja som na sono chodila do heliku v 20tt a mozes ist potom aj v 30tt tam ti ponuknu aj cd aj farebne ci ciernobiele ... to sa normalne pocas tehuolkovania chodieva 🙂 ale v heliku som si za to aj zaplatila 🙂
inaqk normalne ked ta gynek. odosle na sono tak neplatis ,
a neboj , bat sa je normalne ale zase nie moc 😉 😉 😉
@vemido-a kazali ti prist na kontrolu do helika ked si im volala ?
ahojte..chcela by som sa opýtať..nepotrebujete niektorá momentálne injekcie GONAL?..ostali mi a su do apríla..je mi ich luto ak by mali prepadnuť..
@boska74
@nelika
@cmelica
Baby, ja mam tych folikov nejako malo ☹ 😢 Som nestihala pocitat ked Krajko diktoval sestricke, ale ked som sa ho pytala, ci je dost folikulov, tak mi povedal, ze u mna ocakaval viac. Co si pamatam, tak napravo som mala jeden 20mm, jeden 19 a ostatne asi 4 boli mensie asi tak 16 a ostatne dost male a nalavo si uz ani nepamatam... Dufam, ze bude stacit....a budu aspon kvalitne vajicka v nich.... Joj, bojim....
Vy ste mali kolko folikov a ake velke?
aj u mna to bolo podobne , strach , obava , rozmyslala som , ze ci to ma vobec vyznam a veru mal , treba mysliet pozitivne a nie negativne , hladaj v tom to ze mas krasne folikuly , niektore zienky chudiatka pichaju a horko tazko sa im jeden vytvori ... a u teba je to na ceste krasne dozrievaju , kazda sme ina tak sa neboj 😉 😉 😉 vsetko ide tak ako ma ... keby to bolo zle , verim, ze ti krajko nieco prida na zvysenoie ci podporu folikov ...
@lussynka Presne tak, ako vraví brmbolcek..........Ak by si mala folíkov ako maku, tak by to bolo všetko len kvantita na ukor kvality ! Z vlastnej skusenosti a skusenosti niekolkoročných info po mk ohladne IVF viem, že máš krásny počet a bude to akurát ! 😉
(U mna bol Krajkovič spokojný,usmiaty........Najprv som mala 10 vajíčok, potom 17 a čo z toho ??? Nič 😒 Ledva bolo ET s 1 embrijkom ) Takže naozaj radšej menej a kvalitných,kedže maju dosť miesta na rast a kludne dozrievanie, akoby sa mali tlačiť s dalšími pätnástimi v "chudiatku" vaječníku . ☹
@brmbolcek teraz idem ešte na kontrolu, či mi klesly hormóny a pri ďalšom cykle by sme si dali vložiť zamrazené embryjko a po vložení nevstanem z postele ani keby traktory padali, aj sestra ležala 7mesiacov a prežila, tak radšej budem ležať, aby sa to podarilo a nedopadlo to ako teraz, ale máme iba jedno zamrazené embryo, tak dúfam, že sa dobre rozmrazí

@brmbolcek no ja som polihovala, a to varenie bolo cestoviny a to je nič, teda aspoň ja si myslím a bolo to týždeň po IVF. No a aj Krajko povedal, že výhradne ležať mám dva dni, že vtedy sa vajíčko uhniezďuje a to som sa z postele pohla akurát tak na WC