Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte, dnes picham puregon, poviete mi ako mam postupovat, teda zaciatok viem nastavim 125, stlacim a pichnem, ale ked budem zajtra pichat, tak znova od nuly nastavim 125 ???? Dakujem.
ahojte, tek dnes som bola na kontrole po potrate a všetko OK, nemusia robiť kyretáž, takže počkáme na ďalší cyklus a ideme vložiť vajíčko. dúfam že to dopadne lepšie ako teraz, ale som rada že som OK. 😀
Ahojte dievcata, dovolite aby som sa k Vam pridala?
Som cca rocna snazilka a dnes sme sa s mm objednali do MT do Heliosu. Podelte sa, ake mate skusenosti 😉
@ikuska ahoj aj ja som pichala puregon. Ano, nastavis 125j a vsetko to pichnes a zajtra presne tak isto. Drzim palce. 🙂
@lussynka ked pojdes na ET. ja som zacala pit vodu asi tak polhodinku predtym ako sme tam dorazili, lebo by som to asi nevydryala. A kedy ides na ET?
@katka210 vitaj. Ak budes nieco potrebovat a budeme vediet odpovedat, tak ti odpovieme. 🙂

@lussynka ja mam 15 folikulov, neakých 5 menších, ale vieš neda sa to porovnávať, pretože ja mám viac rokov je mi 37 pomaly 38. Neboj sa, hlavná je kvalita. Vôbec sa nad tým netráp, myslím si že všetko má svoj význam. Viem, že sa to niekedy nedá, nezamýšlať sa nad tým, ver že všetko je tak ako má byť. My to neovplyvníme. Ja som tiež už rozmýšlala, či to v mojom veku má význam, ale prečo nie? skúšať treba. Takže kľud, uvidíš všetko bude OK.