icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

boska74
1. feb 2012

@lussynka ja mam 15 folikulov, neakých 5 menších, ale vieš neda sa to porovnávať, pretože ja mám viac rokov je mi 37 pomaly 38. Neboj sa, hlavná je kvalita. Vôbec sa nad tým netráp, myslím si že všetko má svoj význam. Viem, že sa to niekedy nedá, nezamýšlať sa nad tým, ver že všetko je tak ako má byť. My to neovplyvníme. Ja som tiež už rozmýšlala, či to v mojom veku má význam, ale prečo nie? skúšať treba. Takže kľud, uvidíš všetko bude OK.

katika125
1. feb 2012

@cmelica nemáš začo prajem ti nech je všetko OK a môžeš sa tešiť na bábenko

katika125
1. feb 2012

@lussynka nemáš sa čoho báť, ja som mala len tri a oplodnili sa všetky, všetko záleží na kvalite a nie kvantite, aspoň tak nám povedala embriologička

izzie27
1. feb 2012

@lussynka neboj sa, ved oni este dorastu a ako ti pisu dievcata, hlavna je kvalita a nie kvantita. Tak sa drz. 🙂

boska74
1. feb 2012

@vemido neboj, máš stále kopec času........ 🙂))))))

boska74
1. feb 2012

@vemido Chcela som Ťa len trošku povzbudiť, aby si nebola smutná ........ oproti mne máš náskok🙂)) takže hlavu hore🙂

susi0303
1. feb 2012

@cmelica ajojik moja....vcera som tu nebola,mala som strasnu migrenu....tak len lezala...GRATULUJEM TI....a drzim velmi,velmi palceky....ja mam dnes po poradni

cmelica
1. feb 2012

@lussynka moja neboooj!!!vajenka budu pekne a krasne sa vam oplodnia...my sme mali 10,oplodnilo sa prirodzene z toho 5...jedno vkladali a 2 mame zmrazene 🙂 🙂 🙂 🙂

cmelica
1. feb 2012

@susi0303 dakujeeeem mooooc 🙂 🙂 a co ako dopadla poradna??

susi0303
1. feb 2012

@cmelica napisem ti postu ako som dopadla

susi0303
1. feb 2012

@cmelica mne zobrali 17vajok...z toho 10oplodnili...ujali sa tri....jedno sme vlozili a druhe mame v mrazaciku

cmelica
1. feb 2012

@susi0303 to si mala teda riadnu urodicku 😀
moja aj si brala niake vitaminky???

susi0303
1. feb 2012

@cmelica hej moja brala som len kyselinu listovu...a ty nieco beries?....

cmelica
1. feb 2012

@susi0303 beriem kyselinu a sem tam si viem dat ecko 🙂
pockam co poviem moj doky,ci mam bart aj calibrum babyplan,alebo femibion 🙂

nelika
Autor odpoveď zmazal
monca303
1. feb 2012

Ahojte, @elapp ja som od zaciatku bola presvedcena, ze si dam vlozit dve, neviem preco, ale chcela som...mozno preto, ze sestra ma dvojicky chalanov a perfektni 😀 milujem ich...
@cmelica so srdca gratulujem,,,,,, 🙂
mne stale nie e nie prist ta mrcha uz som 30 den cyklu a nist 😉

nelika
Autor odpoveď zmazal
monca303
1. feb 2012

@nelika však aj u nás to bola tá vyššia moc, pretože nám ostali iba dve a aj nám radili, vložiť obe.

monca303
1. feb 2012

@nelika teda v druhom ivf, teraz idem do tretieho

nelika
Autor odpoveď zmazal
monca303
1. feb 2012

@nelika ďakujem aj tebe prajem samé pozitívne správičky 🙂

ikuska
2. feb 2012

Ahojte, dnes picham puregon, poviete mi ako mam postupovat, teda zaciatok viem nastavim 125, stlacim a pichnem, ale ked budem zajtra pichat, tak znova od nuly nastavim 125 ???? Dakujem.

katika125
2. feb 2012

ahojte, tek dnes som bola na kontrole po potrate a všetko OK, nemusia robiť kyretáž, takže počkáme na ďalší cyklus a ideme vložiť vajíčko. dúfam že to dopadne lepšie ako teraz, ale som rada že som OK. 😀

lussynka
2. feb 2012

Baby, kedy sa to chodí s tym plnym mechurom??? Ja som uz zabudla 😕

katka210
2. feb 2012

Ahojte dievcata, dovolite aby som sa k Vam pridala?
Som cca rocna snazilka a dnes sme sa s mm objednali do MT do Heliosu. Podelte sa, ake mate skusenosti 😉

izzie27
2. feb 2012

@ikuska ahoj aj ja som pichala puregon. Ano, nastavis 125j a vsetko to pichnes a zajtra presne tak isto. Drzim palce. 🙂
@lussynka ked pojdes na ET. ja som zacala pit vodu asi tak polhodinku predtym ako sme tam dorazili, lebo by som to asi nevydryala. A kedy ides na ET?
@katka210 vitaj. Ak budes nieco potrebovat a budeme vediet odpovedat, tak ti odpovieme. 🙂

ikuska
2. feb 2012

@izzie27 Dakujem velmi pekne za info, si zlata. Ja som bola na IVF v roku 2008 a to som uz pozabudala. Este raz dikes. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

elapp
2. feb 2012

@katka210 ZATIAL iba dobre a dufam, ze to tak aj ostane 🙂 my sme mali v novembri prvy pohovor + spermiogram + nej. odbery. Pred vianocami sme boli pre vysledky a na konzultaciu. Buduci tyzden sa chystame na pohovor ku koordinatorke, kedze ziadost o IVF mame schvalenu ...

susi0303
2. feb 2012

@cmelica vidis ozaj,brala som aj femibion do 3mesiaca

susi0303
2. feb 2012

@katika125 velmi drzim palce...len hlavu hore