icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

susi0303
2. feb 2012

@katka210 ahoj....ja mozem len odporucat....ale kazda ma ine skusenosti....pristup velmi dobry...ludskost na prvom mieste.....

lussynka
2. feb 2012

@izzie27 no zajtra mam odber, takze po PK asi tak cca utorok, stredu???

katika125
2. feb 2012

@susi0303 no snažím sa myslieť pozitívne, aj keď to bolo ťažké, keďže sa snažíme už 5rokov a moje prvé tehotenstvo dopadlo tak ako dopadlo 😢

nelika
Autor odpoveď zmazal
monca303
2. feb 2012

Ahojte, mám problém,pichám decapeptyl, myslíte, že zajtra už môžem ísť na krv, keď som len teraz začala špiniť? Alebo až v pondelok? Ďakujem

izzie27
2. feb 2012

@lussynka držím palce, nech su vajicka kvalitne 🙂

izzie27
2. feb 2012

@monca303 ak vies ze sa ti rozbehne naplno do rana, tak by som asi isla.

lussynka
2. feb 2012

@izzie27
@nelika Dakujem baby 😵

cmelica
2. feb 2012

@lussynka zajtra sa drzkaj a tfuj tfuj tfuj az su vajenka krasne 🙂 🙂 🙂

cmelica
2. feb 2012

@susi0303 ja mam doma calibrum,ale niekto ho zas neodporucuje brat...tak pockam co povie dr 🙂
ako sa dnes mas???

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@cmelica ahojky, podstupila si IUI v Heliose?

cmelica
2. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoooj 🙂 hej podstupila

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@cmelica a co tomu predchadzalo? myslim ake vysetrenia si absolvovala?

l_e_n_o_c_k_a
2. feb 2012

@cmelica ako dlho trvalo medzi rozhodnutim ist na iui a zakrokom?

susi0303
2. feb 2012

@katika125 aj my sme sa snazili 5rokov....a prve tehotenstvo dopadlo potratom.....bola som vtedy uplne v tranze.....

susi0303
2. feb 2012

@cmelica no calibrum ani mne lekarka nedoporucovala,spytaj sa svojej lekarky....je tam daka latka ktora skodi maternici....ako sa dnes mame?....tak celkom fajn....malinka sa hybe fest ale je to ok....manzel upratal cely byt....nic mi nedovolil

cikyta
2. feb 2012

@susi0303 ja som začínala s centrum materna,no potom prišiel velký boom - stiahnutie z lekární,lebo tam bolo niečo škodlive...........tak som nabehla na calibrum mami až do konca tehotenstva.......... 🙂

susi0303
2. feb 2012

@cikyta no vidis,kazdemu asi radia nieco ine......ale treba sa spytat radsej svojho lekara

cikyta
2. feb 2012

@susi0303 A ich nebrať,ak je bábo už moc velké,lebo pri vitamínoch dosť rastu. Treba si to ustrážiť. 🙂

susi0303
2. feb 2012

@cikyta hej aj to som pocula....ja teraz beriem len zelezo....

cmelica
3. feb 2012

@susi0303 ahooj!juuu sikovny mm 🙂 🙂 veru na to calibrum sa radsej opytam,aby som nieco nepokazila... zatial si davam len tu kyselinu 🙂

susi0303
3. feb 2012

@cmelica ahoj moja...hej najlepsie ked sa spytas lekara,aby sa daco nepototo....

katika125
3. feb 2012

@susi0303 ja som bola tiež v takom tranze, ale už je to lepšie, už to trošku zvládam, ale keď mám čas a začnem na to myslieť, hneď mám slzy v očiach a strach, že sa nám to jediné vajíčko nerozmrzne, alebo sa to skončí rovnako ako teraz 😢

nelika
Autor odpoveď zmazal
lussynka
3. feb 2012

@cmelica @nelika Ahojte, iba 4 vajicka ☹ Dve jednotkove, dve dvojkove ☹ ☹ ☹

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
3. feb 2012

@lussynka tak ako pise @nelika...urcite sa im bude pekne darit a uvidi,ze budete mat aj mrazacikov 🙂 tfuj tfuj tfuj 😵 aj PK ste dali???

lussynka
3. feb 2012

@nelika @cmelica Mame aj PK aj ICSI.....

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
3. feb 2012

@lussynka moja len hlavu hore a pekne sa s nimi na dialku rozpravaj 🙂 🙂 🙂 posielam tym vasim vajenkam vela energie 😵 😵 😵