icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

lussynka
3. feb 2012

@cmelica
@nelika
Dakujem baby, my sme mali taku hroznu cestu...U nas bolo -24 stupnov vonku a asi tak v prvej tretine cesty nam zacala vriet voda v aute (neviem ani co sa presne robilo...len proste niekde v chladici zamrzla ci co...takze sa neochladzovala alebo ani neviem z toho stresu co presne....) takze bolo skoro 7 hodin a my sme mali pred sebou asi 50 km a auto nefunkcne a odstavene....(7.30 som mala byt v heliose a auto nefunkcne...) Tak som s placom volala Krajkovi, ze nepridem. Ten bol zlaty a ukludnil ma, ze si mam zohnat odvoz a stihnut prist do tristvrte na devat a ze bude vsetko OK. Tak som na tom mraze bola hodinu, kym som pobudila vsetkych znamych aby ma odviezli do Martina.....Som tam prisla a mna nechcelo prestat triast, taka som bola vymrznuta...Ked som sa prebrala z narkozy, tak mi sestricka vravi, ze ked ma prekladali, tak som mala strasne ladove nohy... No tak som ja dnes zacinala den....

cmelica
3. feb 2012

@lussynka joooj moja ,ale podstatne,je ze vsetko dopadlo dobre a OPU ste stihli 🙂 🙂 🙂
a ako ste zle zacali tak to dobre dopadne 😀 😀 😀 drzkaaam mooooc palce 🙂 🙂 🙂

cmelica
3. feb 2012

@nelika a ty moja ako???zajtra testujes???budem cakat na krasnu fotecku 🙂 🙂 🙂

nelika
Autor odpoveď zmazal
nelika
Autor odpoveď zmazal
nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
3. feb 2012

@nelika neeeeeeeboj moja,urcite tam bude krasny dusik 🙂 🙂 🙂 hned rano sem nakuknem a budem cakat na spravicku...urcite napis 🙂 drzkaaaaaaaaaaaaam palceeeeeeeeeeeeeeee

cmelica
3. feb 2012

@nelika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
3. feb 2012

@nelika ako cokolvek ???no ved kolajnicky tam budu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
3. feb 2012

@nelika tak nedufaj a ver tomu 🙂 🙂 🙂

nelika
Autor odpoveď zmazal
vemido
3. feb 2012

@lussynka tak to musel byt stres, chudatko...ja ked som chodila na krv a sono, tak boli strasne fujavice a sestricka mi vravela, ze jedna pani isla na ET a nemohli prejst skrz sneh, tak volali policajtov a ti ju priviezli 😀 😀 tak to by ma asi nenapadlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vemido
3. feb 2012

@nelika ktory si den? ja zajtra 10ty, ale nebudem testovat, pockam na sono a krv 😖

nelika
Autor odpoveď zmazal
nelika
Autor odpoveď zmazal
vemido
3. feb 2012

@nelika ja uz mam nervy v kybli 😢 😢 😢 lebo som krvacala a preto sa bojim 😢

susi0303
4. feb 2012

@katika125 ahoj.....treba mysliet pozitivne....ja viem ake mas pocity...ked sme isli na ivf my,tak ja som tomu nedavala ziadnu sancu....lebo ked nieco strasne chcem,nikdy to nevyjde....ale snazila som sa na to nemysliet neustale a lala o chvilu mame princeznu

katika125
4. feb 2012

@susi0303 ja som tomu strašne verila, ale mala stále som si hovorila, že sa na to nesmiem spoliehať, lebo by som to potom nezvládla, ja som cítila už na 5deň že sa to podarilo, tak ten potrat bol o to horší, ale ako hovoríš budem pozitívne myslieť a hádam aj my budeme taký šťastný ako vy a už tento rok, veď uvidíme 😀

svetlana77
4. feb 2012

babulky, prepáčte, že vám sem leziem, ale nemám Puregon... IP

nelika
Autor odpoveď zmazal
ikuska
6. feb 2012

Ahojte, tak dnes kontrola 5. den a na lavej aj pravej strane bohata urodicka, ani som si to nezapamatala, Krajko bol vyteseny. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 A vy dievcata ako, ostalo tu ticho ????

dasaa
6. feb 2012

@ikuska ahoj to je superrrr 🙂 .Ides na IUI alebo IVF?

ikuska
6. feb 2012

@dasaa Ahoj, ano idem na IVF, uz treti pokus tak Krajkovic mi povedal ze to mam povinnost aby som bola tehotna, lebo bola na kontrole predomnou tehotna a nechal tam obrazok, tak mu ukazoval ze ako to bude vyzerat ... uz aby som cakala ako to dopadne ...

dasaa
6. feb 2012

@ikuska tak ti drzim prsteky aby si mala krasnu urodicku a aby si bola tehulka 🙂

ikuska
6. feb 2012

@dasaa Dakujem velmi pekne, moc by mi to pomohlo ale ak to nevyjde nevadi, tak adoptujeme 🙂

susi0303
6. feb 2012

@katika125 ajojik.....ja ti velmi drzim palceky....verim ze tentoraz nebudes sklamana...a budes taka stastna ako ja......

ikuska
7. feb 2012

ahojte, prosim Vas vo stvrtok ideme na kontrolu a embryologicky pohovor,a mm hovoril ze sa za to plati? Ak ano neviete kolko ???

martika32
7. feb 2012

ahojte, sme objednaní na prvú konzultaciu v heliose,akurat budem mať vtedy 11 deň cyklu,tak by som sa chcela opytať,že ak by sme po prvých vyšetreniach nemali nejaký važnejší problem,či je možné,žeby mi robili IUI aj hneď pri prvej ovulke? dakujem