icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cmelica
7. feb 2012

@ikuska moja ahooj!!my sme za pohovor neplatili nic 🙂

cmelica
7. feb 2012

@lussynka moja a ty ako?????co embrijka uz su pekne u maminky???

ikuska
7. feb 2012

@cmelica ahoj, ako sa mavas, dlhsie si tu nebola, ale som rada ze si tu zavitala. Ja som tiez mm hovorila ze nic sa neplati, vychadza mi to na Valentina odber a potom neviem kolko bude kultivacia a za tu sa plati, vsak, len neviem kolko, mame zatial peknu urodicku, vo stvrtok idem na krv a uz to bude lepsie poznat, kolko ich bude. Som zvedava 🙂 🙂 🙂

susi0303
7. feb 2012

@cmelica ajojik moja......tak ako?....ako sa citis?....co nove?

izzie27
7. feb 2012

@ikuska ahoj, nie neplati. Az pri odbere zaplatite, podla toho kolko vajíčok budu oplodňovať. Ale neboj sa tento krát to výde. Do tretice vsetko dobre. Uz to musí výsť 🙂

cmelica
7. feb 2012

@ikuska @susi0303 @izzie27 kocky ahojte!!mam sa v celku fajn...dnes sme boli na sone a mame bublinku 8mm so zltkovimvackom 🙂 🙂 o tyzden kontrola znova 🙂

@susi0303 a ty moja ako????
@izzie27 moja a ty co mas nove???

ikuska
7. feb 2012

@izzie27 dakujem velmi pekne 🙂 🙂 🙂 🙂

ikuska
7. feb 2012

@cmelica Tak super a ostavas na PN, Basko bol rad, vsak 🙂 🙂 🙂

cmelica
7. feb 2012

@ikuska hej ostavam PN...hej bol,ale este je podstatne srdiecko a vsetko ay islo tak ako ma 🙂 a ty moja uz sa nevies dockat,vsak??teraz uz to bude tutovka...musi ved je plodny rok 🙂 🙂 🙂 🙂

izzie27
7. feb 2012

@cmelica cakame na schválenie zíadosti. Do tretice snad vsetko dobre. 🙂
Este chodite do Heliosu?

cmelica
7. feb 2012

@izzie27 a kedy by mala byt?? jasne do treticu vsetko naj tfuj tfuj tfuj 🙂
hej este ideme 14.2 do heliku a ak bude pekne srdiecko tuk tuk tuk tak uz len k svojmu potom 🙂

izzie27
7. feb 2012

@cmelica to bude krasny darčerk na Valentína pocuť biť srdiecko. tesim sa s vami.
V pondelok sme tam ofaxovali vysledky z genetiky, ze aj prisli.predpokladam ze dnes poslali ziadosť. Hadam zaciatkom marca by to mohlo byť schválene. 🙂

susi0303
7. feb 2012

@cmelica moja,gratulujem velmi....to je super spravicka....tak na valentina dostanes obrovsky krasny darcek v podobe bijuceho srdiecka.....verim tomu....ja sa este gulam....trosku podbrusko pobolieva,ale inak zatim ok...malinkej sa do tej zimy nechce este

cmelica
7. feb 2012

@izzie27 no to veru bude 🙂 a mm ma 20teho narodeniny 🙂 🙂 🙂
juj uz aby to bolo a tak v aprili uz by ste aj zacali 🙂 🙂 🙂 🙂

cmelica
7. feb 2012

@susi0303 Dakujem moja!! veru to bude najkrajsi Valentin 🙂 a mm ma narodeniny 20teho 🙂
dufam,ze pojde vsetko tak ako ma 🙂 🙂 🙂
tak ani sa jej veru necudujem,ze sa jej nechce...ved u maminky v teplucku jej je dobre 🙂

izzie27
7. feb 2012

@cmelica tak to bude mat manzel pekny darcek. Asi tak. len velmi dufam ze to vyde.

susi0303
7. feb 2012

@cmelica no tak to budete oslavovat 3nasobne- malinke bijuce srdiecko,manzelov dalsi rok zivota a den zamilovanych

cmelica
7. feb 2012

@izzie27 verim tomu ,ze to vyjde 🙂 tfuj tfuj tfuj

cmelica
7. feb 2012

@susi0303 neviem ci den zamilovanych..nikdy sme to niako neriesili,ale to ostatne urcite 🙂 🙂
a mozno vas malinka prekvapi tiez 14.2 🙂 🙂 🙂

ikuska
7. feb 2012

@cmelica Aj my ideme asi 14.2. na odber, tak by sme sa mozno mohli stretnut. Budem ta vyzerat .
🙂 🙂 🙂 🙂

susi0303
7. feb 2012

@cmelica ani my to dako neoslavujeme....ked sa dvaja miluju,tak nepotrebuju na to ziadny datum.....noooo,tak to mozno 14.2.budeme oslavovat prichod malinkej ....uvidime

cmelica
7. feb 2012

@ikuska super !!!!to ides hned rano na sono,ze???ja budem pri Krajkovich dverach 🙂

izzie27
7. feb 2012

@ikuska @cmelica kocky to mate ale krasny datum, tak dajte potom vediet ako ste dopadli.Budem na vas mysliet. Ikuska dufam ze tuto tretiu seriu zacnes ako uspesnu a ja sa potom pridám a cmelica je nas vzor. 🙂

cmelica
7. feb 2012

@susi0303 veru je to tak...mm vzdy povie ze lasku ti vyjdrim aj inokedy a nie len pri niakom sviatku 🙂

cmelica
7. feb 2012

@izzie27 budem ta hned informovat 🙂 🙂 🙂 🙂 drzkaaaaaaaaam moooooc palce moja 🙂 🙂 🙂

ikuska
7. feb 2012

@cmelica Ano, teda tak som to vypocitala, vo stvrtok budem vediet lepsie.

ikuska
7. feb 2012

@izzie27 o.k. budem sa drzat vzoru a urobim vsetko co je v mojich silach aby to tento krat vyslo, a drzkam palceky aj tebe nech vsetko dobre dopadne 🙂 🙂 🙂 🙂

izzie27
7. feb 2012

@ikuska no ved doktorov musis posluchat, tak sa podla toho drz. 😉

cmelica
7. feb 2012

@ikuska @izzie27 kocky mooooc vam drzim palceky aj na nohach 🙂 🙂 🙂

mia29
8. feb 2012

Ahojte babenky ani neviete aká som rada že som našla toto forum,neviem kde som sa doteraz pozerala 😀 už mám IVF-ko za sebou,bohužiaľ neúspešne ☹ no teraz som pred KET tak sa aj obávam veľmi lebo máme len jedného snehuliačika ale aj v kútiku duše veľmi dúfam,že to vinde 😵 Máte tu už niektorá skúsenosti s KET ? Držte sa všetky a do oplodnenia babenky 😀