Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@cmelica ahoj, ako sa mavas, dlhsie si tu nebola, ale som rada ze si tu zavitala. Ja som tiez mm hovorila ze nic sa neplati, vychadza mi to na Valentina odber a potom neviem kolko bude kultivacia a za tu sa plati, vsak, len neviem kolko, mame zatial peknu urodicku, vo stvrtok idem na krv a uz to bude lepsie poznat, kolko ich bude. Som zvedava 🙂 🙂 🙂
Ahojte babenky ani neviete aká som rada že som našla toto forum,neviem kde som sa doteraz pozerala 😀 už mám IVF-ko za sebou,bohužiaľ neúspešne ☹ no teraz som pred KET tak sa aj obávam veľmi lebo máme len jedného snehuliačika ale aj v kútiku duše veľmi dúfam,že to vinde 😵 Máte tu už niektorá skúsenosti s KET ? Držte sa všetky a do oplodnenia babenky 😀

@ikuska moja ahooj!!my sme za pohovor neplatili nic 🙂