Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@vemido Dakujem velmi pekne 🙂 zajtra ideme na kontrolu, tak som zveda ako sa im dari, tym mojim vajkam. A ako sa da ovplyvnit aby sa udrzalo embrijko v maternici, ja mam nepriechodne vajcovody a tam hrozi ze tekutina ktora ma vytekat pocas ovulacie cez otvorene vajcovody von, mne vytekala do maternice a tym padom vyplavila embrijko. Jeden uz nemam a cez druhy by to malo vytekat, tak uvidim ako to vsetko dopadne 😒 😒 😒 😒
@vemido Ahoj, tak dopadli sme dobre, folikuliky sa tvoria, odber bude v utorok alebo v stredu, poobede mi to zavola. Mali sme dnes aj pohovor s embryologickou a trosku nas prekvapila, ze by sme isli do metody IVF-ICSI, nakolko mame uz treti pokus, ze by do toho dala vsetko, asi aj pojdeme, je to sice dost penazi, ale len v pripade ak by sme mali mrazacikov, co este neviem, lebo manzel mal zly jeden vysledok a preto nam nemozu mrazit embryjka, cakama na vysledok z BA, ci sa to potvrdi, ak ano tak pojdeme normalnym sposobom IVF a ak sa to nepotvrdi tak budeme mrazit a metoda IVF-ICSI, len povedala ze je to poistovna nepreplaca a neviem teraz podla cennika ci sa bere suma ICSI a aj Priplatok IVF-ICSI. Ale na peniazoch nezalezi, len aby sme uz mali potomka ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte baby, chcem sa spytat chystame sa na 4.IVF ci niekomu nezostali nejake lieky ktore uz nebude potrebovat menopur, puregon, fostimon a diphereline ... dakujem moc za pochopenie

Dievcence tak mne sa to treti krat nepodarilo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Len mam dilemu, absolvovat to este raz, alebo nie... A absolvoval to uz niekto,kto si to sam platil? kolko to asi stoji? Mne to vyslo podla cennika 2300eur...