icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vemido
8. feb 2012

Dievcence tak mne sa to treti krat nepodarilo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Len mam dilemu, absolvovat to este raz, alebo nie... A absolvoval to uz niekto,kto si to sam platil? kolko to asi stoji? Mne to vyslo podla cennika 2300eur...

cmelica
8. feb 2012

@vemido ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ to mi je moooooooooooooooc luto ☹ ☹ ☹ ☹
a mrazacikov nemate???

nelika
Autor odpoveď zmazal
vemido
8. feb 2012

@cmelica Bohuzial nie, mali sme len dve embrijka a tie nam vlozili, lebo nevedeli odhadnut, ktore je silnejsie... ☹
Co narobime, zivot ide dalej... Uvidim co mi povie moj dr. v piatok a podla toho sa rozhodneme, ci to skusime este posledny krat...

vemido
8. feb 2012

@nelika Ahoj, no genetika je v poriadku, vsetko v poho a neviem preco sa neuchytili... Ako sa da ovplyvnit, aby sa ujali??? 😒 😒 😒

vemido
8. feb 2012

@ikuska Drzim palceeeeeeeee.... 😅 😅 😅

ikuska
8. feb 2012

@vemido Dakujem velmi pekne 🙂 zajtra ideme na kontrolu, tak som zveda ako sa im dari, tym mojim vajkam. A ako sa da ovplyvnit aby sa udrzalo embrijko v maternici, ja mam nepriechodne vajcovody a tam hrozi ze tekutina ktora ma vytekat pocas ovulacie cez otvorene vajcovody von, mne vytekala do maternice a tym padom vyplavila embrijko. Jeden uz nemam a cez druhy by to malo vytekat, tak uvidim ako to vsetko dopadne 😒 😒 😒 😒

ikuska
8. feb 2012

@vemido A je mi velmi luto ze ti to nevyslo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ neviem kolko to stoji bez poistovne, ale je to velka palka co si napisala.

mimon31
9. feb 2012

@vemido imunologiu mate spravenu ? Zistovali vam protilatky proti plodu ?

katika125
9. feb 2012

@susi0303 no uvidíme, veď za pokus nič nedáme, skúsim do transferu zhodiť aspoň 5kg 😀 a možno to pomôže

@ikuska ahoj mi sme za pohovor s embryologičkou neplatili nič, platí sa iba pohovor s koordinátorkou pri ket

vemido
9. feb 2012

@mimon31 nic z toho co si pisal nemame, zajtra idem k Dr. tak to vsetko zistim 😉 Dakujem za info 😉

vemido
9. feb 2012

@ikuska ako si dopadla? Tu sumu mi aj v centre povedali a aj podla cennika je to tak. Moze to byt lacnejsie o nieco, ak by som si injekcie zohnala od tych dievcat, ktorym ostali. Zajtra sa rozhodneme, podla toho co vykonzultujem s Dr.

cikyta
9. feb 2012

@vemido Mrzí ma to 😔 Cenník samoplatcu si vyrátala dobre. Je to 2 000-2 300 €.
Neskušala si jesť počas stimulky až po obdobie ET čilly papričky ? 😉 Pomáha to 🙂 Je to fajn na maternicu,jej výstelku ...

ikuska
9. feb 2012

@vemido Ahoj, tak dopadli sme dobre, folikuliky sa tvoria, odber bude v utorok alebo v stredu, poobede mi to zavola. Mali sme dnes aj pohovor s embryologickou a trosku nas prekvapila, ze by sme isli do metody IVF-ICSI, nakolko mame uz treti pokus, ze by do toho dala vsetko, asi aj pojdeme, je to sice dost penazi, ale len v pripade ak by sme mali mrazacikov, co este neviem, lebo manzel mal zly jeden vysledok a preto nam nemozu mrazit embryjka, cakama na vysledok z BA, ci sa to potvrdi, ak ano tak pojdeme normalnym sposobom IVF a ak sa to nepotvrdi tak budeme mrazit a metoda IVF-ICSI, len povedala ze je to poistovna nepreplaca a neviem teraz podla cennika ci sa bere suma ICSI a aj Priplatok IVF-ICSI. Ale na peniazoch nezalezi, len aby sme uz mali potomka ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ikuska
9. feb 2012

@katika125 Ahojky, dakujem za info, to len manzel ma nalakal, ale nic sme neplatili a bola velmi mila, vsetko nam vysvetlila. Drzkam palceky. 🙂 🙂 🙂 🙂

cikyta
9. feb 2012

@ikuska Nas vyšlo ICSI 15 000 sk no záleží od počtu vajíčok. To som ešte nepočula, že sa nesmu embrijka mraziť,ak je niečo zlé so spermiami 😒 hm....
No každopádne ti želám, aby sa potvrdilo to stare známe a PRAVDIVE : do tretice všetko dobré !!!!! 😎

ikuska
9. feb 2012

@cikyta Ahojky, on nema problemy s spermiami, tych ma vela 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale ma problem s krvou, zly vysledok na hepatitidu C a vtedy ze sa to nemoze mrazit. ☹ ☹ ☹ ☹

cikyta
9. feb 2012

@ikuska No vidíš to ? A mojmu mužovi nebrali krv. Teda.........to mu brali v care ?

ikuska
9. feb 2012

@cikyta A dakujem este raz, verim aj ja v taky vysledok 🙂 🙂 🙂 🙂

vemido
9. feb 2012

@cikyta neskusala som čilly ale vyskusam, dik za radu 😀

vemido
9. feb 2012

@ikuska drzim palceeeee 😀 😀 😀

wolfskinka
9. feb 2012

ahojte baby, chcem sa spytat chystame sa na 4.IVF ci niekomu nezostali nejake lieky ktore uz nebude potrebovat menopur, puregon, fostimon a diphereline ... dakujem moc za pochopenie

ikuska
9. feb 2012

@cikyta Nie to potreboval k IVF a bral mu to obvodny lekar a takto to dopadlo, v roku 2010 to mal v poriadku a teraz uz nie. ☹ ☹ ☹

boska74
9. feb 2012

@ikuska ahoj, prepač čítala som tvoj prispevok: čo sa týka ISCSI je to v cenníku, a záleží to aj od počtu vajíčok: ja som platila cca 1500 ale tam bola započítaná asi kultivácia a taktiež som mala veľa vajičok🙂) prajem veľa šťastia

nelika
Autor odpoveď zmazal
nelika
Autor odpoveď zmazal
cikyta
9. feb 2012

@ikuska cenník spred 4 rokov:
ICSI nehradí ZP 1-4 oocytov 8 000sk
............................ 5-8 oocytov 10 000sk
každý další oocyt 1 000sk

Predlžená kultivácia 5 000sk

ikuska