icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

nelika
Autor odpoveď zmazal
cikyta
9. feb 2012

@nelika ja to poznám.

ikuska
9. feb 2012

@nelika Dakujem velmi pekne, budeme mat aj predlzenu kultuviciu + este PICSI a za to sa plati 80,-€ 😒 😒 😒

cikyta
9. feb 2012

@ikuska Držím moc palce ! 🙂

vemido
9. feb 2012

@ikuska aj my sme mali PICSI a ICSI a PK a 670e

izzie27
9. feb 2012

@ikuska aj nam naposledy spominali ze by vyskusali PICSI. Mame sa rozhodnut. Tak my este zvazujeme, kym sa ozve poistovna mame cas. Ale tebe sa to blizi. Tak drzím velmi palce.

izzie27
9. feb 2012

@vemido je mi moc luto ☹ ze to nedopadlo dobre.

ikuska
9. feb 2012

@vemido Tak to je ono, aj my budeme mat taku metodu, a prosim ta dnes mi pichali aj HCG 150j do zadku, a v sobotu ideme na kontrolu, rano Krajko hovoril ze v nedelu, tak asi sa nam to posunie a odber bude pondelok alebo utorok 😉

ikuska
9. feb 2012

@izzie27 Dakujem

vemido
9. feb 2012

@ikuska no tie su riadne stiplave, ze? Ale niektora sestricka to vie dobre pichnut 😀 😀 😀 Drzim palce 😅 😅

vemido
9. feb 2012

@izzie27 dakujem, uz sa spamatavame ☹ ☹ ☹

ikuska
11. feb 2012

Ahojte, tak dnes kontrola v Heliku a v utorok, na Valentina odber, vajicok strasne vela, tak verime ze sa ujmu a bude z toho nieco. Bola tam Gatova a velmi velmi velmi mila pani doktorka a dnes aj sestricka, ani som necitila ze by stiplavka zabolela 🙂 🙂 🙂 🙂

izzie27
11. feb 2012

@ikuska ahoj, to bude teda uspesne ked na Valentina a este aj velka uroda. Neboj sa ujmu sa.Budem na teba mysliet. 🙂 😉

vemido
11. feb 2012

@ikuska super 😀 aj mna ta stiplavka stipala iba prvy krat, potom uz nie 🙂 Tak hlavne oddychuj a drz sa 😉

mimon31
12. feb 2012

Ahojte v pondelok ideme na prvy krat krv ohladom HCG. Robi sa aj sono ?

Dakujem

ursula5
12. feb 2012

@mimon31 držím palce moooooc! 🙂

mimon31
12. feb 2012

teraz citam ze som to napisal ako mongolko 🙂

bozenkad27
12. feb 2012

@mia29 Ahoj... kedy sa chystas na KET? Ja zaciatkom marca... Mam za sebou tiez neuspesny ET...

mia29
13. feb 2012

@bozenkad27 ahoj,no ja mám KET naplánovaný teraz na stredu (15.2.) tak už odratávam hodiny ☹ ale Teba to čaká tiež za chvílku,koľko máš snehuliačikov ? 🙂

bozenkad27
13. feb 2012

Ja len troch, verim ze sa aspon jeden ujme a ty???

izzie27
13. feb 2012

@ikuska zajtra budem na teba mysliet. 🙂 🙂

ikuska
13. feb 2012

@izzie27 Dakujem velmi pekne, uz aby mi to vzali, lebo mam z toho mensiu nadchu, brucho ma boli. Ale pojdem sa okupkat a buvinkat nech som zajtra fit. 🙂

izzie27
13. feb 2012

@ikuska dobre urbis. mne sa aj pri narkokoze dobre spalo. Tak sa zajtra drz apeknu urodu prajem 😉

ikuska
13. feb 2012

@izzie27 Uroda bude riadna, myslim si, lebo v sobotu som mala okolo 15, 16, 18, a jeden na lavej strane 21 tak uvidim ako dopadli.

izzie27
13. feb 2012

@ikuska verim ze aj kvalita bude dobra.

ikuska
13. feb 2012

@izzie27 o.k. dakujem este raz, zajtra ked budem moct podam informacie 🙂 🙂 🙂

moncibubu
13. feb 2012

@vemido Ahoj ja ti urcite odporucam imunobiologiu v Kosiciah alebo v Prahe.Kedze sa ti to ani neuhniezdilo, mozes vytvarat protilatky voci spermiam, alebo plodu.Ja mam za sebou 2 neuspesne ivf, a ani raz sa nam ani len neuhniezdilo, tak sme isli do Prahy, kde mi zistili vysoku pozitivitu voci trofoblastu, idem papkat prednison.Drzkaj sa pekne 🙂 🙂

vemido
13. feb 2012

@moncibubu Ahoj, a to si sa ty pytala na tie vysetrenia, alebo ta oni poslali? A preco prave Praha? Tu to nikde nerobia?

vemido
13. feb 2012

@ikuska Drzkaj sa 🙂 🙂 🙂

mia29
14. feb 2012

@bozenkad27 že "len " troch ? 😀 to máš až až moja 🙂 Mne už ostal len jeden ☹ tak len dúfam v zázrak ale v podmedomí sa pripravujem že ma asi isto neminie 2. IVF ☹ už si začala papať aj lieky ? či ešte čakáš na mršku ? 😉