Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte, tak dnes kontrola v Heliku a v utorok, na Valentina odber, vajicok strasne vela, tak verime ze sa ujmu a bude z toho nieco. Bola tam Gatova a velmi velmi velmi mila pani doktorka a dnes aj sestricka, ani som necitila ze by stiplavka zabolela 🙂 🙂 🙂 🙂
@mia29 Ahoj... kedy sa chystas na KET? Ja zaciatkom marca... Mam za sebou tiez neuspesny ET...
@bozenkad27 ahoj,no ja mám KET naplánovaný teraz na stredu (15.2.) tak už odratávam hodiny ☹ ale Teba to čaká tiež za chvílku,koľko máš snehuliačikov ? 🙂
@vemido Ahoj ja ti urcite odporucam imunobiologiu v Kosiciah alebo v Prahe.Kedze sa ti to ani neuhniezdilo, mozes vytvarat protilatky voci spermiam, alebo plodu.Ja mam za sebou 2 neuspesne ivf, a ani raz sa nam ani len neuhniezdilo, tak sme isli do Prahy, kde mi zistili vysoku pozitivitu voci trofoblastu, idem papkat prednison.Drzkaj sa pekne 🙂 🙂
@bozenkad27 že "len " troch ? 😀 to máš až až moja 🙂 Mne už ostal len jeden ☹ tak len dúfam v zázrak ale v podmedomí sa pripravujem že ma asi isto neminie 2. IVF ☹ už si začala papať aj lieky ? či ešte čakáš na mršku ? 😉