icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ursula5
14. feb 2012

@mia29 žiadne podvedomie nech sa nechystá na 2IVF, musíš si veriť!!! 🙂

mia29
14. feb 2012

@ursula5 Ďakujeeeeem 🙂

ikuska
14. feb 2012

@cmelica @cikyta @vemido @izzie27
Ahojte, uz som domka, mala som 17 vajicok a povedala mi embryologicka ze 4 su trojkove, take tmavsie, a zajtra rano si mam volat ako dopadli. Teraz idem oddychovat, vecer sa tu este ukazem. Dakujem za drzkanie palcekov 🙂 🙂 🙂 🙂

ikuska
14. feb 2012

@cmelica Ahojky, asi som ta zahliadla v centre, ale uz som lezala v posteli a ty si isla na krvicku ???

cikyta
14. feb 2012

@ikuska Krásny počet, pekná kvalita a oddychuj...odteraz je to už len na tých malých "drobátkach",ako sa rozhodnu rásť do krásy... 😉 Svoju ulohu si splnila na 1* a ja verím, že tentokrát to BUDE ONO , ale pssssssst ešte 🙂

timmka
14. feb 2012

ahojte baby, chcela by som vas poprosit, nemali by ste kontakt do heliosu? chcela by som sa poradit a objednavat, ale neviem ci mozem volat na recepciu? oni ma tam prepoja s lekarom? mala som jedno ivf inde a chcela by som skusit martin.....

bozenkad27
14. feb 2012

@mia29 a ja som sa tak bala, ze je to malo! Verim ze sa to podari z mrazacikov, lebo znovu prechadzat celym ivf by bolo narocne, najma psychicky... Cakam na mrsku, snad pride do piatku, tak sa uz chcem do toho pustit... Kolko ti zobrali vajicok? Mne az 19, oplodnili 15, jedno vlozili a len tri mrazili... Preto sa mi to zda malo...

izzie27
14. feb 2012

@ikuska velmi krasna urodicka. oddychuj a zdialky sa im prihovaraj. Tak ako napisala cikyta tentokrat to bude ono-aj ja tomu verim. 🙂
@timmka cislo je +421434306148 to je na recepciu. Kludne zavolaj a objednaj sa. Ja si myslim,ze nie je problem ak si bola uz v inom centre. Potom ked pojdes na konzultaciu,tak si zober vysledky-spravu z toho predchadzajuceho centra. Aspon ja by som si vzala. 🙂

nelika
Autor odpoveď zmazal
vemido
14. feb 2012

Baby je na Slovensku mozne, aby Vam vynosil dieta niekto iny? Napr. svagrina, alebo sesternica... Nie je to ilegalne? 😒 😒 😒

cikyta
14. feb 2012

@vemido u nás to zákon nepovoluje. 😒

vemido
15. feb 2012

@cikyta dik, som si myslela, ale radsej sa uistujem 😉

nelika
Autor odpoveď zmazal
ikuska
15. feb 2012

@nelika Ahoj, embryjka sa nam oplodnili 3, tak uvidime v piatok mam volat ako sa im dari. Po OPU sa citim celkom fajn, len ma trosku bolia vajecniky ked si sadam a mam miernu zapchu, ale dostava sa to do normalu 🙂

cikyta
15. feb 2012

@ikuska 3 zo 17 ? ☹

lussynka
16. feb 2012

Dievčatá, tak ja som 8 deň po ET a test negatívny, ani náznak druhej čiarky ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

nelika
Autor odpoveď zmazal
lussynka
16. feb 2012

@nelika ale všetci maju na 8. deň aspoň ducha, ja nič, čisto biely test... 😢

ikuska
16. feb 2012

@cikyta Ano, aj ja som zostala v pomykove ked mi to povedala, povedala mi ze 6 nebolo ani vajickami len nejaky obal, tak som zvedava ako sa im dari a zajtra rano volam. Mozno je to osud ze ked ma manzel zle vysledky tak vlozime len jedneho silneho jedinca a ten sa uchyti. 🙂

cikyta
16. feb 2012

@ikuska Mali ste ICSI ? Ja verím, že ked ich bolo menej, budu o to silnejšie....ako to už býva 😉

mimon31
16. feb 2012

@lussynka 8dni je uplne nic, treba spravit na 11den. Tiez zalezi aky test si pouzila.

lussynka
16. feb 2012

@mimon31 Mamatest....no a vacsina bab uz na 8 den po ET mala pozitivny, takze tomu velmi neverim, ze by tam nieco bolo....

brita
16. feb 2012

@lussynka Lussynka, prosim ta, nestresuj sa, fakt 8. den po ET je aj na citlivy test castokrat prilis skoro. Ano, niekto ma uz ducha, ale nie kazdy, tak si to tak negeneralizuj a este trosku pockaj. 😉 Skus na 12. den od ET, uz by ti mal ukazat aspon ducha. Drzim palce. 😉

mimon31
16. feb 2012

@lussynka nechapem preco si sa tak ponahlala, my sme spravili na 11den a pozitiv. Treba ozaj pockat, teraz sa budes len stresovat. Kazdej HCG rastie inak. Som cital ze niekdy sa moze ukazat az na 40DC.

mimon31
16. feb 2012

@lussynka aky test si pouzila ?

ikuska
16. feb 2012

@cikyta Aj my sme na to prisli, nemali sme ICSI ale klasicku metodu, lebo este nemame tie manzelove vysledky a este ani nevieme ci budeme mrazit, ale dufam ze pridu tie vysledky do piatka a bude to O.k.

cikyta
16. feb 2012

@ikuska možno keby bolo icsi bolo by ich viac... ☹ ale to je teraz jedno. Teraz už len treba veriť a držať trojičkám palčeky 🙂

ikuska
16. feb 2012

@cikyta Mozno by ich bolo viac, ale kedze sme nemali tie vysledky a nemrazili by sme, tak sme sa rozhodli ze nebudeme zvysne co by sa oplodnili nicit len tak.

nelika
Autor odpoveď zmazal
ivanka7799
16. feb 2012

@izzie27 Ahojky, tak aj vy idete na tretí pokus? My sme sa tiež tak rozhodli, žiadosť je podpísaná akurát mi volala doktorka že treba aj spermiogram aktuálny lebo aj to posielajú do poisťovne, vraj bez neho by to neschválili. Tak som išla drahého objednať na spm. a že prvý volný termín 27.2. no normálne som ostala v šoku, že to čo....plány sa mi trošku kvôli tomu asi zmenia lebo sme to chceli už koncom februára tak teraz neviem či sa môže ísť na spm.aj niekde inde, nevieš?