Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte baby, chcela by som vas poprosit, nemali by ste kontakt do heliosu? chcela by som sa poradit a objednavat, ale neviem ci mozem volat na recepciu? oni ma tam prepoja s lekarom? mala som jedno ivf inde a chcela by som skusit martin.....
@mia29 a ja som sa tak bala, ze je to malo! Verim ze sa to podari z mrazacikov, lebo znovu prechadzat celym ivf by bolo narocne, najma psychicky... Cakam na mrsku, snad pride do piatku, tak sa uz chcem do toho pustit... Kolko ti zobrali vajicok? Mne az 19, oplodnili 15, jedno vlozili a len tri mrazili... Preto sa mi to zda malo...
@ikuska velmi krasna urodicka. oddychuj a zdialky sa im prihovaraj. Tak ako napisala cikyta tentokrat to bude ono-aj ja tomu verim. 🙂
@timmka cislo je +421434306148 to je na recepciu. Kludne zavolaj a objednaj sa. Ja si myslim,ze nie je problem ak si bola uz v inom centre. Potom ked pojdes na konzultaciu,tak si zober vysledky-spravu z toho predchadzajuceho centra. Aspon ja by som si vzala. 🙂
Baby je na Slovensku mozne, aby Vam vynosil dieta niekto iny? Napr. svagrina, alebo sesternica... Nie je to ilegalne? 😒 😒 😒
Dievčatá, tak ja som 8 deň po ET a test negatívny, ani náznak druhej čiarky ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@izzie27 Ahojky, tak aj vy idete na tretí pokus? My sme sa tiež tak rozhodli, žiadosť je podpísaná akurát mi volala doktorka že treba aj spermiogram aktuálny lebo aj to posielajú do poisťovne, vraj bez neho by to neschválili. Tak som išla drahého objednať na spm. a že prvý volný termín 27.2. no normálne som ostala v šoku, že to čo....plány sa mi trošku kvôli tomu asi zmenia lebo sme to chceli už koncom februára tak teraz neviem či sa môže ísť na spm.aj niekde inde, nevieš?

@mia29 žiadne podvedomie nech sa nechystá na 2IVF, musíš si veriť!!! 🙂