icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

boska74
19. feb 2012

@lujza1707 samozrejme som sa poradila s embryologickou, rozhodla som sa pre 2 mala som vlozene 2 expandovane blastocysty. 2 pre to, pretoze mam viac rokov , budem mat 38. Mame este zmrazenych 9 , celkovo som mala 28 vajicok, 20 oplodnenych z toho 11 predlzena kultivacia. Cize tie 2 boli vlozene, ostarne sme si dali zamrazit. Vies, som stastna ze v tomto mojom veku ich bolo tolko a neslo to na kvantitu pri tolkych, ale aj na kvalitu.uz len to je uspech a taktiez som bola spokojna s vyberom liekov pri stimulacii a taktiez som spokojna aj s lekarom. Kazda zena je ina, kazda mame ine problemy, kazde telo reaguje inac, a ak mi prve nevyjde, sqmozrejme s tym pocitam, myslim ze to je normalne.cize isla by som na ket, ale to mozno uz predbieham. Test som si nerobila, ani uz nebudem, uz len par dni mi zbyva do vysledku, a testy mozu taktiez skreslovat vysledky a naco si potom robit chaos v hlave🙂 takze bud spokojna ake centrum si si vybrala, hodnotila by som ich velmi dobre, oni urobia maximum ostatne je na nas- psychike a na prirode🙂 takze este raz vela stastia prajem a hlavne odporucam nepozorovat sa.

l_e_n_o_c_k_a
19. feb 2012

@cmelica ahojky 🙂 ako sa mas?

jerry23
19. feb 2012

ahojte kocky, mate niektora novy cennik z Heliosu?...

izzie27
19. feb 2012

@jerry23 ahoj no ved si mi ho poslala mailom.ci sa uz opat zmenil?

vemido
19. feb 2012

@ikuska drzkaj sa a oddychuj 🙂 🙂 🙂 je to na dobrej ceste 😉

jerry23
19. feb 2012

@izzie27 pre istotu, ci sa to nemenilo a chcem vediet co stoji PISCI....to tam asi nebolo pisane

vemido
19. feb 2012

@jerry23 80 eur, nam to robili 🙂

izzie27
19. feb 2012

@jerry23 PISCI tam nebolo ale niekde som to tu citala ze niektora ho tu mala. skusim pozriet.Budete mat PISCI?

izzie27
19. feb 2012

@vemido dakujeme prave som to chcela ist pohladat.

izzie27
19. feb 2012

@bukvickaaa zajtra drzím vsetky palca. 🙂

ikuska
19. feb 2012

@nelika Dakujem, uz ma telo boli od tolkeho lezania, ale co neurobim pre moje babetka. 🙂

bukvickaaa
19. feb 2012

@lujza1707 dakujem, snad sa nam to podari!! 🙂

bukvickaaa
19. feb 2012

@izzie27 dakujem!! 😉

cmelica
20. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoooj!!dakujem uz je lepsie a dufam,ze to tak aj ostane..v piatok som sa vratila po tyzdni z nemocnice,bo som zacala krvacat 😒 😒 😒 nastastie je vsetko v poriadku a drobcek sa pekne drzi u maminky a buchoce mu srdiecko 🙂 🙂
a ty co nove???

lujza1707
20. feb 2012

@boska74 😉 ano mas pravdu hlavne je sa stale nepozorovat a nesustredit sa nato,ale je to tak tazke...a odber vajicok si zvladla v pohode?bola si predtym nervozna?vies ja som niekedy nervozna,niekedy nie..no som zvedava kedy mi doktor naplanuje odber..idem este v stredu na kontrolu a uvidime...tak sa drz a maj sa pekne....drzim palceky!!! 😵

l_e_n_o_c_k_a
20. feb 2012

@cmelica jeeej to som velmi rada,ze to dobre dopadlo 🙂 ja som dnes 12DC, tento tyzden este absolvujem horm.profil u svojho lekara a buduci pondelok mame konzultaciu v Heliose

bozenkad27
20. feb 2012

@jerry23 cau jerry... Ako sa mas? Kedy idete do toho znovu?

lussynka
20. feb 2012

Baby, potrebujem radu, začínam krvacať, mam uzivat nadalej utrogestan tak ako doteraz, či cez ústa??? ☹

ikuska
20. feb 2012

@lussynka Ahoj, stale zo spodu ☹ ☹ ☹

ikuska
20. feb 2012

@cmelica Ahojky a v ktorej nemocnici si bola ??? Ja zatial v pohode 😉 😉 😉

cikyta
20. feb 2012

@lussynka Zo spodu. No ak už krvácaš velmi, tak cez usta ☹

cmelica
20. feb 2012

@lussynka cez usta!!!! ☹ ☹ ☹ a coze sa deje????

cmelica
20. feb 2012

@ikuska v Banovciach 🙂

ikuska
20. feb 2012

@cmelica tam sa mi pacilo, bola som tam na operacii 🙂

cmelica
20. feb 2012

@ikuska ja tiez minuli rok...a naozaj su tam super ludia 🙂 aj rodit by som tam chcela 🙂)

ikuska
20. feb 2012

@cmelica no to ja neviem, je to dost daleko, aj ked som na trencin nahnevana ☹ ☹ ☹

ikuska
20. feb 2012

@cmelica a teraz mi dal doktor aj duphaston, ze ked som naposledy krvacala, tak uvidime a ty si teda O.K. preslo to krvacanie ???

cmelica
20. feb 2012

@ikuska daleko nedalekj musim to stihnut 😀 😀 😀 😀 si to ale predstavujem,ze???je to daleko a hlavne aby nam drobcatko pekne rastlo 🙂 hej preslo to...a dufam,ze ani nezacne bo to bol hrozny stres....
ja vkladam utros 3x2...a duphaston mi dali na 2x1...
a ty ako sa mas???

ikuska
20. feb 2012

@cmelica Ja tiez tak vkladam a jem duphaston, dobre sa mam, pozorujem sa, niekedy ma aj pichne v brusku, tak myslim ze je to dobre znamenie, ale uz ma dnes bolelo brusko ako pred mrskou, ale mm mi hladka brusko a ked vide budeme radi a ked nie, zivot ide dalej. Mame aj fotecku, tak uvidime, 29.2 idem k Baskovi na kontrolu lebo som PN a 5.3. na krv a utz do heliku. Este je to daleko, ale hadam sa jedno udrzi. Pijem aj cajik alchemilkovy a femibion uzivam, tak hadam to pomoze . 🙂 🙂 🙂

cmelica
20. feb 2012

@ikuska tfuj tfuj tfuj aby boli krasne // 🙂 moja a nepi ten caj!!!!!!!!mne zakazali bylinkove caje,vraj mozu viac ublizit ako pomoct a zvlast alchemilka....ja idem k baskovi 23.2