Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@l_e_n_o_c_k_a ahoooj!!dakujem uz je lepsie a dufam,ze to tak aj ostane..v piatok som sa vratila po tyzdni z nemocnice,bo som zacala krvacat 😒 😒 😒 nastastie je vsetko v poriadku a drobcek sa pekne drzi u maminky a buchoce mu srdiecko 🙂 🙂
a ty co nove???
@boska74 😉 ano mas pravdu hlavne je sa stale nepozorovat a nesustredit sa nato,ale je to tak tazke...a odber vajicok si zvladla v pohode?bola si predtym nervozna?vies ja som niekedy nervozna,niekedy nie..no som zvedava kedy mi doktor naplanuje odber..idem este v stredu na kontrolu a uvidime...tak sa drz a maj sa pekne....drzim palceky!!! 😵
@cmelica jeeej to som velmi rada,ze to dobre dopadlo 🙂 ja som dnes 12DC, tento tyzden este absolvujem horm.profil u svojho lekara a buduci pondelok mame konzultaciu v Heliose
Baby, potrebujem radu, začínam krvacať, mam uzivat nadalej utrogestan tak ako doteraz, či cez ústa??? ☹
@cmelica Ja tiez tak vkladam a jem duphaston, dobre sa mam, pozorujem sa, niekedy ma aj pichne v brusku, tak myslim ze je to dobre znamenie, ale uz ma dnes bolelo brusko ako pred mrskou, ale mm mi hladka brusko a ked vide budeme radi a ked nie, zivot ide dalej. Mame aj fotecku, tak uvidime, 29.2 idem k Baskovi na kontrolu lebo som PN a 5.3. na krv a utz do heliku. Este je to daleko, ale hadam sa jedno udrzi. Pijem aj cajik alchemilkovy a femibion uzivam, tak hadam to pomoze . 🙂 🙂 🙂

@lujza1707 samozrejme som sa poradila s embryologickou, rozhodla som sa pre 2 mala som vlozene 2 expandovane blastocysty. 2 pre to, pretoze mam viac rokov , budem mat 38. Mame este zmrazenych 9 , celkovo som mala 28 vajicok, 20 oplodnenych z toho 11 predlzena kultivacia. Cize tie 2 boli vlozene, ostarne sme si dali zamrazit. Vies, som stastna ze v tomto mojom veku ich bolo tolko a neslo to na kvantitu pri tolkych, ale aj na kvalitu.uz len to je uspech a taktiez som bola spokojna s vyberom liekov pri stimulacii a taktiez som spokojna aj s lekarom. Kazda zena je ina, kazda mame ine problemy, kazde telo reaguje inac, a ak mi prve nevyjde, sqmozrejme s tym pocitam, myslim ze to je normalne.cize isla by som na ket, ale to mozno uz predbieham. Test som si nerobila, ani uz nebudem, uz len par dni mi zbyva do vysledku, a testy mozu taktiez skreslovat vysledky a naco si potom robit chaos v hlave🙂 takze bud spokojna ake centrum si si vybrala, hodnotila by som ich velmi dobre, oni urobia maximum ostatne je na nas- psychike a na prirode🙂 takze este raz vela stastia prajem a hlavne odporucam nepozorovat sa.