icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

renka5
23. feb 2012

@izzie27 tak asi zato ti to tak skoro schvalili 🙂

renka5
23. feb 2012

@ikuska aj ja som na PN od posledneho IUI 😵

izzie27
23. feb 2012

@renka5 a to este potrebovali nanovo urobiz spg a vyrozumenie od urologa, inak by to neschvalili. Neboj aj tebe cochvila zavolaju 🙂

ikuska
23. feb 2012

@izzie27 Dakujem 🙂

ikuska
23. feb 2012

@renka5 ja som PN od odberu a uvidim dokedy lebo mame vlozene 2 embryjka a ty ako sa mas ???

renka5
23. feb 2012

@izzie27 aj mi sme potrbovali este jedno spg tak to sme tam boli 13.1. aj tak vam celkom skoro schvalili IVF a kedy zacinas stimulovat?

renka5
23. feb 2012

@ikuska treba vela odichovat nech ti to len podari 😀 držim ti palce a ty sa ako citiš?Ja sa mam dobre 😵 😵 len som netrpezliva ☹

ikuska
23. feb 2012

@renka5 ja sa mam tiez fajn, dnes ma pichalo na pravej strane tak dufam ze je to dobre znamenie a aspon jedno sa udrzi 🙂 🙂 🙂

renka5
23. feb 2012

@ikuska veru to sa ti už fazulka zahrizla 😀 a nech ta už nepusti 😵 😵

izzie27
23. feb 2012

@renka5 uz cez jarne prázdniny by som chcela. uvidime. 🙂
@ikuska udrzí neboj sa ja tomu verim 🙂

renka5
23. feb 2012

@izzie27 aj ja by som chcela v marci no dufam ze to stihnem 😵 😵

izzie27
23. feb 2012

@renka5 tak budeme spolu 🙂

renka5
23. feb 2012

@ikuska veru treba tomu verit aj ja chcem ist na IVF lebo nam to vyjde a budeme mat 😲 😲

renka5
23. feb 2012

@izzie27 super 😀 😀 a potom sa budeme radovat s 😲 a budeme si pisat ako nam rastie fazulka 😀 😀

izzie27
23. feb 2012

@renka5 tak to budeme 😵 😵

olivia31
23. feb 2012

@boska74 Prepáč ak som sa ta dotkla,ale nemyslela som to zle a ďakujem za rady.

olivia31
23. feb 2012

@ame Fajn ďakujem pozitívne myslím, ale zatiaľ to nepomohlo .

vemido
23. feb 2012

Baby budte v pohode, nam to 3 krat nevyslo, tak skusime 4.krat a ked ani to nie, tak ideme hladat inu cestu, asi adopciu.... My sme boli hotovi, ked nam povedali, ze nic... Ale clovek sa s tym zmieri a hlavne je, ze mate partnera o ktoreho sa mozete opriet 🙂 🙂 🙂 DRZIM PALCE VSETKYM 😀 😀 😀 😀

boska74
24. feb 2012

@olivia31 nie, nie🙂 len som timchcela zodpovedat otazky🙂 tiez mam uz toho dost za sebou a odpovede na neuspechy? Asi sa je najlepsie uz nezamyslat, pretoze by sa clovek z toho zblaznil a neboj vsetko dobre dopadne! Ja ked som sa prestala zaoberat vecami a preco? Preco prave ja? Zacalo to fungovat, jednoducho spravam sa tak ako predtym, nezamyslam sa nad tym, iste niekedy sa to neda a preto ja uz na to nechcem mysliet, ak to zle dopadne, tak to tak ma byt a idem dalej, venujem sa anglictine a tak. Jednoducho nieco mat pred sebou co ta zenie dopredu. Neviem kolko mas rokov, ja budem mat 38, takze mna to uz vsetko akosi preslo. Povedala som si ze toto je posledny pokus , tak som siprisposobila k tomu cas, a uvidim, ale rozhodne to nebudem brat tragicky, zili sme s priatelom v zahranici, takze sa zoberiem , vycestujem a idem dalej🙂 tak to mna drzi nad hladinou toho vsetkeho aj neuspechu. Este raz drzim palce a hlavne klud, ak to ma vyjst, vyjde ak nie tak nie.a este nieco: jedna znama ktora zije v zahranici bola na tom 3 x ale pokazde v inej krajine, a uz rezignovala jednoducho vplyva podla mna na ro vsetko, vek, zdrav.stav, ake mas vajicka atd. A samozrejme kazda krajina ma zas ine postupy, lieky a pod.

cmelica
24. feb 2012

ahojte kocky!!!co mate nove???

izzie27
24. feb 2012

@cmelica ahojmoja, ty sa pochval. ja cakam kedy pride recept.

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
24. feb 2012

@izzie27 ahooj!ja v pohodicke...uz mame aj tehu knizku od vcera...mame 14,8mm 🙂 🙂 🙂 🙂
a kedy by si mala zacat??

cmelica
24. feb 2012

@nelika jeeeeeeeeee to je supeeeeeeeeeer !!!a bol to krasny pocit vsak 🙂 🙂 🙂 🙂 ste boli v Heliku???

nelika
Autor odpoveď zmazal
izzie27
24. feb 2012

@cmelica tak to krásne, ze uz mas tehu knizku, len pekne oddychujte,cez jarne prázdniny-8.3.

jerry23
24. feb 2012

@cmelica jeeeeeeeeeeeeeeho...tak to je super sprava...super novinka, pekne si to vychutnavaj a pozor davaj na seba....

cmelica
24. feb 2012

@jerry23 dakujem moooc!!

olivia31
24. feb 2012

@boska74 Ďakujem za povzbudenie vieš ja mám 31 a už mám niečo aj za sebou operácie, stimulácie pomocou hormónov, iui a dva roky sústavného behania k lekárovi tri krát do mesiaca tak človek má s toho občas už aj takú nechuť niečo rieši. Snažíme sa už 5 rok. a vieš prídeš do práce a tvoje kolegyne sú tehotné a ty len sústavne beháš a ona na teba pozerá ako na zjavenie čo riešiš tak občas už mam aj nervy s toho. Taká žena čo otehotnie ani nevie ako, alebo to ani nechce tak to nechápe a ani nikdy nepochopí vieš a ešte k tomu príjemní šéf v práci tak to ťa dorazí . A k tomu zaoberať sa niečim iným...... chodím do školy a tak tiež sa učím angličtinu ale túžba po bábätku je stále rovnaká na tom či sa niečim zaoberáš alebo nie to nezmení. A stretávanie s kamarátkami vieš o čom sa mám baviť s kamarátkami ktoré majú to po čom túžiš ty a začala si to riešiť dávno pred ňou a ona k tomu príde len tak šup a je to tu. Mám aj ja známe ktoré to podstúpili a sú matkami, ale každá si prešla peklom a prežívala to tak isto ako to prežívam ja Ťažko!!!!! Ja stále verím že raz sa to podarí, ale je to fak náročné. Takže čaká ma ivf a verím že to dopadne dobre. 🙂 😉 😵 Želám aj ja tebe aby sa ti splnilo to počom túžiš........Moja známa čakala na dieťatko 20 rok. a pred mesiacom sa jej narodila krásna dcérka. 🙂 TREBA SI LEN POČKAŤ A ONO PRÍDE 🙂

boska74
25. feb 2012

Ahoj, uplne ta chapem, pretoze ja som si prezila tiez dost, ak nie este viac, ale tu to nebudem rozpisovat, tiez operacie....... Jeden vajcovod zobrat, druhy kypet...... A to som sa dozvedela, ze aj na ten moze byt mimomat. S tou som mala cest, takze tym smerom by som nechcela ist. Aj teraz, vysledok som mala pozitivny, ale mala som slabe spinenie, som stastna, ze to na 1 x vyslo, ale to spinenie ma znervoznuje...... Neboj sa, ja myslim, ze v heliuse su kvalitne dobri tak doveruj, ved mozeme si napisat niekde inde, teda spravy🙂 aby to tu hoc kdo necital, ak chces🙂