Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Tie vajcovody........ ☹ nestastne dakujem naozaj velmi pekne a tebe tiez drzim palce🙂))) kiez by sme sa kazda dopracovali tam, kam chceme. Prepac, aj ty mas odstranene neake vajcovody, alebo ti ostal kypet ? Tie vajcovody ak nie su dobre, robia len sarapatu🙂 ked mi povedali v centre, ze este aj na kypet sa to moze dat, tak mi ostalo az zle.
Mozem sa vas spytat, mali ste tu niektora problem so slabym spinenim , pozitivny test ? Dakujem
@boska74 Ja mam lavy vajcood cely odstraneny a na pravej strane mam kypet polovicny po mimomaternicovom tehu, tym sa to vsetko zacalo a odvtedy chodim po doktoroch a az teraz pred tretim IVF mi ich odstranili, teda len jeden a druhy primar nemocnice nechal lebo sa mu este pozdaval a ked mi v centre povedali ze tiez mozem este otehotniet tak som ostala prekvapena ☹ ☹ ☹
@ikuska a 3 ivf? Boze, ja uz by som nemala sil ja som si povedala ze toto ivf a dost. Z et mam pozitivny vysledok, ale slabe spinenie a zasmprezivat strach do dalsieho sona, ja uz ani neviem ci by som isla dalej, mame este 9 zmrazenych, som vdacna za to, ale ta neistota.....ci to nebude na kypti, talk to ma uplne odradza po 3 operaciach a 1 laparoskopie, a dotoho este aro, kde som stravila 5 dni, tak uz som z toho unavena. Sice to bolo pred 11 rokmi, ale aj tak, spomienky su a uz sa mi do toho nechce za takychto okolnosti. Tak veeelmi ti drzim palce, aby si mala stastia a to 3 to uz sa musi podarit!!!!
@boska74 dakujem, vkladali mi dve embrijka a trosku som mala krv ale len na toaletnom papieri ked sa vycikam ale hadam sa este zahniezduju a je to toho dokaz, uvidime 😉 ja som si chcela dat odstranit oba uz pred 2.ivf ale v jednej nemocnici my ich nechceli zobrat ze som mlada a su pekneho tvaru, tak mi neurobili ani priechodnost nic, tak sme isli do 2.IVF a nevyslo ani KET a potom som zmenila gynekologa a ten hned povedal ze ked su nefunkcne tak tam nemaju co robit, a isla som na tu laparoskopiu a vzali mi iba jeden, ze cez ten druh pretekala tekutina tak mi ten polovicny kyptik nechali 🙂 🙂 Vsetci nam drzia palceky, nech sa nam to uz podari, kazdy nam babetko dopraje, lebo uz len to nam chyba a tak verim za sa aspon jedno uchytilo a budeme mat aj my vytuzene babetko. Som 6 den od ET tak v utorok by som chcela testovat 😒 😒 😒
@olivia31 Doteraz som mala len jedno vlozene, a zmrazene sme mali 2, to vsak nevyslo a teraz ked sme isli na 3.IVF tak manzel mal zle vysledky z krvi - a pre tento vysledok nam nemohli mrazit, tak sme sa rozhodli ze nam vlozia dve ked sme mali len dve zo 17 vajicok sa na oplodnili 3 a dve nam vkladali. Dakujem. Spinenie este neriesim, ako bude tak bude 😉 😉 😉
🙂 😉 pekny den prajem !!!viete mi povedat ci pred odberom vajicok sa ide este na ultr.vysetrenie+krv-bola som vcera na kontrole,ale doktorka mi o tom vobec nepovedala,ked mi vypravala instrukcie na zajtra a ani to nie je v tom postupe spomenute,a este jedna otazka v com ste boli oblecene pred zakrokom,kedze tu mam pisane,ze koselu nepotrebujem len prezuvky a ponozky+vlozku,oni tam maju niejake tricko a pod.? dakujem...
@lujza1707 Ja som bola v heliose pred 4 rokmi na IVF. Mám za sebou dve IVF-ICSI. Z obidvoch kôl mi nezostalo, nič čo by sa mrazilo, len jeden uspešný ET, ktorý mi tu už ako trojročný (trojročná 😉 ) behá,ktorá bola pred ET dvojkovej kvality a všeho všudy pochádza z 27 embrijok, ktore všetky skočili svoju púť už počas PK, zväčša v 4 den 😔
@lujza1707 neboj sa dopadne to dobre. nemusis sa bat. trosku si pospis, a bude este boliet brucho ale da sa to zvladnut. ja som si nemusela brat ziadne lieky od bolesti. len stale vela pi....
tak co mam ja za sebou? 2.IVF a chystam sa na tretie a verim ze bude uspesne. V 1.IVF sme nemali ani transfer a v druhom z 12 vajicok mi vkladali jedno ale to sa neuhniezdilo. ☹ tak sa pripravujem na 3.IVF teraz cez jarne by som mala zacat brat lieky.
Ahojte babenky, chcela by som sa spytat, ci vam po neuspesnom IVF prisli normalne mrsky... Alebo ako? Ja uz mam skoro mesiac a pol po neuspesnom IVF a stale nic.... Neviem, ci cakat...Alebo si mam ist po vyvolavacku...Poradte prosim 🙂
zajtra nas caka dalsia konzultacia v Heliose, dufam, ze sa pohneme v pred 😉
@vemido no mi ideme.. teda chceli by sme v maji na KET...ale nezda sa mi...ze by to malo takto haprovat, ked mi povedali doktrori, ze mozem KET absolvovat hned dalsi mesiac...ale ako? ked mi neprisli mrsky a nemozme brat znovu tabletky? a ty si na tom ako? co idete robkat a kolkokrat si uz absolvovala IVF? 🙂
ahojte tak a mam odber za sebou..ale boli len 2 vajicka-jedno2 a jedno3..mate niektora rovnaku skusenost a ako ste dopadli...viem,ze to zalezi na tom ako sa budu vyvijat..ale davam sancu aspon tomu jednemu-tomu dvojkovemu,len aby sa mu darilo ,aby bojovalo..pekny vecer
@nelinkag no my sme boli 2x v Blave a 1x v heliose, a ani raz nam to nevyslo 😢 😢 😢 Tak teraz by sme chceli skusit este posledny pokus v Heliose, ale ako samoplatcovia 😒 😒 😒 😒 A velmi lutujeme, ze sme to 2x premrhali v Blave. A v Heliose sme mali 2 vajicka, ktore nam aj vlozili, ale sa neujali, takze sme ani nemali co mrazit ☹ A v Blave sme mali sice vela vajicok, ale tam nerobili PK, tak nam to vlozili na 3 den a nic z toho ☹ Vy ste ako na tom?

@boska74 Ahoj, aj ja mam taky problem ako ty s vajcovodmi, drzkam palceky 🙂 🙂 🙂 🙂