icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cmelica
28. feb 2012

@nelika ahooj!!!co mas nove???

cmelica
28. feb 2012

@izzie27 moja ahoj!tak uz sa ti to pomalicky blizi 🙂 drzkaaaaaaaaam moooc palce 😵

ikuska
28. feb 2012

@cmelica Ahojky, dnes som testovala a nebol ziadny duch na tehotenstvo, priznaky asi ziadne, prsia uz povoluju, ale brucho ma neboli ako ked dostavam menzes ale zacala som mat krvny vytok ale nic silne len take ked vlozim utrogestan tak sa vyplavi aj krv, ale na vlozke bez krvi. Zajtra idem k Baskovi tak uvidim co mi povie, ci mi spravi aj utz, to bude 10 den od vlozenia. Uz nech to dopadne ako chce, som zosmutnela ☹ ☹ ☹ , ale hadam mi zajtra Basko povie nieco pozitivnejsie. 😉 😉 😉 😉 A ty ako ?

cikyta
28. feb 2012

@ikuska držím palce ani nevieš ako ...!...hlávku hore,ešte nieje nič 100% stratené a ani testy niesu uplne 100%-tné ☹

ikuska
28. feb 2012

@cikyta Dakujem za povzbudenie, moc si to cenim ... 🙂 🙂 🙂

lujza1707
28. feb 2012

@vemido dakujem moc..volala som dnes-to jedno3-kove sa prestalo vyvijat..tak mame este to jedno2-kove-aj s icsi,keby aspon to vydrzalo-a v sobotu by bol vklad..volat mam este vo stvrtok tak verim,ze bude bojovat..

lujza1707
28. feb 2012

@ikuska drzim ti palce..

izzie27
28. feb 2012

@ikuska velmi ti drzím palce a mooooooc na teba myslim. Istotne budu pozitivne spravicky. 😉

renka5
28. feb 2012

@ikuska držim ti palceky nech ti to vynde 😲

nelika
Autor odpoveď zmazal
olivia31
28. feb 2012

@ikuska Ahoj držím ti palce aby ťa zajtra doktor potešil 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

olivia31
28. feb 2012

Ahojte dnes mám druhú konzultáciu v Heliose za sebou mierne v šoku veľa info. naraz. 🙂 🙂 🙂 Rozhodla som sa pre injekcie ako pero urobila som dobre?

ikuska
28. feb 2012

@olivia31 Dakujem, a rozhodla si sa dobre, lebo je to jednoduchsie pichanie, teda aspon ja som to tak brala.

cmelica
28. feb 2012

@ikuska nebojkaj moja,verim tomu ,ze basko ta potesi 🙂 🙂 moooc ti drziiim palce 😵
ja v pohode k Baskovi idem 7.3 na kontrolu a uz mam aj knizku 🙂
a aky si mala test???

olivia31
28. feb 2012

Mne to tiež tak prišlo som s toho troška v šoku ako to zvládnem . Dnes sme podpísali aj papiere tak som zvedavá ako to bude všetko prebiehať. Dnes tam bolo strašne veľa ľudí až som prekvapená koľko párov má problém . 🙂

ikuska
28. feb 2012

@cmelica Ahoj mala som ten s modrym na konci, co tu pouziva vela bab, a prosim ta robil ti ultrazvuk ked si tam bola prvy krat, alebo ta vysetroval zospodu, lebo mam dilemu ci sa mam pripravit, ale ist oblecena tak ako budem. Dik.

cmelica
28. feb 2012

@ikuska a to mas kontrolu u neho,ci ako???ja som k nemu chodila len ako predlzit si marodku a potom sme sa dohodli uz az ked budem vediet vysledok...vzdy som sa predbehla ,ked som nesla na vysetrnie...az potom ked uz bolo jasne z marina ze som tehu,tak si ma vystril aj on-sono zo spodu...

ikuska
28. feb 2012

@cmelica Tento TEST TEHOT AXIOM SET 2KS to bol. Ano ja si idem len marodku predlzit, teda vzadu na PN je napisany termin kontroly tak som to myslela. Aj ja sa predbehnem ze som na PN ale chcela by som keby mi aj sono urobil ze ci tam je nieco vidiet ked mi ide ta trafena krv. Nie je to hrozne, len ked si utrogestan dam. A vsetko sa mi to zda take divne, to krvacanie, berem aj ten duphaston a aj tak som zacala. 😒 😒 😒 😒

cmelica
28. feb 2012

@ikuska moja tak si kup mamatest,ten je najspolahlivejsi 🙂 🙂 🙂 pokial nekrvacas tak je do dobre 🙂 no skus sa ho popytat,ale sestricke povec ,ze si ides len marodku predlzit...hned ta pustia za nim...a o mne vedeli,ze chodim do martina,tak nebol stym nikdy problem 🙂

ikuska
28. feb 2012

@cmelica Uz vydrzim do zajtra co mi povie, ked tak si ho poobede kupim. Dakujem za radu, poviem to v cakarni aj sestricka ta starsia ma trosku pozna, ked ma uvidi, tak si spomenie.

cmelica
28. feb 2012

@ikuska drziiim moooc palce a daj vediet,ze ti povedal 🙂 a naozaj si kup ten mamatest 🙂

vemido
28. feb 2012

@lujza1707 Držííííííííííííím palceeeeeeeeeeee 🙂 🙂 🙂

vemido
28. feb 2012

@ikuska držííííííííím palceeeee, aby to bolo ok 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ozvi sa 😀

ikuska
29. feb 2012

ahojte, tak sliznica vysoka ale nevedel mi doky potvrdit tehotnost. Pockat na krv v pondelok. Uvidime ako to dopadne. 😒 😒 😒

olivia31
29. feb 2012

@ikuska No držím palce aby to dopadlo dobre, prajem ti to s celého srdca . 🙂

cikyta
29. feb 2012

@ikuska To je fajn, ked máš sliznicu vysoku 😉 A budeš testíkovať do pondelku ?

ikuska
29. feb 2012

@olivia31 Dakujem

cmelica
29. feb 2012

@ikuska jeeeeeee to je super,ze sliznica je vysoko 🙂 🙂 🙂 a kolko mala??kedy mas mat mrchu?? mamatest si si kupila???testnes??

ikuska
29. feb 2012

@cikyta Uz som testovala a zatial nic, uz to nechavam na pondelok 😉

cikyta
29. feb 2012

@ikuska Myslím na teba ! 😉