Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@cmelica Ahojky, dnes som testovala a nebol ziadny duch na tehotenstvo, priznaky asi ziadne, prsia uz povoluju, ale brucho ma neboli ako ked dostavam menzes ale zacala som mat krvny vytok ale nic silne len take ked vlozim utrogestan tak sa vyplavi aj krv, ale na vlozke bez krvi. Zajtra idem k Baskovi tak uvidim co mi povie, ci mi spravi aj utz, to bude 10 den od vlozenia. Uz nech to dopadne ako chce, som zosmutnela ☹ ☹ ☹ , ale hadam mi zajtra Basko povie nieco pozitivnejsie. 😉 😉 😉 😉 A ty ako ?
Ahojte dnes mám druhú konzultáciu v Heliose za sebou mierne v šoku veľa info. naraz. 🙂 🙂 🙂 Rozhodla som sa pre injekcie ako pero urobila som dobre?
Mne to tiež tak prišlo som s toho troška v šoku ako to zvládnem . Dnes sme podpísali aj papiere tak som zvedavá ako to bude všetko prebiehať. Dnes tam bolo strašne veľa ľudí až som prekvapená koľko párov má problém . 🙂
@ikuska a to mas kontrolu u neho,ci ako???ja som k nemu chodila len ako predlzit si marodku a potom sme sa dohodli uz az ked budem vediet vysledok...vzdy som sa predbehla ,ked som nesla na vysetrnie...az potom ked uz bolo jasne z marina ze som tehu,tak si ma vystril aj on-sono zo spodu...
@cmelica Tento TEST TEHOT AXIOM SET 2KS to bol. Ano ja si idem len marodku predlzit, teda vzadu na PN je napisany termin kontroly tak som to myslela. Aj ja sa predbehnem ze som na PN ale chcela by som keby mi aj sono urobil ze ci tam je nieco vidiet ked mi ide ta trafena krv. Nie je to hrozne, len ked si utrogestan dam. A vsetko sa mi to zda take divne, to krvacanie, berem aj ten duphaston a aj tak som zacala. 😒 😒 😒 😒
ahojte, tak sliznica vysoka ale nevedel mi doky potvrdit tehotnost. Pockat na krv v pondelok. Uvidime ako to dopadne. 😒 😒 😒

@nelika ahooj!!!co mas nove???