Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Babyyyy potrebujem lieky na dalsie IVF---- DIPHERELINE, DECAPEPTYL,GONAL,PUREGON,FOSTIMON,MENOPUR,MERIONAL hocico kupim 🙂 Dakujem za info 😀 😀
@bozenkad27 Ahoj ja tiež idem na KET teraz v marci, 7.3.idem na kontrolu sliznice
Dievcataja som objednana s mm na druhu konzultáciu ..mm je po spg a ja po 2 odberoch krvy... neviem preco velmi sa bojim... mudr. Krajkovic ma bud tyzden dovolenku a to sme mali ist na konzultaciu..chceli nas dat k dr. Gatovej ze ho bude zastupovat ...ale neskor mi volali z centra, ze dr. chce aby sme boli s nim.....ze sa dohodneme na liecbe... strasne sa bojiiiiiim... dufam, ze nie je nieco zle ☹
@katka210 Ahoj musíš sa hlavne dostať do pohody ...my sme tiež boli tento týždeň na druhej konzultáciu mali sme taktiež výsledky s krvi a spg. a všetko bolo v pohode MUDr Krajkovič nám vysvetlil čo je pre nás najlepšie ja som odmietla určité veci on to rešpektoval a podpísali sme papiere na ivf. a som rada, že je to tak ako to je. Hlavne hlavu hore vieš musíš nasmerovať myšlienky tak ....ako chceš aby to dopadlo...nesmieš hneď myslieť na to zlé, lebo si to privoláš. A to že ideš k nemu je len dobre... je najlepšie keď to riešiš stále stým istým lekárom ..nemusíš hľadať v tom negatíva hlavne hlavu hore . Držím palce 🙂 🙂 🙂 Pozitývne myslenie..... mne doktor povedal dôležitá je hlava musíš byť v pohode . 🙂 🙂 🙂
@katika125 jeeej tak sme skoro na rovnako, ja idem na sono utorok... Kolko mas mrazacikov?
dievcata dakujem pekne za podporu.... neviem preco mam z toho obavy.... ale uvidime co bude ...
@bozenkad27 iba jedného mrazáčika máme, tak dúfam že sa to podarí a vy máte koľko?
My troch, keby sa to poarilo 2x, tak by bolo super, ale stastna budem aj za jedno... Kolko si si dala pauzu po et?
Ahojte, prosim potrebovala by som vediet kolko jednotkove embryjka vam vkladali (jednotkove, dvojkove myslim). Dakujem.

@cmelica Ahojky nepovedal kolko bola, a mrchu som mala mat v pondelok a pobolieva ma podbrusko ale malinko, a mamatest som nezohnala tak uz pockam na pondelok 😉