Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@radosska Ahoj pekne ťa zdravím. Neboj žiadne jazvy, žiadne rezanie nič také robia to v celkovej anestéze a zospodu ide im to ako na páse. Nemáš sa čoho báť. A dajú si rady aj s takým prípadom ako som bola aj ja mňa priviezli na izbu a hneď ma viezli späť na sál ja si to teda nepamätám ale jedno dievča čo tam bolo so mnou mi hovorila že na mňa kričali aby som dýchala vraj som im nechcela dýchať museli ma napojiť na kyslík a keď ma dostali k vedomiu a už som im odpovedala tak ma dali na izbu a ešte ma nechali na kyslíku. Po odbere vajíčok je dobre prísť domov ľahnúť si a odpočívať lebo bude ťa bolieť bruško a bude dobre keď budeš mať doma aj niečo čo by si si mohla dať od bolesti. A pred odberom zase keď ťa budú stimulovať tak ťa zase bude tlačiť celý spodok lebo ti dorastú vajíčka na odber a to bude bolieť a ja teda som nemohla ani sedieť čo ma to tak tlačilo ale nemusíš sa báť nie je to nič čo sa nedá vydržať. Krajkovič je odborník to sa mu musí nechať len niekedy..............................................
@janamartina jeej, ďakujem za povzbudenie.. naposledy som nemala problém s anestézou, tak hádam bude všetko ok.. tabletky od bolesti máme vždy doma a bolesť pri raste vajíčok poznám a teda vôbec sa na to neteším.. :( a s Krajkovičom máš nejaké zlé skúsenosti??
@kostickabonnie ahoj ja už bojujem, ale mám krátky protokol a dnes už pichám 7deň
@kostickabonnie
@katika125
Dievčatá držím palčeky až to všetko dobre dopadne až vám to vide do šťastného konca a stanete sa o 9 mesiacov maminami.
@katika125 No čo už so mnou narobíš. Akosi zle znášam anestézu. Ale boli zlatý dali si so mnou rady.
@janamartina to je hlavné, ja našťastie vpohode.
Ďakujem a verím, že konečne sa to podarí bez takých stresov a plaču ako som si zažila v januáry 🙂
@katika125 Ver tomu že tento krát to bude a všetko dobre dopadne a príde to až k pôrodu a budeš šťastná mamina. A keď pôjdeš na odber tak si povedz a teraz budem mať bábätko. A keď ti vložia embryo tak hneď v ten deň to musíš brať tak som tehotná a potom to vyjde a budeš sa tešiť a pripravovať na príchod bábätka. Držím palce.
ahojte baby,tak my mame prvu konzultaciu za sebou...boli sme dnes u pani dr.Culbovej, bola strasne mila, pozrela sa na vysledky mm spg a rozhodla sa rovno podpisat ziadost na IVF, takze dnes sme rovno aj podpisali.Vzali mi krv na HP a o tyzden v stredu tam idem znova na krv a na USG.Dnes mi USG nemohla spravit,lebo mam MS.Zatial mam dobry pocit,tak dufam,ze sa to nezmeni 😀
Ahojte baby, som tu nova..dnes sme boli v Heliose... to najhorsie sa potvrdilo, odporucaju nam iba IVF.. ale bojime sa toho co by nas pri tom cakalo...a hlavne kolko to stoji? viete nam prosim niekto poradit? mame si zavolat o konzultaciu...sme z toho taki sklamani, ale zaroven aj poteseni, ze sa konecne nieco vyriesilo....ale mame obavy ci to zvladneme...vsetci znami, co to nezazili tvrdia, ze to hradi poistovna,ale viem ze to tak urcite nie je...tak prosim o radu. Dakujem
@hunka Ahoj zdravím ťa tak ako píšeš treba nato dosť dobre tučnú peňaženku ...píšem z vlastnej skúsenosti...... IVf sa nemusíš obávať všetko sa dá zvládnuť ......poisťovňa prepláca iba samotní zákrok to je odber oocytov / vajíčok/ a transfér embryí ...tak za lieky doplácaš cca 350 eur a potom ešte ak sa rozhodnete pre ICSI to stojí 1- 8 oocytov 370eur to všetko máš v cenníku , určiteti ho dali v Heliose . 😉
Ahojte, tak mi sme mali ISCI / PICSI, mala som tri vajicka, z toho dve embrya, pocas stimulacie sme otocili 7 krat Brezno-MT(priblizne 12O km a spat). Nás to stalo:
Lieky 320 E,
Predlzena kultivacia 220 E,
ICSI 1 az 8 oocytov 370 E,
PICSI 80 E,
Zmrazenie embrya 160 E,
Poplatok kryo embry 1 rok 108 E,
Celkova suma 1258 Eur.
Ak k cene pripocitam cestu do MT 175 E a noc po anesteze v penzione vedla centra, ktora stala 50 E. vysledna suma je 1483 Eur ☹
@radosska chodim do Heliosu,pri prvom mi vzali 12vajicok,ostalo nam len jedno embryo a to som v 6.tyzdni potratili. Pri 2. sme mali 19 vajok,ostali nam 3 emb.jedno mi vlozili,vobec sa nechytilo a 2 zmrazili.V pondelok som bola na KET no jedno sa nerozmrazilo spravne a druhe bolo OK tak ho mam v brusku,teraz len cakame.

@magica78 no fíha.. to sú mi ale novinky.. som kukala na ich stránke a už tam nebola, tak mi to bolo divné.. nejako všetci odtiaľ odchádzajú.. :( dúfam, že dr. Krajkovič tam vydrží, kým nám pomôže k miminku..