icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

tinkatinulka
11. okt 2012

@kostickabonnie aj pre mna je to nove, tiež 1.IVF. Cítim sa celkom fajn, aj ked vaječníky pobolievaju a som ako žaba nafúknutá. Doki povedal že by nam stačilo 4-5, a ked kukol bol prekvapeny lebo ich je cca 8-10.Sú roznej velkosti takže podstatné budu tie vacsie a zrele.Zajtra kontrolné UTZ, už sa neviem dočkať ako podrastli.Máš modrinky na brušku z injekcii?

kostickabonnie
11. okt 2012

@tinkatinulka mam len jednu a mozno dnes sa mi spravi druha, akosi mi to ide tazsie s tym perom (picham Gonal) z Decapeptylu sa mi doteraz ziadna nespravila a ten picham uz 14 dni. Mna zatial nic neboli, ale ja ich mam urcite este malicke. Asi az buduci tyzden podrastu 🙂

tinkatinulka
11. okt 2012

@kostickabonnie Ja pichám Bravelle dnes len 3x, ale už mam modrinku. Teda mna aj stipe ked si pichám. Ty si už profi, ja som zatial len Clostil brala v konských dávkach 🙂

janamartina
11. okt 2012

@vafinka A volala si si tam? No to budem rada keď ho budeš mať? Tak potom napíš.

magica78
11. okt 2012

Katika pili usi bublinke aby vydrzala v brusku9 mesiacov 😀 mraziaciky ziadne ☹
tak idem hodit modlitbicku za jej bublinku 😀 istota je istota 😀

vafinka
11. okt 2012

Ahojte zabky moje, no ja mam konecne ten pregnyl. najprv som obehala vsetky lekarne tu v pb, potom som obvolala puchov, luky, rajec, rajecke teplice a nakoniec som teda skusila v ziline co mi janka martina poradila tu lekaren schneider v miragi v ziline, tak som pon utekala dnes ako besna a uz sa chladi v chladnicke, uffffff take stresy!!!!!!!!!!! strasne moc dakujem za radu!!!!!!!!!ale to je fakt sila, tak kocky co stimuluje ci uz na IVF, ci IUI a zrazu zistia ze nie je pregnyl, tak co spravia??????????

vafinka
11. okt 2012

@tinkatinulka
@kostickabonnie - neboj, este ti len zacnu rast, od 7 dna cyklu uz ich bude vidiet.
baby, moc vam drzkam palce, uz aj mne sa to pichanie blizi, zacinam v stredu, ved ako inac 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
11. okt 2012

@janamartina- vdaka ti moc, uz sa chladi v chladnicke 😀 😀 😀 😀 😀 😀, dnes som tam letela ako diva, nikde neni na okoli, no fakt sila

tinkatinulka
11. okt 2012

@vafinka Držím palčoky v prvej fáze, je to síce len príprava ale treba byť pozitívne naladená 🙂
Už teraz volam moje vajka- moje detičky 🙂

vafinka
11. okt 2012

@tinkatinulka no ved, snazim sa mysliet na to, ze tentoraz to dotiahnem do et, a ten zvysok necham na toho co je nad nami, ale mohol by sa uz priklonit po tych vsetych pataliach 🙂 , ved aj ja tebe drzim palce, nech je vajok dost a hlavne kvalitynch

tinkatinulka
11. okt 2012

@vafinka Aj ja si hovorím že až aj to štastie mohlo unaviť a aj u nás sa zastaviť.Zajtra zistím či podrástli a už budem len vegetit do odberu. 🙂

vafinka
11. okt 2012

@tinkatinulka a kedy ti vychadza odber???mne rastli pomaly, a hned na druhom utz v 7 den, boli len styri, a tretom ich bolo 6 a male a malo, tak som zas dostala stiplavku, a na 4 ich bolo 8 a zas malo, tak zas stiplavku a na poslednom krasne narastli do krasnej velkosti ale malo, tak som zas dostala stiplavku a v den odberu ich bolo vela a aj sliznica bola suprova, a .............. a teraz budu borci ako maju byt, teda budu musiet byt 😎 😎 😎

vafinka
11. okt 2012

@tinkatinulka a fakt vegetuj, pokial sa ti da, nebehaj moc, lez a kasli na ostatne

vafinka
11. okt 2012

@tinkatinulka
@kostickabonnie baby a ake mate davky?? teda kolko si pichate gonalu ......

janamartina
11. okt 2012

@vafinka Ahoj to je individuálne každá to má inač začínaš tak na 75jednotkách a po kontrolách ti dávku zvišujú podľa toho ako reaguješ takže to je ťažko povedať. Ja som od začiatku začala pichať 300jednotiek a skončila som pri 375jednotkách ja som pri nižších dávkach nereagovala. Práve kvôli tomu chodíš na kontroly každý 2až3 deň a robia ti UTZ a berú ti krv no a po vyhodnotení ti poobede volá koordinátorka Mikulová ktorá ti povie koľko si máš pichnúť. Ono to nie je že si začneš pichať nejakú dávku a picháš si ju až do odberu vajíčok. Ale ty už si picháš či?

janamartina
11. okt 2012

@magica78 Nech sa Katika drží a odpočíva a rozpráva sa z bublinkou. Myslím na ňu a tentoraz to určite vyjde. Držím palce a prajem veľa šťastia.

magica78
11. okt 2012

@janamartina jasne zajtra jej budem pisat tak odkazem 🙂 stale sa hecujeme a velmi mi radila s pripravou na IVF za co osm jej v dacna 🙂 dufam ze sa s nou stretnem v BY na zmrzke v lete ale s kocikmi

tinkatinulka
11. okt 2012

@vafinka Mne zajtra kontrolný UTZ, podla toho ake budu velke foliky tak este pichnem vecer alebo už Ovitrelle-HCG.a Odber nedela alebo pondelok rano. Na UTZ idem k novej doktorke tak hadam bude všetko oki, aby som nemusela cestovat do CAR.Už sa pomalucku kráti, naštasie ja narkózu znášam.

tinkatinulka
11. okt 2012

@vafinka Ahoj ja si picham Bravelle 2x75 IU, predtým iba Clostil.

tinkatinulka
11. okt 2012

@vafinka Ono sa už moc behať ani neda, už cítim riadne vaječníky takže sa snažím sa len presúvať. Naštastie som na PNke tak pohoda.

janamartina
11. okt 2012

@vafinka Inak mám veľkú radosť že máš ten pregnyl. Lebo keď si písala tak som ti obvolala lekárne ktoré sú v Kauflande v Carrefoure v Tescu v Maxe a nikde nič tak ma potom napadlo že v Mirage je tiež lekáreň že to vyskúšam a tam mi povedala že má tak som ti to dala hneď vedieť. Lebo ešte predtým ako som volala do Miragu tak som volala zo sesternici svokrou ona je farmaceutka a povedala že je výpadok že sa nedá zohnať ani na SR ani v ČR. No a do Mirage nechodí toľko ľudí je to taká zašita lekáreň tak preto som to skúsila lebo ani v Auparku ho nemali. 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉

vafinka
11. okt 2012

@janamartina este nepicham, ja som pri prvom ivfku mala puregon a stale som pichala 125 jednotiek, tak teraz ked som vyverala lieky, skoro ma o zem hodilo, mam 3 balenia 600 jednotkovych a 1 balenie 300jednotkoveho, tak rozmyslam, ze to budu davky ako pre kobylu!!!!!!! a to bravellle to som ani nepocula, as ito ma riadnu silu.

vafinka
11. okt 2012

@tinkatinulka teda to malo byt pre teba co som pisala jane martine,

vafinka
11. okt 2012

@janamartina ale aj tak , som ti nesmierne vdacna

tinkatinulka
11. okt 2012

@vafinka Doki chce aby sme co najrychlejsie pomohli vajkam rast tak preto vysoka davka. Ta tvoja dávka je strašne vysokááá uha. To aby si pila hektorlitre vody aby si nemala hypestimulacny.

vafinka
11. okt 2012

@tinkatinulka no neviem, co ma bude cakat teraz, kolko naordinuju, ale hadam to prezijem 😀 , ja uz trenujem teraz aby mi to nerobilo problemy.

tinkatinulka
11. okt 2012

@vafinka Ja sa len velmi tažko premáham, pretože ja celkovo mam problem dodržať pitný režim.

vafinka
11. okt 2012

@tinkatinulka ja viem, to je tazke, mne sa aj na zaciatku ms rozbiehal, teda sa mi zacala zbierat voda v brusku ale potom to preslo, neviem akym cinom, ja som ani nic necitila. treba sa aj premahat, sice viem, ze tieto posledne dni su uz najhorsie, treba vydrzat, ja viem.

kostickabonnie
11. okt 2012

@vafinka dakujem za podporu, ja si picham 150 j Gonal , zajtra snad uz nieco uvidime, budem 4.den pichania Gonalu a 7dc 🙂

tinkatinulka
12. okt 2012

Ahojte dnešný UTZ nič moc..foliky nerastu moc stále 11-15 mm, počet 5.Sliznica nízka 6,5mm. Aké máte skúsenosti že pri odbere boli aké velkosti. Ja mam odber asi pondelok.