icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

radka1704
16. okt 2012

dnes som dostala prijemny šok s heliosu všetko sa dobre vyvíja takze v sobotu idem na 60¨% na odber už sa neviem dočkať všetkým snažilkám prajem len tie najlepšie výsledky🙂

tinkatinulka
16. okt 2012

mame to zasebou..auu

olivia31
16. okt 2012

@tinkatinulka
@radka1704 Dievčatá držím vám palce a prajem vám to a potešte nás tu potrebujeme dodať odvahy do druhého kola .... 😲 😲

kostickabonnie
16. okt 2012

@radka1704 a kolky den stimulujes? 😉

kostickabonnie
16. okt 2012

@tinkatinulka ale nie, si ubolena??? 😕

tinkatinulka
16. okt 2012

No ked som odchádzala z CAR tak bolo pohoda ale cestou akoby sa vyprchali utlmovacky a boli podbruško a aj trošku krvy. Ja som myslela že ty ides tiež dnes na odber..kedy to mas???

kostickabonnie
16. okt 2012

@tinkatinulka ja az o tyzden 😉 dnes som bola len na 3.kontrole

tinkatinulka
17. okt 2012

@kostickabonnie Tak len sa snaž oddychovat aby boli krásne vajka 🙂

radka1704
17. okt 2012

@kostickabonnie dnes 9 den zajra mam kontrolu a asi v sobotu odber tak som zvedava povedali ze maternica krasna sliznica krasna a vysledky ako z učebnice

radka1704
17. okt 2012

@olivia31 ja tu drzim palce kazdej zene ked som do toho isla bolo mi smiesno ze tak toto je malina to sa da zvladnut velmi som sa mylila je to neskutocne tazke a psychicky narocne preto si myslim ze kazda zena ktora toto absolvuje je hrdinka a silny osobnost a verim ze raz to vide kazdej znas a budeme tu pisat uz len ako nam rastu babetka 🙂

vafinka
17. okt 2012

@kostickabonnie stipalo, co????? ja som dnes dala prvy decapeptyl, a fuuu, bolelo. tak mam este pred sebou 32 injekcii, rano som to ratala, ze co ma este caka, a ako vyzeraju tvoje vajka??? kolko ich je zatial???

tinkatinulka
17. okt 2012

@vafinka 32 uha to budu modriky..aby ti to rýchlo ušlo 🙂

vafinka
17. okt 2012

@tinkatinulka vdaka, a co ty, pochval sa , kolko bolo vajok????

tinkatinulka
17. okt 2012

@vafinka Máme jedno oplodnené,práve som volala,jedno sa este kultinuje a tak sa modlíme aby ten náš bojovník bojoval aj nadalej do úspešného konca, samozrejme by sme aj súrodenca brali ale nakolko som mala na sone cca 8 folikulov,4 zobrali a boli len 2 vajka tak som aj tak štastná že sme sa niekam posunulli. 🙂

vafinka
17. okt 2012

@tinkatinulka tak mas teda dve oplodnene, ci jedno iba, uffff, ja som bola tak isto na tom, 8 folikov z toho 3 vajka, 2 oplonene, ja tomu vajkoskovi prajem nech len bojuje, to musi zvladnut, ved to bude mimi za 9 mesiacov 🙂

tinkatinulka
17. okt 2012

@vafinka oplodnené iba jedno druhe sa este vyhrieva bez spermoska ☹

vafinka
17. okt 2012

@tinkatinulka mojko, neboj, to bude ok a to druhe oplodnia dodatocne???

tinkatinulka
17. okt 2012

@vafinka Asi ano, zajtra budem vediet..teraz len vegetim lebo ma vsetko pobolieva, vecer vínko na sliznicu a čakanie na zajtra.

vafinka
17. okt 2012

@tinkatinulka jasne, ja viem ze to po odbere boli vsetko, ved uvidis zajtra, ono to nevzda 😀

kostickabonnie
17. okt 2012

@radka1704 to je nejako skoro, mala si kratky protokol? mne povedali, ze odber bude buduci pondelok alebo utorok ,a to uz bude 17-18 dc a 15-16 den pichania gonalu.....nechapem, preco ja musim tak dlho stimulovat, ked v papieroch pisu, ze spravidla na 14.den stimulacie je odber 😠

kostickabonnie
17. okt 2012

@vafinka decapeptyl sa dobre picha, ja som z neho nemala ani jednu modrinku a urcite neminies cele balenie, ja mam 28 injekcii, zajtra budem pichat 21. zda sa mi to straaaaasne dlho. moje foliky rastu kazde inak. na jednej strane boli 13,11,10,9,8 a nejake drobne a na druhej asi 5 osmickovych a este nejake mensie. Dalsia kontrola v piatok 😉 Mna to niekedy boli a stipe a niekedy ani neviem, ze som nieco pichla.....neviem, v com to je.

kostickabonnie
17. okt 2012

@tinkatinulka joj, drzim vsetky palce, aby sa krasne rozdelovalo, kedy budes mat vklad?

radka1704
18. okt 2012

ja si pycham fostimol a ja mam dnes bude 10 den ja neviem ci mam kratky protokol len mi povedala ze mam super vysledky a ze mozno sobotu mam odber dnes mam kontrolu no uvidime kazdy ma ine telo mozno preto ty dlhsie a mozno sa ja vytesujem zbytocne a pojdem aj ja pondelok

tinkatinulka
18. okt 2012

@kostickabonnie Asi zajtra..ale to budem vediet až dnes 🙂 Mne hovorili e bežne sa robi odber 11-12 den a ja som bola az 16 takže asi sa to neda podla tabulky 🙂 Máme prispaté vaječníky 🙂

apolenka6
18. okt 2012

@kostickabonnie ale si inak zober,že MS si dostala v sobotu a na sono si išla až v pondelok a pichať gonal až v utorok tak tam si v sklze 2-3dni ,keby cez víkend robia odber krvi tak je všetko určite skôr ..tak preto tak neskôr OPU ja budem mať to isté 😕

kostickabonnie
18. okt 2012

@apolenka6 no proste ma prenasledujes 😀 😀 😀

apolenka6
18. okt 2012

@kostickabonnie 😉 moje oko všade dovidííííí ..... 😕

kostickabonnie
18. okt 2012

@apolenka6 😕 😕 😕 skoda, ze si s tebou nebudem moc dat kavu v pondelok niekde na omw pred martinom 😀 😀

apolenka6
18. okt 2012

@kostickabonnie berie ma kamoška a možno sa tam uvidíme 🙂 budem v piatok múdrejšia ked povieš kedy je OPU 😉

vafinka
18. okt 2012

@kostickabonnie vies, to mas fakt dlho, ja som pri prvom ivfku minula skro 3 balenia a to mi jedna injekcia z toho 3 ostala a jedno cele balenie, tak ja som si teraz len 2 balenia vybrala. ved by ti mohli dopomoct stilavkami, bo by si sa nemusela tak dlho trapit, ja som zvedava co bude vcul, bo ma zacal 1 vajecnik boliet ako cert, teda cela strana a to hned ako som si rano pichla. ja som mala tiez odber na 15 den cyklu. ono je to v tom, ze pod akym uhlom si ju pichnes, ked das na priamo, to boli a ked troska do sikma , tak to boli menej a zalezi to od toho, ze ako rychlo si tu davku vtalcas, teda aspon ja si tak myslim. a aj tak mas krane vela vajok 🙂