Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@radka1704 ano, je to pekny pocet, ked porovname, ze niekomu sa podari len jedno alebo ziadne 😉 a budete vkladat jedno ci dve? 😉 kedy asi?
baby nepotrebujete teraz alebo neskôr niektora decapeptyl ostálo mi jedno balenie a závadza mi v chladničke a je mi ľuto neskôr ho vyhodiť.
Ahojte babenky to fakt dr.Gatova uz nerobi v Heliose?Neviete kam odisla alebo preco odisla ?
@kostickabonnie vôbec nevadí, že picháš dlhšie aj ja som to tak mala svoj cyklus absolútne nepočítaj oni ti ho aj tak prestavia utrogestanom. Keď som pichala dlhšie mala som viacej oocytov (7) ako keď som pichala kratšie (len 3). Dôveruj im vedia čo robia. Je to síce ťažšie na psychiku, ale zvládneš to. Veľa šťastia 🙂
@radka1704 Ahoj, no snažíme sa veriť že všetko je v najlepšom štadiu, čakáme na info ohladom mrazáčika.Nejak nemožem spávať, zmenila som svoju gyndu aby som mala lepšiu strostlivosť tak už teším na leto 2013. Ty ako?Ako pokracuju drobci?
ty si bola v sobotu na vklad? ja to tu necitam do detailou ja len tak zbezne.neviem ako sa maju lebo info mam az zajtra o 9:30 takze uvidime uz sa neviem dockat ale chcela by som chodit do roboty lebo doma mi to uskodi ta nuda haha
@tinkatinulka a zabudla som napisat dolezitu vec ze drz sa a drzim vam palceky aby vsetko bolo v najsamlepsiom poriadku kedy mas kontrolu?
@radka1704 Este je skoro, min 10 dni ucinkuje HCG injekcia takže až potom..neviem či testnem alebo pojdem rovno na krv.
@magica78 ahoj. Prosim ta ako sa drzi katika? Chodim sem kazdy den, ci sa neozve... Uz su to pomaly dva tyzdne, ci?

@radka1704 Jeej to je super, vždy môže byť viac ale aj menej..takže držíme palcoky na delenie.