icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

magica78
22. okt 2012

@olivia31 dakujem dufam ze to bude na prvy sup 😀 ale to vsetk o riadi ten hore a viem ze Katika bude OK a budeme v Bytci v lete spolu jest zmrzku a kocikovat 🙂

olivia31
22. okt 2012

@magica78 jej to je super a prečo je v nemocnici niečo sa skomplikovalo alebo pre istotu ju tam dali na pozorovanie ...mala už // ????? ☹

magica78
22. okt 2012

@bozenkad27 je v nemocnici v CA lebo zacala krvacat ale mala uz // tak je tam stale chceli ju cistit ale povedal ze nie a uz je jej lepsie a uz hodnoty idu zas hore . sem tam supnem za nu modlitbicku .zicher je zicher 😀

bozenkad27
22. okt 2012

@magica78 tak velmi jej drzim palce.... To je dobre, ze isla hned do nemocky, verim ze sa mimi udrzi s bude mamina... Kolko je v nemocke?

magica78
22. okt 2012

@bozenkad27 aj ja dufam ze bude vsetk ok od vcera je tam. aj som jej vysvetlila ze to bude baba a tie su bojivnicky 🙂

bozenkad27
22. okt 2012

@magica78 a kolko mala hcg, nevies?

olivia31
22. okt 2012

@magica78 Pozdravuj ju a nech bojuje a pekne nech ležká všetko bude dobré určite ....... 🙂 😀 pomodlím sa za ňu .

magica78
22. okt 2012

mala vcera 40 a isieljej na 34 ale ze dnes uz isiel hore ale nevedla kolko
@olivia31 jasne len lezi a ide na wc
@bozenkad27

bozenkad27
23. okt 2012

@magica78 fu, tak to je dost nizke na tolky den... 😖 ale podstatne je, ze zacalo stupat, verim ze to bude dobre s mi i sa uchytilo...

radka1704
23. okt 2012

ked zacinam byt chora a som pred vkladom to je super však?

tinkatinulka
23. okt 2012

@radka1704 Neboj to prejde,mna chytila nádcha.Daj si medikový čaj a nohy do tepla.

radka1704
23. okt 2012

@tinkatinulka mna strasne bolia nohy a naobliekana som a 2 paplony a zima to je hruza☹

tinkatinulka
23. okt 2012

@radka1704 A magnezium si skúsila?

radka1704
23. okt 2012

@tinkatinulka dala som si cajik mandarinku citron a spanok je mi ovela lepsie

marecek1
23. okt 2012

@magica78
@olivia31 ahojte kočky 🙂 dnes sme boli na prvej konzultácii v Heliose - u mudr. Staroveckej,
manžel - SPG, ja odbery krvi na všetky možné vyšetrenia (či netvorím protilátky proti spermiám, placente, ... štítna žľaza...).
som taká rada, že už to máme za sebou 🙂

magica78
23. okt 2012

@marecek1 super a este pojdes 2 krat na kontrolu pocas cyklu?

marecek1
23. okt 2012

@magica78 pôjdem 20. - 23. DC na ďalší odber krvi - aby sa skontrolovala hladina progesteronu, ale to sme sa dohodli, že mi urobí môj lekár. potom s týmito výsledkami pôjdeme znova do Martina, a tam sa rozhodne o ďalšom postupe - keď budem mať výsledky z krvi jednak od svojho lekára + výsledky z odberov, ktoré mi robili v Heliose, tiež výsledky manželovho SPG - tie by mali byť o 10 dní....

ale to až po MS - cca 10. - 12. DC, a ešte: mám nasadený clostil.

magica78
23. okt 2012

@marecek1 super tak do mesaica budes vedeit verdikt 😉

janamartina
23. okt 2012

@magica78 Ahoj Katike prajem veľký úspech len neviem hodnota 40 je veľmi máličko ja skôr by som povedala že tam niečo prebehlo ale skôr by som povedala že o tehotenstvo nepôjde ja som mala v tom čase už hodnotu 900. Som zvedavá ako to dopadne strašne moc držím palčeky aby budúci rok v lete kočíkovala mimi.

janamartina
23. okt 2012

@magica78 A má nanučikov?

magica78
23. okt 2012

@janamartina nanucikov nema . uz to zas islo hore ale neviem v akych jednotkach to pisla aeste som nebola tehu 🙂
ale hadam o 2-3 tyzden budem mat //

janamartina
23. okt 2012

@magica78 Ja už som si dosť vytrpela a aj Katika aj veľa dievčat ktoré sme tu a tak preto z celého srdca prajem každej jednej aby to vyšlo a radovala sa. Tebe prajem veľa úspechu a držím palčeky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janamartina
23. okt 2012

DIEVČATÁ VŠETKY KTORÉ V TEJTO DOBE BOJUJETE PRAJEM VEĽA ÚSPECHU 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 A KAŽDEJ Z VÁS DRŽÍM PALČEKY 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

magica78
23. okt 2012

@janamartina dakujem 🙂 dnes este idem hodit mtb za Katiku dnes 😉
neboj vsetko bude dobre a postupne vsetky budeme maminami

jerry23
23. okt 2012

ahojte baby, pozerala som lekarov v Heliose, a uz tam nepracuje ani Galo a ani Gatova...Galo je v Iscare a Gatova je kde? viete niektora nieco o tom?..je to zvlastne, preco vsetci dobrí lekari odtial odisli? predtym aj MUDr. Tomas

janamartina
23. okt 2012

@magica78 Ja tomu verím že to tak bude a každá z nás sa bude radovať 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉

janamartina
23. okt 2012

@jerry23 Ahoj Mudr. Gaťová má svoju ambulanciu

magica78
23. okt 2012

@janamartina neboj o rok budeme kocikovsak ty si zo ZA nie?

jerry23
23. okt 2012

@janamartina a tam asi IVF neriesi, ci?

koho teraz odporucate v Heliose?...Krajkovica som velmi nechcela..

janamartina
23. okt 2012