Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@kostickabonnie ano su take injekcie . no v pohode prisla som domov hodila slofika.mam 20
baby ďakujem za povzbudivé slová, ale nemyslieť sa na to aj tak nedá. Naozaj kto nezažil, ten neuverí aká hrozná je tá bolesť, vidím to doma. S mm chceme ísť niekde na výlet, len som sa ešte týždeň nechala na pn. tak a potom pôjdem do práce a snáď na to nebudem myslieť. Za ten týždeň sa môj byt bude lesknúť ako hádam nikdy, len aby som na to nemyslela.
@olivia31 vieš aj ja som sa modlila minimálne trikrát denne a keď už som vedela že je zle, tak fakt neviem či ma pán boh tak nenávidí, ale ja už nevládzem.
viete na deviaty deň som musela ísť na endokrinológiu a už keď sa mi strašne zatočila hlava a ostalo mi zle, vedela som že to zas nebude dobre. Ak by sme sa niekedy rozhodli ísť ešte na ten tretí pokus, tak sa z domu fakt nepohnem. Ale toto som bola objednaná pol roka a odkladať som to nemohla.
@magica78 tak to som rada, že to tak dobre zvladaš a ako sa držia bambulky? mas PK? 🙂
@kostickabonnie no ani neviem ze som nieco podstupila 🙂 no bolo 20 z toho 17 icsi a dnes je 11 OK uvidim vo stvrtok ako sa dari detickam . a ty ako? ano mam PK
@magica78 jej, krasa, budem drzat palceky, aby sa pekne delili 🙂 ja som tiez v poriadku, az mi je to divne, ja uz by som sa chcela citit tehotnaaaa (sice neviem, ako to je, ale chcem!!! 😕 😕 )
@kostickabonnie
@magica78 babuľky, nemusíte mať vôbec nejak extra výrazné tehotenské príznaky - mne pri synčekovi nebolo zle od žalúdka ani raz, ani žiadne špeciálne chute... citlivejšie prsia, to áno, ale občas ich mávam citlivé v určitom období pred MS, kebyže mi nerástlo bruško, a malý nekopal, tak ani neviem, že som tehu.
a obom vám veľmi držím palce 🙂 byť tehotná/mať dieťatko je to najkrajšie, čo ma v živote stretlo, takže to doprajem každej žene, ktorá po dieťatku túži.
@magica78 hocičo, čo by signalizovalo, že drobec je tam a dari sa mu dobre....
@radka1704 ahoj, ako sa dari? Uz si testovala? ako sa citis? lebo ja nijako 🙂
@tinkatinulka bola si dnes na krvicke? potes nas, vlej do nas optimizmus 😉 😉 😉
Ahojte babeny, hcg je nizke a tak ziane oslavy ale cakanie na kontrolny odber v pondelok ☹
@tinkatinulka Ahoj no to si ma zaskočila 😲 Robila si si ešte tehu test čo vykazuje ten? Ak nie sprav si ešte ten a hlavu hore bude to dobré uvidíš 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂
@tinkatinulka Ešte otázočka a máš nejaké problémy? Myslím tým špinenie alebo krvácanie alebo bolesti v podbrušku? Ak nie a máš len nižšie hcg tak to bude o.k. ono pôjde hore a všetko bude v úplnom poriadku. Mysli optimisticky.
@janamartina Dakujem za podporu.Nespinim ani nekrvacam, obcas ma pichne v podbrusku.Tehu test aj dnes s II, aj sa mi zda ze tmavne.A jedina nadej je ze nase male sa proste uhniezdilo strasne neskoro, inak neviem.Nemam ani geneticke ani hematologicke problemy.Poplakala som si aby som vypustila paru a budem v klude v postieke cakat na zazrak zhora.
@tinkatinulka Žiadne plakanie treba sa tešiť. Pretože ak test vykazuje //, tak presne ako si povedala sa neskôr uchytilo a v pondelok to bude už v poriadku. Odpočívaj ďalej a žiadny pesimizmus nechcem počuť. Jasne? 😉 😉 😉 😉 😉
@janamartina Jasneee uz vyplakane a idem mysliet len a len pozitivne, teda ako sa to len bude dat..drahy mi stale hovori ze ja musim vzdy robit drahoty, tak ale 4 dni budu neskutocne dlheeee 😎
@tinkatinulka Ja som teraz na tom tak že som si nechala spraviť hematologické a imunologické testy a čakám na výsledky. Hematológiu potrebujem kvôli tomu že mám hustú krv a ešte či sa tam nezobrazí niečo iné pretože si budem musieť po ďalšom IVF a pri ďalšom tehotenstve pichať celý čas injekcie. A mením od nového roku poisťovňu tak to nechcem komplikovať a žiadosť si dám po novom roku. A pôjdem do toho. Pôjdem si pre bábätko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@janamartina Ja som okrem imunologie uz absolvovala vsetko, toez som rozmyslala nad zmenou poistovne ale nakoniec som sa na to vyprdla a isli sme ako samoplatcovia do ciech, je to tam lacnejsie ako doplatok u nas. 😉
ahojte, zaujimalo by ma ako to je s predlzenou kultivaciou, ci davaju vsetky embrya na nu alebo vyberaju len zopar a ostatne co zostanu daju hned zmrazit. dakujem za info aky maju postup v heliose
@tinkatinulka Tak ja idem do tretieho kola IVF takže nie kvôli tomu mením poisťovňu ale z iných dôvodov
@tinkatinulka ja som tiež mala dve čiarky a hodnotu hcg nízku,ale ja som špinila,krvácala a mála krče a ty nemáš nič z toho len tie krásne dve čiarky takže to nemôže byť zlé ,ked je hodnota nízka neznamena že nemôže isť hore, pôjde len musíš veríť a veľmi veríť nemyslí na to zlé ale treba byť optimistický ja som myslela pozitivné aj ked som tušila,že to krvácanie není dobre a silnélo takže hlavu hore a uvidiš v pondelok budeš veselšia prajem ti,aby ti to vyšlo a všetko bolo v poriadku. 🙂 😉 😉 😉 mysli na to,že to bude dobre aby drobec vycitil,že ho veľmi chceš a bude sa ťa držáť ako kliešť 😉
@ivka1404 Dakujem za krasne slova, snažim sa mysliet len na neho pretoze ho lubim najviac na svete.
@kostickabonnie ahoj este nie ale dnes som trochu spinila co mam robit mrcha ma prist az sobotu.a preco nijako?

@magica78 tak to je super, ja som bola trochu ubolena a nafuknuta, tak som si dala tabletku a sla spat. a ako sa podaril odber? kolko mas vajok? su aj take inj proti OHSS??som nevedela 😕