Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@radka1704 vy ste vkladali drobca dva dni pred nami, tak si asi tak najblizsie 😉 no nijako znamena, ze nic nezvycajne sa nedeje, nic ma neboli, nepicha a chvalabohu ani nespinim. Tak tebe sa asi maly teraz zavrtava v brusku, ked spinis, to je super, tesim sa s tebou 🙂 🙂 🙂
@kostickabonnie Nie som si tak ista..dnes ma boli brucho a mam pocit že to asi nedopadne dobre
@tinkatinulka neboj bruško ťa boli z niečoho iného oddychuj a netráp sa všetko bude v pondelok dobré. 🙂
@kostickabonnie myslis ze to je tym?uz mi je lepsie ale som sa zlakla a som si aj fajne poplakala to cakanie je hrozne no ale co uz drzim palce aj tebe
@tinkatinulka ja si myslim ze treba hned ist ku lekarovy a oni ti pomozu ked ta nieco boli netreba to odkladat
@radka1704 určite 😉 aj ja sa teším ked sa zavŕta na celých deväť mesiacov 🙂 tak to už môžeš v nedeľu testovať už by si mala mať hcg 😉
@radka1704 Ahoj prosím ťa nestresuj nič sa nedeje to že si trošku špinila je úplne v poriadku. Ak ťa upokojí ja som aj zakrvácala a bola som tehotná a aj ma v podbrušku pichalo a 14deň na odbere krvi som mala hcg 900. Špinenie a aj mierne zakrvácanie je znamenie toho že sa embryo zahniezďuje a keď sa maternica rozťahuje praskajú cievky a objaví sa aj taký slabý ružový výtok a nič sa nedeje je to všetko o.k. Je to preto že sa v maternici vytvárajú podmienky pre vývoj bábätka. Takže žiadny strach. Žiadne vzlikanie a plakanie keď nie je prečo. U mňa sa stál úplne iný problém prečo som potratila.
@janamartina ale ono to je hnede či aka to je farba dufam ze vsetko dobre dopadne
@radka1704 Však to môžeš byť len rada že je to hnedé že to nie je krv. To že je to hnedé znamená že sa embryo hlbšie a hlbšie zarýva. A to je v poriadku. Tak už nestresuj lebo odo mňa dostaneš po zadku aj na diaľku 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ok dakujem velmi pekne som kludnejsia dnes je to 8 den uz by som aj testovala haha
@radka1704 podla mna by si uz mohla testovat, lebo hned ako sa zahniezdi, tak vysiela signal zltemu teliesku a to zacne produkovat hcg 😉
@radka1704 Áno testovať by si už mohla. Len zase ti napíšem niečo z mojej skúsenosti. Ja som si robila test na 8deň a nebolo tam nič ani len duch zmierila som sa s tým že nič a už som na to kašlala. 14deň som bola na odber krvi hcg 900 tehu potvrdené a ja som si robila test po tom čo mi volali a tehu potvrdili a test mi nevykazoval nič bol negatívny. Len keby sa ti niečo podobné stalo aby si zase nebola depresívna. Lebo aj také veci sa stávajú. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@kostickabonnie
@janamartina dievcata dakujem pekne uvidime pojdem testovat a uvidime co to spravy snad bude pozitivny a ked nie uz som s tym zmierena
@kostickabonnie Ahoj ako sa volali to neviem sa mi tak zda že to začínalo na P bolo to Pepi alebo pepino alebo niečo také podobné majú ružový obal a kupovala som ich v Tescu v oddelení drogérie. No baby si ich chválili a mňa sklamali tak neviem asi je lepšie kúpiť v lekárni a nechať si poradiť.
@radka1704 Ahoj testni držím palčeky z celého srdca ti to prajem aby si sa stala maminou a bola šťastná a prajem to každej jednej z vás dievčatá. Ak by ti náhodou test nič nevykazoval tak hlavne ostaň v kľude jasne 😉
@radka1704 na zle ani nemysli, pod vianocnym stromcekom mas maslicku na brušku 😉
dievčence,nestresujte v žiadnom prípade 😉 ja mám tiež malého Heliosáčika 🙂 síce až po Ketku,ale podarilo sa.Moje príznaky boli ako na menzes,kŕče v podbrušku,hnedý výtok,ktorý trval až do tretieho mesiaca,musela som užívať dlho tie tabletky,už si nespomeniem,ako sa volali,dávajú sa zospodu,ale aj cez ústa.A na 12 deň po Ketku som dokonca začala krvácať,a to som už vedela,že som tehotná,lebo som mala krásne koľajničky,takže tiež som sa zbytočne stresovala,ale tak požmýkali sme citróny do vody a veľa som toho veru vypila a ešte Kanavit kvapky som musela užívať,to bol hnus a dosť zo mňa šlo aj von,keď som prvý trimester celý prevracala,ale tak to sú tie pozitívnejšie správy,prajem každej jednej z Vás,aby si tým prešla..lebo aspoň viete,že nie ste sami 😉 Testujte až 12,13.deň,skôr nie,lebo potom len stresujete 😉
@janamartina
@kostickabonnie ianc je to sranda ze jedna druhej hovoryme aby sme nestresovali a pritom aj mi stresujeme 🙂dakujem ze stojite pri mne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte,potrebujem poradit,lebo neviem ci som koordinatorku dobre pochopila.Je tu nejaka ktora si pichala injekcie a mala zvlast roztok a zvlast prasok???Tak ako si nariedim 1 1/2 ampulky:Radsej si to este overim kym s tym zacnem
@radka1704,si si istá,že je to mrcha? nie je to slabé krvácanie? a aký si mala test,ak si testovala??
@radka1704 Ahoj no to mi veľmi ľúto ☹ Pretože celý čas čo si tu opisovala som v podstate mala aj ja ale ty teraz píšeš že je to krvácanie a ak je to čerstvá krv ide ti to aj na vložku tak to už nie je dobre to je typická mrcha. Ja som mala len špinenie a sem tam ružovkastý výtok ale nikdy mi to neprešlo až na nohavičky len keď som bola na malej a som sa utrela a to tiež nebolo nejak moc. Hlavne sa neskladaj, hlavu hore ideš ďalej. Ak sa budeš psychicky ubíjať to ti nepomôže zober to tak že raz to určite príde a podarí sa. Viem že to asi nevyznie moc dobre ale určite je lepšie takto že sa to neuhniezdilo vôbec ako keby ti potvrdili tehotenstvo a v 6 týždni ako ja by si o to prišla je to horšie ako takto ver mi. No a ako vieš že hcg z krvi je 0. No že by si si robila test tak o.k. ale krv?

@tinkatinulka kolky den si po vklade? kedy si prvykrat testovala? Neboj, si v tom az po usi, len Hcg sa pomaly rozbieha 😉 😉 😉