icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

kathrin17
21. nov 2012

@izzie27 dakujem velmi pekne za infosky....pozeram,ze si z TN 🙂

cmelica
21. nov 2012

@vafinka vies mozno je ich vela ,ale aj vela ludi im je vdacnych za babatka... a preco to teda neriesia ty ludia hned ked vedia,ze ich okradaju... my sme mali 2x IUI a nevislo...stasna volba bola IVF... a nemusite ist hned do IVF,ked ste si iste ,ze nepomoze... nikto vam ruku nedrzal a tu to podpiste..je to dobrovolne...aj ist do ineho centra a porovnat co vam odporucia tam nikto nezakazuje...viem hnev je mocny,a teraz si povies,ze tej sa hovori,ked ma dieta,ale presla som si vselicim a verit som neprestala......

vafinka
21. nov 2012

@magica78 nechcem byt zla ale ja mam na nich svoj nazor, a uz ho asi nicim nezmenim, po svete je mnoho centier, od moskvy po pariz ich naratam aj sto. ale verim, ze niekde inde aj viem dostat skutocnu odpoved a skutocny zaujem aj riesit to , co ti v skutku je, bo ja mam ten dojem, ze maju jeden meter na vsetkych bez ohladu na to, co ti je, na niekom funguje a niekom nie,

cmelica
21. nov 2012

@izzie27 ahoj mojka!! ako sa mi mas??? co mate nove????

tinka9075
21. nov 2012

@vafinka presne tak ako píšeš bohužial ale to je realita nie len v Heliose ale skoro všade v sk centrách 😒 😒 ja som po ket v helíku zostala tehu a krajko hned hovoril že keby niečo tak mám volat začala som krvácat tak som volala ako kázal a povedala mu že čo sa stalo a jeho odpoved bola že ved aj tak potratím tak to je odpoved pána dokiho nie aby mi poradil ale takto 😖 😖 ked som prišla prvý krát do brna tak po konzultácii som povedala že na sk nikdy viac 😒 😒

magica78
21. nov 2012

@vafinka a cim ludi okradaju podla teba? my mame na prd spermie ja som OK

cmelica
21. nov 2012

@bozenkad27 super!! drzkam palce,aby ste to vsetko zvladli co najlepsie a hlavne vela zdravicka 🙂

cmelica
21. nov 2012

@tinka9075 no a ja ked som zacala spinit som volala tam a povedali mi ze mam ist k svojmu,alebo prist tam skontrolovat ci je vsetko v poriadku...kedze je to daleko tak som sla svojmu ....

vafinka
21. nov 2012

@cmelica mas pravdu je ich tam vela, to nepopieram, ale neboj ja si nemyslim co si pisala v poslednej vete, som rada. ze mas malinke a ze ti pomohli, ale najdu sa taky, co im zacnu aj neskorsie vidiet do toho, co sa v skkutku deje, ja verim stale ze male mat raz budem, ale vdaka heliosu to uz asi nebude,
najviac ma zarazili tym, ze ked som chcela naozaj skutocnu odpoveda chut riesit dany problem, tak nemal zaujem nikto, a ked som otazkou rypla do toho praveho, tak len vypulene oci, a neochota, a ton hlasu sa hned menil. ja viem,ale ja niesom taka, ze ked sa mne cosi nezda, ze si to nejdem overit, chcem mat vzdy adekvatnu odpoved aby som cusala.

tinka9075
21. nov 2012

@cmelica ved ja som šla do nemocnice len tá jeho odpoved ma zaskočila 😖 ale nevadí ved už je to za nami 🙂 🙂 už je dobre teraz 🙂 🙂 🙂

bozenkad27
21. nov 2012

@cmelica dakujem, aj vy sa drzte.. 🙂

vafinka
21. nov 2012

@magica78 je to na dlho, ale asi tak v skratke, aj ked sami vedia, uz podla tvoich vysledkov, ze niesi vcelku ok, a ze kludne sparvia ivf, aj ked tusia ako dopadne, co dodat. a ty na to dojdes az ked je neskoro

cmelica
21. nov 2012

@vafinka a ja ti moooc drzim palce...bo naozaj viem cim si prechadzas...sme vsetci na jednej lodi,no niekto skor niekto neskor dosiahne ten krasny ciel... no a stym co ty som sa ja vobec nestretla...u nas bolo vsetko v pohode... aj mm ked sa na nieco pytal,vzdy sme dostali odpoved...

vafinka
21. nov 2012

este som zabudla dodat, ze ti budu tvrdit, ako si zdrava, aj ty aj partner

vafinka
21. nov 2012

@cmelica neviem, cim to bolo, ale jedno viem, nasu doveru uz stratili, a uz si ju neziskaju, strasne moc som sa sklamala. my sme to doma preberali z kazdej strany a obaja sme sa zhodli , ze asi je to tak. a nic ine nam neostava. len si ist za svojim snom ale niekde inde, a tak som im verila ☹

cmelica
21. nov 2012

@vafinka len si chodte veru za svojim snom!!! naozaj neviem ako to tam teraz je,ja som sa s nicim takym nestretla... asi preto,lebo my sme mali vsetky vysetrenia od svojho gynekologa aj s diagnozou.....
drzte sa obaja aby ste to zvladli pekne spolu a drziiim palce!!!§
a kam idete do brna??

luciapetova
21. nov 2012

ked to citam neda mi nenapisat....ja som bola v utorok v heliose na krv a ultrazvuk...po ket...a doktor mi vravi vy mate malu sliznicu vy urcite nie ste tehotna,vysadte lieky...to bolo vsetko...a o tretej mi volali ze mam hranicne hodnoty ze lieky v ziadnom pripade nevysadzat...a na vsetko len úpocuvam ved mate este mraziackov...ale ked sa opytam ci mozme nejake vysetrenie urobit alebo nieco tak povie len skusat dalej.....

cmelica
21. nov 2012

@luciapetova a to je kolko mala?? ja som mala 14mm...

luciapetova
21. nov 2012

7,2mm...lenze v telefone mi vraveli ze sa mohlo neskor uchytit...preto idem znovu v piatok...ale musim povedat ze vsetky sestricky su v heliose uzasne

vafinka
21. nov 2012

@cmelica ja som bola na ivf 2 krat,a neviem co do buducna, ale brno isto, alebo aj ine centrum v čr, jeich mnoho, ale teraz na 100percent ti nedam jasnu odpoved, ja mam dobreho gynekologa a nedam na neho dopustit, ked sa ho pytam, to co ma zaujima a co mam nastudovane, tak mi povie, ano je to tak a dodal by som k tomu toto..... a mate pravdu, treba toto a pridite ked cosi, a cosi urobime a poriesime, ale momentalne sa moc necitim na to, aby som mu tam isla a zaklopala na dvere, lebo sa mu tam zas rozplacem ako minule ☹

vafinka
21. nov 2012

@luciapetova no sestricky ano, su naozaj sikovne a mile

vafinka
21. nov 2012

@luciapetova uj ha, ale to mas fakt malo na sliznicu, ja som mala v den opu 16 mm

luciapetova
21. nov 2012

no ja uz neviem co bude pockam si do piatka a uvidim....vsak oni musia vediet ci je tehotenstvo pri takej slizbici realne alebo nie...mna len hneva ze pan doktor krajkovic na vsetko odpoveda...treba skusat dalej ,ved mate mraziaciky...ale dokedy budu peniaze.....a ked ccem vysetrenie ja neviem imunologicke povie mi ze naco....

vafinka
21. nov 2012

@luciapetova vidis, aj ja ked som chcela, tiez vysetrenia, tak naco, cosa tykalo amh

luciapetova
21. nov 2012

ja som tiez rozmyslala o reprofite v brne....ale este mam v heliose mraziacikov....tak hadam nejaky pokus sa podari

tinka9075
21. nov 2012

@luciapetova
@vafinka babenky Reprofit je dobrá volba ved pozrite na mna som príkladom že tam robia zázraky 🙂 🙂

vafinka
21. nov 2012

@luciapetova treba dufat, ze mimik si to nerozmysli ze sa bude drzat, zubami a nechtami, co najdlhsie, a nebolo by na skodu, keby celych 9mesiacov, 🙂 , nadej umiera posledna, je to uz na tebe ako sa rozhodnes. 🙂

vafinka
21. nov 2012

@tinka9075 uz som kukla, a veru, maly kockos je tam 🙂

tinka9075
21. nov 2012

@vafinka a stačila iui 🙂 🙂

vafinka
21. nov 2012

@tinka9075 ani mi to nevrav........