Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@tinka9075 hm, a vidis, stacilo len malo a trosku pritlacit spravnym smerom.
aj ked som tu mozno za zlu, momentalne, ale myslim, ze mam pravdu, a nielen ty ale aj kopec inych zienok je toho prikladom, ze staci sa na dany problem naozaj pozriet a sadnut si k tomu, tak vysledok sa dostavi 😀
viem ,ze som to na tvrdo napisala. ale aspon som sa vyzurila a je mi uz lepsie. lebo to co tvrdia v heliku, nie je podla mna vzdy 100percentna pravda. ale moccccc sa tesim z teba
@vafinka presne tak ja ked som bola na konzultácii a dohodli sme sa z dokim že pôjdeme na iui ja som vedela že sa podarí ja som tomu velmi verila 🙂 🙂 ale tam sú všetci ok tam sa vždy človek teší ked tam ide 🙂 🙂 nie dobre si to napísala mne sa to velmi páčilo a že majú vysokú úspešnost no trochu tuto tému sledujem a akosi sa im nedarí tú úspešnost prekonat skôr majú neúspech ako úspech 🙂 🙂
@tinka9075 a nebola som moc tvrda???? a mas prvadu, skor sa im nedari, ako dari, bolo nas cca 7 co sme tam boli v dohladnej dobe na ivf a iba 1 uspena, tak co si mysliet? iba to, ze aj kedvia uz dopredu neuspech, tak to spravia, ved zarobia. ved ja sa nevozim v medakovi na niekolko melonov....... ja nezavidim, ja len good job!
normalne sa aj tesim ku nim a aj sa plati za konzultacie??
@vafinka nie nebola to ja by som iné veci napísala presne ako píšeš dobre je mu vajcia rozvážat na medakovi ved blbí ludia zaplatia nie?ved čo ked budú neúspešný hlavne že jemu ide do vačku na sk realita tak sa nečudujem 😉 😉 nie za konzultáciu neplatíš nič 🙂 🙂 my to máme 200km ale muž povedal že za dobrými odborníkmi pôjdeme aj dalej 🙂 🙂
@tinka9075 jo jo, ale zajtra asi zavolam mojej setricke ku gyndakovia spytam sa , ze co vsetko mam v karte odkedy som sla do heliku, tedaake kopie su v karte, a to by som si nasledne okopcila. bo viem, ze niektore veci si kopirovali, ale ja uz presne neviem, ze co vsetko , len tusim ten horm. profil, a nalez z hysteroskopie, a genetiku mam doma, a co ostatne uz asi nic, vrrr, ale som kofa, ze som si zo vsetkeho nerobila kopie, och joj
no, veru, povolam a zistim, a aj chcem to ostatne z heliku, konkretne posledny spg, a to co som im tam niesla co nebolo kopcene, ked ja si to poriadne napamatam, ale robis mudro mudro 😉
@luciapetova ahojky ty mas problem s rastom sliznice? citam ze si mala 7,2mm ..
@makovicka53 ahoj no hcg som mala na hranici a sliznicu len tolko,ale ziadne lieky na rast sliznice nemam ...ja uz mam pocit ze si musim sama vsetko zistovat a riesit lebo ked sa doktora nieco opytam tam mam cakat,alebo skusat...
makovicka53 a dokonca mi povedal ze nemam chodit na tieto stranky lebo tu pisu len zeny ktorym sa nedari a kazia svojou psychikou aj ostatne...
@luciapetova to myslis vazne co ti povedal??? hmmm, tak super, aspon vedia od niektorych ze na com su.
hej lebo som sa pytala ci nemam brat inak utrogestan ze som citala na ceskej stranke ze podla nejakeho vyskumu by sa mal davat 4-2-4....no a nato mi povedal ze ....nemam nic citat....len mne neslo a nejde do hlavy ze ked sa niekomu viackrat nedari stale dava rovnake davkovanie tabliet a nic nemeni....nie som lekar ale ked to porovnavam s inymi centrami tak tam sa ked sa nezadari snazia nieco zmenit...bud lieky alebo davkovanie...
ved aj ja, a to budem mat krasny rozdiel do brna a do mt. ale co, aspon si vypocut nazor a radu niekoho inho
AHOJTE ! cca pred rokom som casto aj ja chodievala do tohto fora. Vela som sa tu dozvedela, naucila... Dnes Vas chcem vsetkych pozdravit ako pysna mamina dvojcatiek narodenych predvcerom. Mali sme neuveritelne stastie, ze nam IVF v Martine vyslo hned na prvy pokus, no povzbudzujem vsetkych - DA SA TO! netreba cakat a ked sa uz na to date, tak len vydrzat. Stoji to za to, ale to vam hovorit nemusim 🙂) DRZIM VAM PALCE!!
Ahojte..my sme dnes boli podpisat ziadost na IVF v Heliose..chcem sa opytat, poobede som zistila, ze mam nedoplatok v poistovni cca 30 eur, v pondelok to pojdem uhradist, mysliet, ze by to mal byt velky problem??

@vafinka vážne mne hned doki v brne povedal že mne stačí iui a mal pravdu 🙂 🙂 a na sk ma len do ivf tlačili 😒 😒