icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

domuska11
22. nov 2012

@elapp BLAHOZELAM..my sme dnes boli podpisat ziadost a dufam, ze v januari by to malo vsetko zacat a dopadneme minimalne s takym krasnym koncom ako vy..velmi si prajem dvojicky 🙂

sisulik82
22. nov 2012

@domuska11 domuska IP:D

magica78
22. nov 2012

@domuska11 neboj slovenska posta nie je taka rychla aby to tak rychlo prislooni to mozno budu posielat v piatok poobede s ostatnymi ziadostami

sisulik82
22. nov 2012

@elapp ked si toto precitam, zdvihnem sa z dna a idem bojovat dalej🙂)) dakujeme elapp za povzbudive slova, dodava nam to silu bojovat dalej 😀

izzie27
22. nov 2012

@cmelica ahojky, nic zatial nove nemam, cakame, kedy nas zavolaju, na podpis o zaradenie do poradovnika na adopciu. Chystam sa ze uz konecne zacnem zase si robit obklady od bylinkarky. Na jar by sme chceli ist skusit do Brna.
Ale pozeravam vase fotecky ale vy ako pekne rastiete. Tesim sa spolu s vami.
😀

izzie27
22. nov 2012

@kathrin17 ano z okolia 🙂

lucyfromuk
22. nov 2012

@domuska11 Ahoj aj my by sme chceli ist do Heliosu na IVF. Tebe odporucili skusit IUI alebo ta poslali rovno na IVF? a u vas je aky problem? ak to teda nie je prilis osobne 🙂

domuska11
23. nov 2012

@lucyfromuk nam ostava iba IVF, nakolko mame zly spg :(( a idete nakoniec do heliosu??

marecek1
23. nov 2012

@magica78
@olivia31

ahojte kočky, aj všetky ostatné - pozerám, že sa tu diskusia rozbehla.

dnes poobede ideme na druhú konzultáciu do Heliosu, som zvedavá, ako to dopadne... a som trochu nervózna, ani sama neviem prečo.....

ria191
23. nov 2012

@izzie27 Brno je super voľba určite to neoľutuješ ver mi 🙂 🙂 🙂

lucyfromuk
23. nov 2012

@domuska11 My mame tiez zly spg a ostatne by malo byt vsetko v poriadku tak uvidime co nam povedia. Len dufam ze nas nebudu natahovat s IUI alebo niecim takym. Urcite ideme do heliosu, uz sme tam boli a pacilo sa nam.

kostickabonnie
23. nov 2012

@luciapetova nikto z nas nemoze vediet, ako dopadli zeny po IVF alebo IUI, ktoré na konika nechodia. Ja osobne si nemyslim, zeby ma tu niekto psychicky kazil, skor sa tu podporujeme a babenky, ktore otehotneli, nadalej pisu do temy a povzbudzuju ostatne 😉

kostickabonnie
23. nov 2012

@domuska11 aj my sme si velmi priali dvojicky, ale v Heliose zmenili strategiu a robia vsetko preto, aby ta od dvojiciek odhovorili. Mna teda vystrasila embryologicka tak dôkladne, ze som tesne pred vkladom pristupila len na jedno embryjko, hoci psychicky sme boli pripraveni na dve.

kathrin17
23. nov 2012

@izzie27 ja tiez z okolia, nie som priamo z Trencina 😀 sranda....mozno sa aj pozname 🙂

kathrin17
23. nov 2012

babulky takze vcera sme boli u koordinatorky, som z toho taka zmatena,ze neviem co mam kedy robit.Kedy ste sa mali koordinatorke prvy krat ozvat?Teraz cakam na menstruaciu a potom na 16DC aby som mohla zacat uzivat proveru.Volali ste jej uz pri tejto menstruacii este pred proverou,aby vam povedala, kedy mate zacat uzivat?Nasa dalsia liecba je decapeptyl a gonal

cikyta
23. nov 2012

@kathrin17 A nedala ti vytlačený presný rozvrh pekne s výraznovačom všetko označené ktorý den čo a ako užiť a volať ?
Ja som také niečo mala (no to bolo pred 4 rokmi 😉 )

evkafi
23. nov 2012

ide niekto do heliosu v pondelok na krv? 🙂

evkafi
23. nov 2012

@luciapetova a ako ti robili ten kontrolny ultrazvuk? ked si sla na krv... zdola ci?

kathrin17
23. nov 2012

@cikyta dala nam vsetko, ale...vsetko je tam rozpisane az od toho 16 dna cyklu, ked mam zacat brat proveru, ale vobec neviem, ci jej mam volat, ze som teraz dostala menstruaciu a aby mi ten 16DC potvrdila....v tom mam akurat zmatok a este neviem presne, kedy si mam vybavit tie predoperacne vysetrenia....v tomto som si neni ista

cikyta
23. nov 2012

@kathrin17 Myslím, že jej už volať netreba. Počkáš na 16 dc a začínaš...a predoperačne kludne aj teraz..............to platí 21 dní a samozrejme, že aj staršie sa v pohode akceptuje, kedže nejde o nejaký extremne ťažký zákrok....budeš 15 minut v narkoze.

kathrin17
23. nov 2012

@cikyta my budeme mat odber,az dakedy v polovici januara, takze teoreticky staci aj v januari?Lebo neviem, ako rychlo ma objednaju

cikyta
23. nov 2012

@kathrin17 može to byť aj v januáry, len pozor na dovolenkové obdobia... ☹

evkafi
23. nov 2012

@kathrin17 ahoooj, citam,ze si z okolia TN a chodis do MT? Ja detto 🙂

kathrin17
23. nov 2012

@evkafi ano som z Hrabovky...neviem,ci poznas 🙂 podla mna kvalitou je lepsi Martin ako BA, zatial som tam spokojna

evkafi
23. nov 2012

jasne, poznam... ja som priamo z TN ale tiez chodim do MT. dnes som 11 den po KET a v pondelok idem na krv 🙂 tak som zvedava ... a ty si na tom ako?

bambula27
23. nov 2012

ahojte zienky, prosim vas, nemate niekto zvysny Cetrotide 4-5 ampuliek? Je to surne. dakujem

kostickabonnie
23. nov 2012

@kathrin17 ak ste sa jednoznacne dohodli, ze zacinas tento cyklus, tak jej uz volat nemusis, pripadne jej len na 16.den oznamis, ze zacinas stimulkou. Je to kvoli tomu, aby si bola v vedena v zaznamoch, aby vedeli, kolko zien pojde v rovnakom termine. Ja som jej zabudla volat, ze predbezne dohodnuty termin plati, a napisala som jej neskôr mail 🙂 a aku mas liecbu?

kostickabonnie
23. nov 2012

@evkafi ja 🙂

evkafi
23. nov 2012

@kostickabonnie no super a odkial si? aj ja idem 🙂

kathrin17
23. nov 2012

@evkafi jeeeej super,tak velmi silno drzim palceky a ake mas pocity? 🙂